Şimdi Ara

Hoparlör yardımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne alphine si kardeşim dalgamı geçiyon adam mı seçiyon

bu sony varken sunny

yada panasonic varken kamasonic almak gibi bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: MB QUART

burda gördüğüm kadarıyla bu forumdaki çoğu kişi, müziği arkadan dinlemekten zevk alıyor nasıl bir zevkse artık anlamadım..bir diğer anlamadığım şey, pioneerdan başka marka bilinmiyor galiba burda,varsa yoksa pioneer..nedir bu pioneer sevdası çözmüş değilim.
    her neyse artık,madem arka pandizot için hoparlör düşünüyorsunuz,Alpine'ın spe-6903 modelini alın ve kulaklarınız bayram etsin

Aslında sana bir nebze olsun katılıyorum ama senin dediğin de genelde pro sistemlerde ve kalite müzik anlayışında oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomüzik -- 30 Mayıs 2007; 13:59:56 >

• +1
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: delikadir1010

..Hoparlör için ortalama 150ytl düşünüyorum.

ön kapılara Alpine spe-1702
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

quote:

burda gördüğüm kadarıyla bu forumdaki çoğu kişi, müziği arkadan dinlemekten zevk alıyor nasıl bir zevkse artık anlamadım..bir diğer anlamadığım şey, pioneerdan başka marka bilinmiyor galiba burda,varsa yoksa pioneer..nedir bu pioneer sevdası çözmüş değilim.
    her neyse artık,madem arka pandizot için hoparlör düşünüyorsunuz,Alpine'ın spe-6903 modelini alın ve kulaklarınız bayram etsin

Aslında sana bir nebze olsun katılıyorum ama senin dediğin de genelde pro sistemlerde ve kalite müzik anlayışında oluyor..

sen de haklısın aslında ben herkesi kendim gibi düşünüyorum ve herkesin kaliteli müzik dinlemesini istiyorum ama yanlış yapıyorum galiba
    aracına ses sistemi yapanlar genelde saçma sapan müzikler dinler ve etrafa dinletmeye çalışırlar,bu kişiler için sesin kalitesinden çok, sesin yüksekliği ve spl önemlidir..bu yüzden piyasa işi sistemler daha çok rağbet görüyor

• quote:

Orjinalden alıntı: deniz110

ne alphine si kardeşim dalgamı geçiyon adam mı seçiyon

bu sony varken sunny

gece gece güldürdün beni daha yenisin galiba bu işlerde merak etme zamanla öğrenirsin neyin ne olduğunu.

• Arkadaşlar tüm tavsiyede bulunanlara TEŞEKKÜRLER...
    Sonunda kararımı verdim ve bugün gidip bir çift Pioneer TS-A6962 alıp montajınıda serviste yaptırdım.Ses beni tatmin edecek kadar iyi fakat en kısa sürede ön kapılara da bi iyilik düşüneceğim.
  • quote:

quote:

bu sony varken sunny

gece gece güldürdün beni daha yenisin galiba bu işlerde merak etme zamanla öğrenirsin neyin ne olduğunu.

kardeş sen gelirken biz gidiyoduk anladın sen onu

• quote:

quote:

quote:

bu sony varken sunny

kardeş sen gelirken biz gidiyoduk anladın sen onu

yaşını bilmiyorum, belki yaş olarak benden büyük olabilirsin ama benim kadar tecrüben ve bilgin olmadığı bir gerçek..şu anda alıntı yaptığım, ilk mesajındaki yazıların bunu gösteriyor zaten..

• alpin kopyadır alpine gerçek herhalde olaybu öylemi MB QUART
  • quote:

Orjinalden alıntı: akayogullari

alpin kopyadır alpine gerçek herhalde olaybu öylemi MB QUART

evet

+ olarak Alpine bir markadır,Alpin ise marka bile değildir..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: akayogullari

alpin kopyadır alpine gerçek herhalde olaybu öylemi MB QUART

evet

+ olarak Alpine bir markadır,Alpin ise marka bile değildir..

Sana kesinlikle katılıyorum.Fakat bu arada Pioneer TS-A6962 dan da çok memnunum.Beklenti ötesi bir şey...
  • sen memnunsan problem yok güle güle dinle
  • sen şimdi bana kamasonic ve sunny mi övüyosun

sanırım bunların distribütörüsün yoksa bunları sevmen gerçekten mantıksız. ama senin kulak zevkin bişey diyemem doğrusu!

bnm kulağıma hitap etmiyor sony poineer philips bunlar marka diğer leri ni salla

ben85 liyim ayrıca önemli olan yaş baş değil 2003 ten beri ehliyetim var ve 97 den beride araba kullanıyorum!!
  • EDIT: Okuması gereken arkadaşlar okumuştur bu yüzden yazdıklarımı sildim, kendimizi fazla deşifre etmeyelim.

iyi geceler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB QUART -- 3 Haziran 2007; 0:33:11 >
  • kardeş destan yazmışsın okuyamadım kusura bakma müzik dinliyorum
  • Yukarıda yazdığım yazıları harfi harfine okudun ve bundan adım gibi eminim.

Seni çok iyi anlıyorum
  • Ben kendimden emin değilim, sen benden eminsin tebrik ederim kardeşim!
  • Buradaki sorun sunny ve kamasonic in övülmesi değil.
    Alpine gibi bir markanın panasonic ve sony gibi bir markayla karşılaştırılmasıdır ..

Alpine Gayet kaliteli ürünleri olan bir markadır..

Alpin ile karşılaştırmayın.Alpin Taklit bir markadır..
  • MB QUART kardeş abicim sırf senin yüzünden bi elektronik bayii ne gittim ben Esk.deyim dedim bu Alpine nasıl bir marka, dediki;

kardeş gerçekten iyi bir marka ama Türkiye' de duyulmamış satın alabileceğin yerler ve servis olanağı çok sınırlı dedi ama özünde kaliteli bir marka dedi.

sen bunları kabul ediyosan benim için sorun yok , yine aynı şeyi söylüyorum
    mesela Alpine marka teyp aldım arkadaş geldi oo teyp ne marka dedi diyelim ben Alpine diyemem
    bende biraz marka takıntısı var senin anlıyıcan ok kısacası arabama evime Alpine sokmam.
  • Beyler lütfen konuları farklı yerlere taşımayalım amacımız birbirimize yardımcı olmak fikirlerimizi paylaşmak hiç kimse herşeyi sevcek diye bi kaide yok ayrıca önceki konulardada belirttiğim gibi herkezin müzik anlayışı ayrıdır ben burda sorulan sorulara söyledikleri ve yazdıklarına göre mümkün mertebe cvp vermeye çalışıyorum
    kimse yanlış anlamasın ama içimizde daha compenatın ne olduğunu hoparlörle arasındaki farkı bilmiyor bile o açıdan isteklere cvp vermek gerekir..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.