Şimdi Ara

Hoparlör ya da ampli? Nereden ve ne ile başlamalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
2.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Araştırmalara devam ederken açıkçası KEF R serisi ve özellikle Paradigm Reference Signature S1 v3 dikkatimi çekti. Paradigm in bu modeli hakkında bilgisi olanlar veya deneyenler bana bu hoparlörün ilk mesajdaki aradığım sesi Naim ile verip, veremeyeceği hakkında bilgi verebilirler mi? Eğer Naim ile uyuşmaz, fakat gerçekten dinlemene değer bir hoparlördür diyorsanız hangi amfi/lerle ile iyi bir çift oluştururlar?

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın_ATRA

Sn Cevyil,

Anladığım kadarı ile hem Usher'ları (evet BE-718) hem Dynaudioları dinleme fırsatınız olmuş bence bunlar çok iyi alternatifler, tabi bütçenin içinde kalıyorlarsa.

Sonus Faber Cremona M var şu anda bizim showroomda tüm dinleyenler çok beğendi, hem lambalı, hem hibrid, hem de solid state amfilerle çok iyi sonuç verdi. Auditor'ü hiç dinlemedim ama Cremona M ile aynı tweeter ve mid ünitesine sahip olduğuna göre iyi bir performas göstereceğine eminim.

KEF R serisi olabilir ama LS50'yi bilmiyorum, ben bu tip 40. yıl 50. yıl özel ürünlerine pek sıcak bakamıyorum, hep gereğinden daha pahalı oluyorlar gibi geliyor bana.

Harberth'in bahsettiğiniz hoparlörlerini dinlemedim o yüzden bir yorum yapmayayım.

Siz zaten amfi+DAC ikilinize uygun hoparlörler konusunda gayet bilgi sahibisiniz. Eminim forumdan başka önerilerde gelecektir ama kim ne derse desin mutlaka son kararı bütçeniz + beğeninize göre siz verin.

Saygılar

Mrb;
    Sonus Faber Cremona M hoparlör alacağım. Buna uygun amfi seçimi henüz yapmadım.
    Bu hoparlörler ile çeşitli amfileri deneme imkanınız olmuş.
    Lambalı tercih etmiyorum. Lambalı dışında önerebileceğiniz marka model var mı ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.