Şimdi Ara

Hoparlör seçimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, teybim pioneer deh-1450 ub ve anfim edison ed-5324 bunlar aracımda takılıdır. Hoparlör alacağım ve karar vermedim aklımda şunlar var ; Jbl GTO-938 , JVC CS-V6937 , pioneer TS-A6995S sizce aralarından ya da sizin önerniz ne olur ?

• zndn Z kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar elimde birde teac te-a475 amfi var yok mu öneride bulunacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zndn

Arkadaşlar elimde birde teac te-a475 amfi var yok mu öneride bulunacak ?

Bu anfi için en uygun 6994 olur.
  • jamara kullanıcısına yanıt
    hemen hemen herkeste o var :) amfiyi jameson usa 505 ile değiştircem yinede 6994 mü ?
  • quote:

hemen hemen herkeste o var :) amfiyi jameson usa 505 ile değiştircem yinede 6994 mü ?

Gto 938 100 rms çok gelir.
    Aman aman 505 almayın:)
    o zaman ben 1 takım 6994 alıyorum 1 takımda kompenant alırım kompenant tavsiye edebilirmisn ? birde pioneer'in piyasada sahtesi çok güvenip almak istemiyorum bildiğiniz güvenilir bir site vb var mı ?
  • quote:

o zaman ben 1 takım 6994 alıyorum 1 takımda kompenant alırım kompenant tavsiye edebilirmisn ? birde pioneer'in piyasada sahtesi çok güvenip almak istemiyorum bildiğiniz güvenilir bir site vb var mı ?

Aslında 2 takım mid alsanız daha iyi ses alırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Monitör seçimi yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hoparlör almıyayım o zman 2 takım kompenant alım ama anfi kaldırır dimi ? birde kompenant ne model alsam işe yarar ?
  • quote:

hoparlör almıyayım o zman 2 takım kompenant alım ama anfi kaldırır dimi ? birde kompenant ne model alsam işe yarar ?

Siz kapıların ölçülerini söyleyin yardımcı olucam.
    araç palio ön kapılar 16, arka bagaj 13. ben 2 takım 16 lık alıp 1 takımı ön kapıya 1 takımını ise arkaya pandizota koymayı düşündüm. 13cm lik yerede sadece güzel ses veren bir hoparlör alsam yeter herhalde. sizce daha güzel sesi nasıl alırım başka ?
  • quote:

araç palio ön kapılar 16, arka bagaj 13. ben 2 takım 16 lık alıp 1 takımı ön kapıya 1 takımını ise arkaya pandizota koymayı düşündüm. 13cm lik yerede sadece güzel ses veren bir hoparlör alsam yeter herhalde. sizce daha güzel sesi nasıl alırım başka ?

Bence panzuta gereksiz.Arka ve ön kapılarda oldumu yeterli.
    Bütçe ne kadar toplam?
    arkada kapıda değil belirtim yanlışlık olmasın bagaj tereğinin yanında . 250 300 arası
  • quote:

arkada kapıda değil belirtim yanlışlık olmasın bagaj tereğinin yanında . 250 300 arası

Anladım.
    13cm:http://www.aktepesound.com/?urun-4346-HERTZ-DSK-130-13-CM-COMPONENT-TAKIMI.html

16cm:http://www.aktepesound.com/?urun-4348-HERTZ-DSK-170-17-CM-COMPONENT-TAKIMI.html

En uygun ve kaliteli ancak bu şekilde bir sistem olur.
    ustam bu beni aşar :D jbl pioneer kıcker uygun kaliteli bimid yok mu ?
  • quote:

ustam bu beni aşar :D jbl pioneer kıcker uygun kaliteli bimid yok mu ?

Acele etmeyin zamanla paranız olunca alın ama bir kere alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.