Şimdi Ara

hoparlorde en iyi telefon (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

ses yüksekliği açısından bilemem ama 5700 gerçekten çok kaliteli ses veriyor... dün N81 aldım ondan önce 5700 wardı ve ses kalitesi açısından malesef arattı kendini...

dinlememiş olsam neyse de iki telefonu

bunu en iyi iki telefonu aynı mp3 ile deneyerek anlarsın

mesela 6500 slide dinleyene de en yüksek ve kaliteli ses onunki gibi gelir

ancak 6233 ile aynı parçayı dinleyince aradaki farkı görürsün

N81'i 5700 satmadan önce aynı parça ile test etsen anlardın sesi daha net veriyor ancak o da 5700 gibi bass açısından yetersiz

şuanda her iki telde elimde

aynı parçaları her iki telefondada dinliyorum ve her seferindede 5700 daha başarılı ..

5700'da sesler daha tok ve bass'lar daha çok hissediliyor

N81'de ise ses daha yüksek fakat fakat 5700'a oranla bass'larda eskiklik war tizler daha fazla...

bilemiyorum N81 daha dünden beri elimde ve henüz doğru ekolayzır ayarını bulamamış olabilirim ama şuanlık kulağıma 5700 daha kaliteli geliyor...

• quote:

quote:

quote:

ses yüksekliği açısından bilemem ama 5700 gerçekten çok kaliteli ses veriyor... dün N81 aldım ondan önce 5700 wardı ve ses kalitesi açısından malesef arattı kendini...

N81'i 5700 satmadan önce aynı parça ile test etsen anlardın sesi daha net veriyor ancak o da 5700 gibi bass açısından yetersiz

aynı parçaları her iki telefondada dinliyorum ve her seferindede 5700 daha başarılı ..

N81'de ise ses daha yüksek fakat fakat 5700'a oranla bass'larda eskiklik war tizler daha fazla...

bilemiyorum N81 daha dünden beri elimde ve henüz doğru ekolayzır ayarını bulamamış olabilirim ama şuanlık kulağıma 5700 daha kaliteli geliyor...

ekolayzer ayarlarını doğru yaparsan daha berrak sesi N81'in verdiğini göreceksin

edit : zaten yukarıya da yazzdım her iki telefonda bassları verme açısından yeterli değil 6233 dahil

ancak N81 tiz sesleri harika veriyor bu da onun sesini daha kaliteli yapıyor

genelde yabancı forumlarda da yukarıda verdiğim örnek gibi N81 bu açıdan en iyi kabul ediliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 23 Mart 2008; 2:16:16 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ekolayzer ayarlarını doğru yaparsan daha berrak sesi N81'in verdiğini göreceksin

bakalım görcezz....

• Nokia N81 ile Nokia 6233 gayet iyi hoparlör ses çıkışı sunmakta.
  • 6233 veya n73...
  • 6233 anlarım ama N73 kesinlikle çok kalitesiz bir ses vermekte...

nokia 73 = TENEKE SES
  • quote:

6233 anlarım ama N73 kesinlikle çok kalitesiz bir ses vermekte...

nokia 73 = TENEKE SES

zaten araştırma yapanlar bu yorumu okumalı kesin yoksa senin engin düşüncelerini nasıl bilecekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

quote:

6233 anlarım ama N73 kesinlikle çok kalitesiz bir ses vermekte...

nokia 73 = TENEKE SES

zaten araştırma yapanlar bu yorumu okumalı kesin yoksa senin engin düşüncelerini nasıl bilecekler

heryerde bu çok rahat bilinen bir şey.. N73 basstan yoksun ve tamamen tizden oluşan bir sesi war ve çoğu kişi çıkan sesi teneke'ye benzetiyo... ben 1,5 sene kullandım ve ona göre yorum yapıyorum bilmiosan konuşmıcaksın ... engin bilgiyle falan alakası yok alıp kullanman yeterli

• @ylönen

Bende N73 kullanıyorum doğru ses yüksek ama bass fazla vermiyo da sende 5700 demişsin 5700 da aynı şekilde bass vermiyo sesi de düşük bu nedenle cızırtıda yapmıyo ben 5700 ın aman aman bir ses kalitesini görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

@ylönen

Bende N73 kullanıyorum doğru ses yüksek ama bass fazla vermiyo da sende 5700 demişsin 5700 da aynı şekilde bass vermiyo sesi de düşük bu nedenle cızırtıda yapmıyo ben 5700 ın aman aman bir ses kalitesini görmedim

dediğim gbi ben 1,5 sene N73 kullandım ardından 5700 aldım ve N73'üm duruyodu.. 6 ayda 5700 kullandım.. ele alıp 1-2 şarkı dinleyip duymak yetmiyo..

bunun tartışmasını yapmak yersiz sonuçta herkezin müzik zewki farklı kimi yüksek ses sewer kimi ses daha kısık olsun ama daha tok olsun tüm sesleri alıym ister..

N73te sesler birbirine karşıodu rahatsız edici bir sesi war 5700'ta böle değil basslar ve tizler eşit mesafede ve şarkılar bozlumuo ama bir şarkıyı N73'te son sesle kesinlikle dinleyemezsin baş ağrıtıo.. 5700 daha kısık olduğu için bi sorun yok.. ben iş yerinde 5700 hoparlöründe bir şarkı açtığım zaman gelen yorumlar genelde sanki hakikaten gerçek bir estrüman çalıyorlar sesler çok gerçekçi gbi oluyordu yorumlar...

ama şuanda N81 war ve onunlada mutluyum sesler güzel

• N81 e bişey diyemem O süper
  • bahsedilen tüm telefonları inceleme fırsatım oldu.. ses yüksekliği ve kalitesi olarak dış ses ve kulaklıkda
    N81 hepsinden üstün gözüküyor..
  • 5310,5610 ve n73 bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.