Şimdi Ara

Hoparlör yardımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

tamam kardeş, sen bu şekilde düşünüyorsan bir şey diyemem, bir çok insanın belli markalara karşı bir önyargısı vardır ve bu oldukça doğaldır. Sen Alpine'ı kamasonic ve sunny gibi markalarla bir tuttuğun için bu kadar şey yazdım. Keşke bunları baştan söyleseydin de, ben de hayat hikayemi yazmak zorunda kalmasaydım
  • o zaman tamamdır ama senin yüzünden merkeze gittim haberin olsun
    sırf bilgi almak için
  • O kadar yorulmana gerek yoktu. Google'a Alpine yazsaydın yine aynı cevabı alırdın

neyse fazla uzatmayalım, konu iyice dağıldı.
  • Arkadaşlar konu bukadar dağılmışken tekrar toparlıyalım müsadenizle!..
    Bagaj pandizotuna Pioneer TS-A6962 ' ı bağladık ama şimdide ön kapılardaki orjinal hoparlörler zayıf kaldı.13 cm. tavsiyesi olan var mı acep?(100-150Ytl.)
  • Aman bu soruyu burda sorma lafı fazla uzatmayalım onuda pıoneer al gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

Aman bu soruyu burda sorma lafı fazla uzatmayalım onuda pıoneer al gitsin

Haklısın galiba...

• 1349 TSG
  • Bu arada Clionun ön kapılardakiler 13 cm olması gerekmiyor mu? Yanlış mı hatırlıyorum yoksa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

Aman bu soruyu burda sorma lafı fazla uzatmayalım onuda pıoneer al gitsin

yok yaw sorsun arkadaş istediğini sildiğim yazıda bu tarz sorulara artık cevap yazmayacağımı da belirtmiştim

@djoz
    doğru hatırlıyorsun, orjinal hop. yerleri 13cm ama bir kaç ufak işlemle 17 de sığıyor..

• Merhaba arkadaşlar bende clio 2 99 model 1.6 RTE var bagaj da sağli ve sollu kolon yerleri var ama kolonlar yok buraya takabilecegimiz kolon kaç cm veya naskl.olmalirdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende clio 2 99 model 1.6 RTE var bagaj da sağli ve sollu kolon yerleri var ama kolonlar yok buraya takabilecegimiz kolon kaç cm veya naskl.olmalirdir

• quote:

Orijinalden alıntı: sezar87

Merhaba arkadaşlar bende clio 2 99 model 1.6 RTE var bagaj da sağli ve sollu kolon yerleri var ama kolonlar yok buraya takabilecegimiz kolon kaç cm veya naskl.olmalirdir

O arkada gördüğünüz sağlı sollu delikli yerler hoperlör yeri değil hava almak için.10 cm belki uyar ama değer mi bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.