Geçenlerde yeni bi hoparlör aldım arkadaşlar (2+1). Bufera takılan 2 küçük hoparlör var, bunlardan birisi çalışmıyo.Sonra taktığım hoparlörlerin yerini değiştirdim.İki hoparlörün de sağlam olduğunu anladım.Fakat buferınarkasındaki hoparlörü taktığım çıkışı çalışmıo die düşündüm.Geri götürdüm.Değiştirdim, getirdim yeniyi. Yine aynı problem... :( Sanırım problem bilgisayardan kaynaklanıyor ... Ne yapmalıyım ????
ses kartını değiştir ve dene
quote:
Orjinalden alıntı: papatyaa172
Geçenlerde yeni bi hoparlör aldım arkadaşlar (2+1). "Bufera" takılan 2 küçük hoparlör var, bunlardan birisi çalışmıyo.Sonra taktığım hoparlörlerin yerini değiştirdim.İki hoparlörün de sağlam olduğunu anladım.Fakat buferınarkasındaki hoparlörü taktığım çıkışı çalışmıo die düşündüm.Geri götürdüm.Değiştirdim, getirdim yeniyi. Yine aynı problem... :( Sanırım problem bilgisayardan kaynaklanıyor ... Ne yapmalıyım ????
ses kartın onboard mı yada pcimi bilmiyorum ama söyleyecegim ayarlarını iyi yap bundan olur kiracımızın oglu gitmiş creative 4+1 almış oda aynı sornu yasamış gittim baktın ne görüm ayarları bozuk okadar sendebi ayarlarına bakmayı denemelisin
ses kartını tak çıkar-yaptıysan bidaha tak çıkar omazsa yenisini al