Bildirim
Hoparlör seçimi yardım
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar elimde birde teac te-a475 amfi var yok mu öneride bulunacak ? -
quote:
Orijinalden alıntı: zndn
Arkadaşlar elimde birde teac te-a475 amfi var yok mu öneride bulunacak ?
Bu anfi için en uygun 6994 olur. -
hemen hemen herkeste o var :) amfiyi jameson usa 505 ile değiştircem yinede 6994 mü ? -
quote:
hemen hemen herkeste o var :) amfiyi jameson usa 505 ile değiştircem yinede 6994 mü ?
Gto 938 100 rms çok gelir.
Aman aman 505 almayın:) -
o zaman ben 1 takım 6994 alıyorum 1 takımda kompenant alırım kompenant tavsiye edebilirmisn ? birde pioneer'in piyasada sahtesi çok güvenip almak istemiyorum bildiğiniz güvenilir bir site vb var mı ? -
quote:
o zaman ben 1 takım 6994 alıyorum 1 takımda kompenant alırım kompenant tavsiye edebilirmisn ? birde pioneer'in piyasada sahtesi çok güvenip almak istemiyorum bildiğiniz güvenilir bir site vb var mı ?
Aslında 2 takım mid alsanız daha iyi ses alırsınız. -
hoparlör almıyayım o zman 2 takım kompenant alım ama anfi kaldırır dimi ? birde kompenant ne model alsam işe yarar ? -
quote:
hoparlör almıyayım o zman 2 takım kompenant alım ama anfi kaldırır dimi ? birde kompenant ne model alsam işe yarar ?
Siz kapıların ölçülerini söyleyin yardımcı olucam. -
araç palio ön kapılar 16, arka bagaj 13. ben 2 takım 16 lık alıp 1 takımı ön kapıya 1 takımını ise arkaya pandizota koymayı düşündüm. 13cm lik yerede sadece güzel ses veren bir hoparlör alsam yeter herhalde. sizce daha güzel sesi nasıl alırım başka ? -
quote:
araç palio ön kapılar 16, arka bagaj 13. ben 2 takım 16 lık alıp 1 takımı ön kapıya 1 takımını ise arkaya pandizota koymayı düşündüm. 13cm lik yerede sadece güzel ses veren bir hoparlör alsam yeter herhalde. sizce daha güzel sesi nasıl alırım başka ?
Bence panzuta gereksiz.Arka ve ön kapılarda oldumu yeterli.
Bütçe ne kadar toplam? -
arkada kapıda değil belirtim yanlışlık olmasın bagaj tereğinin yanında . 250 300 arası -
quote:
arkada kapıda değil belirtim yanlışlık olmasın bagaj tereğinin yanında . 250 300 arası
Anladım.
13cm:http://www.aktepesound.com/?urun-4346-HERTZ-DSK-130-13-CM-COMPONENT-TAKIMI.html
16cm:http://www.aktepesound.com/?urun-4348-HERTZ-DSK-170-17-CM-COMPONENT-TAKIMI.html
En uygun ve kaliteli ancak bu şekilde bir sistem olur. -
ustam bu beni aşar :D jbl pioneer kıcker uygun kaliteli bimid yok mu ? -
quote:
ustam bu beni aşar :D jbl pioneer kıcker uygun kaliteli bimid yok mu ?
Acele etmeyin zamanla paranız olunca alın ama bir kere alın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X