Şimdi Ara

HOPARLÖR SATIN ALMA REHBERİ vs KULLANICI İZLENİMLERİ (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.816
Cevap
11
Favori
261.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sistemlere ekstra pasif hoparlör bağlayabiliyor muyuz
  • Benim bir sorum var;

Evde müzik dinleme amaçlı bir ses sistemi oluşturacağım stereo şekilde.

Henüz hoparlör veya amfi seçmedim ama bu konuda şunu merak ediyorum
    Müziği bilgisayar üzerinden dinleyeceğim genel olarak ama merak ettiğim şu:
    Bilgisayarın kaliteli bir ses kartı olması şart mı? yoksa hdmi dan dijital olarak sesi amfilere iletip kaliteli bir şekilde çıkış almak mümkün mü?
    Bu durumda bana nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?
  • bende aynı durumdayım...bilgisayar ortamından kaliteli bir şekilde müzik dinleyebilmem için nasıl bir sisteme sahip olmam lazım ? çok alternatifli bir konu biliyorum fakat bütçem 700-800 arası..bu fiyatlara max kaliteyi nasıl yakalarım ?
  • çıkamıyorum işin içinden..yardım lütfen arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsYcHoO

bende aynı durumdayım...bilgisayar ortamından kaliteli bir şekilde müzik dinleyebilmem için nasıl bir sisteme sahip olmam lazım ? çok alternatifli bir konu biliyorum fakat bütçem 700-800 arası..bu fiyatlara max kaliteyi nasıl yakalarım ?

Edifier s550 alabilirsin. Ofiyata alabileceğin müzik için en iyi sistem.
  • Merhaba arkadaşlar. Logihtech z506 almayı düşünüyorum. Film izlemek ve müzik dinlemek için yeterlimidir acaba. Çok fazla ahım şahım bir şey olması önemli değil. Sadece DTS ve AC3 5.1 filmlerin tadını çıkarmak benim için yeterli. Kullanıcıların görüşlerini bekliyorum.. Ya da ona yakın daha kullanışlı bir ses sistemi öneriside sunabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEARSX -- 3 Mayıs 2012; 10:41:23 >
  • Arkadaşlar bana hoparlör fiyatları , içerisindeki parçaların fiyatları ve neden biri ucuz neden diğeri pahalı bunların karşılaştırmasını nerden bulabilirim ?
  • Bu kadar yazıyı okumaya erindim.Hangi hapörlerden satın alayım
  • Slm arkadaşlar

JBL Duet 2 hoparlör sistemi almayı düşünüyorum. Bu hoparlörü kullanan veya hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla
  • Logitech in sistemleri nasıl 300 tl civarında birşey arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsYcHoO

bende aynı durumdayım...bilgisayar ortamından kaliteli bir şekilde müzik dinleyebilmem için nasıl bir sisteme sahip olmam lazım ? çok alternatifli bir konu biliyorum fakat bütçem 700-800 arası..bu fiyatlara max kaliteyi nasıl yakalarım ?

http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-s550-s550-5+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43907
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Selçuk

Bu kadar yazıyı okumaya erindim.Hangi hapörlerden satın alayım

EDIFIER S550 5+1 SPEAKER

İç organların bile müziğe eşlik eder..
  • Arkadaşlar en iyi 2+1 hangisidir sizce ?
  • toplam 150 200 tl arası , 2.0 Büyük hoparlör arıyorum.s tavsiyesi olan var mı acaba ..
  • sıfır yada ikinci el microlab solo 6-7-7c olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: -THIEF-

sıfır yada ikinci el microlab solo 6-7-7c olabilir

Sıfırını bulamadım , 2.el de almak istemiyorum.s Sıfırını bulabileceğim yer var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjYiGiT44

quote:

Sıfırını bulamadım , 2.el de almak istemiyorum.s Sıfırını bulabileceğim yer var mı acaba ?

http://www.segment.com.tr/

buradan ilgili ürünü bularak telefonla ürünle ilgili bilgi alabilirsiniz

birde bildiğiniz gibi vatan da solo 7c var 320 tl ye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DjYiGiT44

quote:

http://www.segment.com.tr/

buradan ilgili ürünü bularak telefonla ürünle ilgili bilgi alabilirsiniz

birde bildiğiniz gibi vatan da solo 7c var 320 tl ye

segment.com.tr 'de yok o ürün.

Vatan'da da bir tek Antalya'da kalmış 378 Lira teşhir ürünüymüş.

Bugun bir yere gittim , adamlar segment bilgisayar'dan sipariş verdi . yarın gelecekmiş. 1 Tane kalmış ellerinde..

Yanına da bir hoparlör alırım 1 ay sonra .s gerek var mı yok mu bilemem ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjYiGiT44 -- 25 Temmuz 2012; 20:12:20 >

• Muzik dinleme amaciyla bir es sistemi alacagim butcem 250 tl ye kadardir onerisi olan varmi?
  • Merhabalar,

Daha yakin bir zamanda yurtdisindan ebay den 315 dolara Pioneer VSX-1022 AV receiver aldim. Simdi bu receiver a guzel bir ikili speaker alip evime guzel bir ses sistemi olusturmanin ilk adimini atmak istiyorum. Ancak speakerlar konusunda yardima ihtiyacim var. Yardimlarinizi bekliyorum. Soyle inceledigimde Wharfedale 9.5 ve 9.6 ilk dikkatimi cekenlerden 6 ohm cikis uyumu performansini olumlu yonde etkileyecek bir husus diye dusundum. Fiyati biraz daha ucuz bir seylere baktim. Pioneer CS-7070 ve cs-5070 lere onlar nasil olur bilemiyorum. Pioneer S-2EX/3EX/4EX seisine de bakiyorum bu arada acaba kendi hoparloru ile daha mi iyi performans verir diye. Ama benim amacim oncelikle receiver in yanlarina 2li bir bookshelf veya floorstanding yapip daha sonra bu sisteme 5.1 eklemek zamanla. Gordugum kadariyla da wharfedale markasi kadar fiyat/performans zirvesini zorlayan baska bir marka yok. Yapacaginiz tum yorumlar ve tavsiyelerin hepsi, hic bir sey bilmeden bu ise bi hevesle kalkisan bana cok yardimi dokunacagi icin simdiden cok tesekkur ederim. Dali zensor 5 ve 7 icin tecrubelerinizi de aktarirsaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin200505 -- 22 Ağustos 2012; 16:17:05 >

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.