Şimdi Ara

Hoparlor TS-6901 & TS-6911 & TS-6921? 45*4 cikisli Pioneer teyp icin hangisi tercih etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hoparlor TS-6901 (40 Watt RMS) & TS-6911 (80 Watt RMS)& TS-6921? 45*4 cikisli Pioneer teyp icin hangisini tercih etmeliyim? Teyibim Pioneer ve 45 Watt*4 cikisli, ayrica yine Pioneer 55 Watt*2 kucuk amfimde war ama baglayip baglamamakta kararsizim. Elimizdeki bu malzemelerle hangi kolonu tavsiye edersiniz bu ucunden? Amfi kullanarak veya kullanmayarak onerilerinizi belirtirseniz sevinirim. Ayrica 55*2 anfinin pek fazla bisi degistirmiyecegini duydum, bu dogru mu? Kolon baska marka modele de acigim.

Simdiden Tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boragencer -- 1 Şubat 2008; 10:44:50 >

• teybin maximum rms çıkışı 4x27 watt rmsdir.6901 leri teybe bağlayabilirsiniz, amfinin rms si 2x55 ise ts-6911 leri amfiye bağlayabilirsiniz ancak amfinin rms si düşükse bağlamaya değmez.
  • arkadaş doğru diyor anfisiz kullanımda en iyi 6901 gider eger anfinin rms gücü ise 55 watt ozaman 6911 bağlayabilirsin
  • Yaklaşık 1 ay önce 6901 aldım arcımın orjınal teybine bağladım gayet güzel ses veriyo. Dün havalar güzeldiye can sıkıntısına bu anfiyi bağladım kablolar falan herşey hazırdı kış geldi diye sökmüştüm tesisatı hemde merak ediyodum acaba nasıl ses verecek diye! Orta seslerde güzel ama biraz yüklendiğimde parp parp diye bozmaya başlıyo! 'Üzerinde 500watt yazıyo ama hikaye 50watt vermez' Sonra söktüm eve koydum anfiyi.
    Şunu diyecem böyle ufak anfiler sesi azda olsa yükseltiyo ama sırf ufak anfi bağlamak içinde okadar kablo masrafı yapmaya değmez!
    Şunuda söylemeden geçemiycem bu anfi piyasada jameson diye geçiyo eskiden roadsondu

Hoparlor TS-6901 & TS-6911 & TS-6921? 45*4 cikisli Pioneer teyp icin hangisi tercih etmeliyim?

• quote:

Orjinalden alıntı: vakay_26

Yaklaşık 1 ay önce 6901 aldım arcımın orjınal teybine bağladım gayet güzel ses veriyo. Dün havalar güzeldiye can sıkıntısına bu anfiyi bağladım kablolar falan herşey hazırdı kış geldi diye sökmüştüm tesisatı hemde merak ediyodum acaba nasıl ses verecek diye! Orta seslerde güzel ama biraz yüklendiğimde parp parp diye bozmaya başlıyo! 'Üzerinde 500watt yazıyo ama hikaye 50watt vermez' Sonra söktüm eve koydum anfiyi.
    Şunu diyecem böyle ufak anfiler sesi azda olsa yükseltiyo ama sırf ufak anfi bağlamak içinde okadar kablo masrafı yapmaya değmez!
    Şunuda söylemeden geçemiycem bu anfi piyasada jameson diye geçiyo eskiden roadsondu

bu amfinin çıkış gücü 4x20 watt rms dir. Yani çöp

• wala modelini bilmiyorum ama ben 440 watlık pioner hoparlör kullanıyorum arabada anfi var gibi ses veriyordu ama daha sonra anfi aldım ve hoparlörleri anfiye bağladım gerçekten ses cok değişti elindeki anfiyide bilmeden bişey demek güç
  • quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

quote:

Yaklaşık 1 ay önce 6901 aldım arcımın orjınal teybine bağladım gayet güzel ses veriyo. Dün havalar güzeldiye can sıkıntısına bu anfiyi bağladım kablolar falan herşey hazırdı kış geldi diye sökmüştüm tesisatı hemde merak ediyodum acaba nasıl ses verecek diye! Orta seslerde güzel ama biraz yüklendiğimde parp parp diye bozmaya başlıyo! 'Üzerinde 500watt yazıyo ama hikaye 50watt vermez' Sonra söktüm eve koydum anfiyi.

Arkadaş sana anfinin çöp olup olmadığını sormadık!!! Ben zaten bu anfiyi arcımda kullanmıyorum evde duruyodu. Demek istediğim böyle küçük anfilerin pek bişeye yaramadıkları ve kablo masrafı etmeye değmedikleri. Zaten orjinal teybe bağladım 4*15 rms

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jbl 75.2 küçük anfi 2x97 watt rms 4 ohmda 60.2 2x60 watt rms 4 ohmda jvc ax5700 2x200 watt rms 4 ohmda bunların hepsi 2 kanallı anfi yani küçük anfi rms değerleride gayet güzel değerlerbunlarla yapılacak bir sistemede ben kablo parasını esirgemem.
  • Direk teyp çıkışına bağlanacaksa 6901,diğerleri de olur ama 6901 biraz daha iyi gider.Ben Pioneer 2900 ile 6911 kullanıyorum,teyp pek yetmiyor ama idare ediyor.

Eğer amfi 55 watt rms ise hiç düşünmeden amfiyle birlikte 6911 kullan.Teybin çıkışı 27 watt yoktur,çünkü benim 4*50 teybim kanal başı 22 watt rms veriyor,üstelik bu rakam yüzde 5 distorsiyon ile çıkıyor.Seninki de 20 watt diyelim.Bu yüzden ben olsam amfi ile 6911 kullanırdım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

quote:

Arkadaş sana anfinin çöp olup olmadığını sormadık!!! Ben zaten bu anfiyi arcımda kullanmıyorum evde duruyodu. Demek istediğim böyle küçük anfilerin pek bişeye yaramadıkları ve kablo masrafı etmeye değmedikleri. Zaten orjinal teybe bağladım 4*15 rms

ya arkadaşım sende açıklamada anfinin bir çöp oldunu belirtiyon ben söyleyince neden sana batıyo onu anlamış değilim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.