Şimdi Ara

Hoparlör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
3.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar Harman Kardon HK 3490 modeline uygun kule hoparlör almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum...

• Arkadaslar daha cevap bekliyorum bu konu hakkinda bilgisi olan yok mu ??
  • fiyat olarak ne kadar düşünüyorsunuz
  • 1000 $ olarak dusunuyorum.
  • WHARFEDALE 10.7
    YAMAHA NS 777 PİANO BLACK SÜPER TOWER
    JAMO CONCERT C607
    JBL ES-100
    yada sony ss-f6000
    modellerine bakabilrisin hepsi kaliteli markalar ve doyurucu sesleri var
  • ayriyetten sadece kule hoperlör mü lazım center , rear ,subwooferınız fln var mı.yoksa takım olarak alırsanaız daha iyi sonuç ses kalitesini yakalarsınız
    aynı marka olmazsa uyumlu olmayabilirler
  • Sadece kule hop. alicam jbl ES 90 L 880 veya L890 bunlarin 3 nden hangisi daha iyi olur. Dinledigim tarz muzikler Tsm, Arabesk fantazi, 80 ler 90 lar pop ve gunumuzun mizikleri. Hangisinden kisik sesde de cok iyi sonuc alirim cunku benim icin kisik ses cok onemli apartman ortaminda oturuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aligur.81

Sadece kule hop. alicam jbl ES 90 L 880 veya L890 bunlarin 3 nden hangisi daha iyi olur. Dinledigim tarz muzikler Tsm, Arabesk fantazi, 80 ler 90 lar pop ve gunumuzun mizikleri. Hangisinden kisik sesde de cok iyi sonuc alirim cunku benim icin kisik ses cok onemli apartman ortaminda oturuyorum.

jbl ler gerçekten de uyumlu bir seçim olmuş harman larla. diğer ikisini bilmiyorum ama es 90 kısık seste pek verimli olmadığını söyleyebilirim. kısık seste ayrıntı esasesen mid/tiz istenirse çok sayıdaki hop.lar bunu yapabiliyor ama bas ve özellikle dip bas frekansları kısık seste duymak istediğinizde çadır karışıyor biaz şahsi kanaatim kısık seste bas sesleri duymak güçlü bir amp. ve kule den ziyade bookselfler en az 8 inc mid/bas driver. küçük çap bas driverlar örn.es 90 biraz saat 9-10 volüm pot pozisyonlarında kendini daha iyi hissettiriyor.

• hımmm peki bende ki amfi bu ve kısık seste de iyi sonuç almak istiyorum dinlediğim tarz da ki müzikleri de söyledim sizce buna uygun hangi hoparlör ü alabilirim. Kule hop. olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aligur.81

hımmm peki bende ki amfi bu ve kısık seste de iyi sonuç almak istiyorum dinlediğim tarz da ki müzikleri de söyledim sizce buna uygun hangi hoparlör ü alabilirim. Kule hop. olarak.

çok fazla hifi sayılmasada illa kule dediğiniz için giriş seviyesi olarak klipsch rf 82/62 birisini bir dinleyin.tatmin olursanız alın.
  • ilginizden dolayı teşekkürler onlarıda dinlicem.
  • konu daha güncell...
  • arkadaşım öncelikle bu adresi oku ona göre karar ver bu şahıs bu işin başıdır

http://www.atalay.biz/Amfi_Hoparlor_Uyumu.html
  • peki sağolun şuanda okuyorum.
  • Kafam cok karisti son olarak bu iki hop arasinda kararsiz kaldim JBL ES 90 mi yoksa Klipsch rf 62 mi ?? Dinledigim muzik tarzina ve amfime uygun olur mu ?
  • @ aligur.81

arkadaşım rock metal tarzı bir müzik dinliyorsan klipsch derim ver diğim linki okuduysan fikrin olmuştır zaten
  • merhaba

rock metal tarzı müzik neredeyse hiç dinlemem. Dinledigim tarz muzikler Tsm, Arabesk fantazi, 80 ler 90 lar pop ve günümüz müzikleri. Bu tarz müziklerle uygun bir hoparlör arıyorum, ve kullanılacak oda 20, 25 metrekare falan. Bu arada alıcağım hop. u baya bi kullanıcam değiştirme gibi bir şey yapamam.
    Bilginize...
  • Arkadaslar bu arada JBL ES 90 mi yoksa Klipsch rf 62 mi yoksa focal 726v dinledigim muzik tarziyla daha mi iyi olur ?
  • eğer tsm dinliyorsan sana yumsak ses veren bir hoparlör ve ayrıntı sesleri verebilen birşey lazım klipsch biraz sert kala bilir wharfedele dinlemiştim bir ara 3 yollu güzeldi daha soft ve diğer dediğin hoparlörler hakkında bilgim yok dinlemem gerek bu arada made china yazanlardan uzak wharfedele de made in england yazıyordu china yazan ile baya da fark var ses te
  • Peki bu hop. Amfimlede uyumlu olurmu bide hangi serisini tavsiye edersiniz. Dinledigim diger tarzdaki muziklerle de iyi olur mu ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.