Şimdi Ara

Hoparlördeki ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 2 ay civarı önce Vatan'dan çok zor durumda olduğum ve maddi sıkıntım olduğu için SNOPY SN-820 1+1 SPEAKER aldım ve bilgisayara taktım ilk başta cızırtı yoktu ama açıp kapattıktan sonra cızırtı gelmeye başladı bende internetten sorunumu araştırdım en son driverları yükledim ama ne yaparsam yapayım sorun gitmedi bende Vatan'a geri götürecektim sakarlığım yüzünden hoparlörün ayağını kırdım ve garanti kabul etmeyeceği için götüremedim. Sizce sorun hoparlördemi ve nasıl çözebilirim ?
    (Cızırtı sesi derken demek istediğim küçük bir hışırdama ama hiç kesilmiyor aslında fazla rahatsız edici değil ama uzun sürede baş ağrıtıyor)

• BurakOB B kullanıcısına yanıt
    Merhaba öncelikli olarak geçmiş olsun , sorununuza gelecek olursak hoparlörü pc ye bağladığınızda mı bu cızırtı geliyor yoksa bağlamasanız da mı geliyor ? önce bunu test edin eğer sade pc ye bağlı iken geliyor ise büyük ihtimal ile problem bilgisayarınızla ilgili yada jak girişi ile ilgilidir ( jak tam oturmamış / temas etmiyor olabilir ) jakı kontrol edin oda olmazsa başka bir pc yada telefon ile deneyin hoparlörü umarım yardımcı olabilmişimdir .. İyi günler
  • Öncelikle verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim hoparlörü jak girişine taktığımda cızırtı yok ancak usb kablosunu takar takmaz cızırtı gelmeye başlıyor akımla alakalı bir problem olabilirmi ?
    Şimdi sadece usb takılıyken mi geliyor cızırtı sesi yoksa hem usb hemde ses jak'ı takılıyken mi geliyor , zaten sadece jak takılı iken herhangi bir ses alamazsınız usb hoparlörün elektrik kaynağıdır , bu dediğimi bir deneyin ilk başta sade usb yi bağlayın cızırtı var mı diye kontrol edin, cızırtı yoksa hem usb hemde ses jak'ını bağlayarak kontrol edin .( Bilgisayarınız açık konumda olsun ) denerken.
  • Ben yaptığım işlemleri sıralıyım :
    Birinci olarak jakı taktım ancak hoparlöre güç gitmediği için çalışmıyordu ve hiçbir cızırtı gelmiyordu sadece jak takılıydı ve usb kablosunu takar takmaz hoparlör çalışmaya başlıyor ve cızırtı yapıyor ama sadece jak takılıyken bir sorun yok ve pc de bulunan bütün jak ve usb girişlerinde denedim ancak cızırtı bir türlü geçmiyor.
    Soruma yine yanıt alamadım şimdi şu sıraladıklarımı yapın

1- Bilgisayarı açıp hoparlörünüzün sadece usb kısmını bilgisayarınıza takın ses jakı boşta kalsın ( takmayın yani ) ( Deneyin cızırtı var mı ) yoksa 2. maddeye bakın

2- Bu sefer hopürlörünüzün hem usb hemde ses jakını pc ye bağlayın bu sefer cızırtı varsa pc de arıza olabilir başka bir pc yada telefon ile deneyin

Eğer ki hem 1. maddem de hemde 2 . maddede cızırtı alıyorsanız büyük bir ihtimal ile hoparlör arızalıdır tabi ki pc nizin usb çıkışındaki bir arızadan da kaynaklı olabilir

Umarım sorununuzu kısa zamanda çözersiniz ...

Edit : Ayrıca bu cızırtı varken pc den verdiğiniz sesleri duyabiliyorsunuz değil mi ( müzik vb . ) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 23 Haziran 2016; 15:41:07 >

• Aramızda bir iletişim kopukluğu oldu pardon :D
    Birinci durumda cızırtı yok ancak ikinci durumda cızırtı oluyor ama cızırtı varken müzik veya oyun seslerini duyabiliyorum ama cızırtı ile karışık olduğu için hoş olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyo cızırtı sorunu..
    9 yıl önce açıldı
    Denon ses sisteminde ses sorunu.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Önemli değil Acaba başka bir pc de deneme şansınız var mı sorun pc den olma ihtimali bayağı yüksek telefonunuza yada başka bir pc ye bağlayarak test edin , başka bir pc de yada telefonda denediğinizde cızırtı yoksa bilin ki sorun şuanda kullandığınız pc de

Yinede küçük bir ihtimal jak ları son kez kontrol edin tam oturmamış olabilir birde pc nin önündeki ve arkasındaki ses jaklarını deneyin bu dediklerimi denediğinizde olumlu sonuç alamazsanız hoparlörü ya öyle kullanacaksınız yada höparlöre çöp yolu göründü zaten o tip cihazlar pek stabil çalışmazlar en iyisi bilindik bir markanın 2+1 ini almak örneğin Logitech gibi ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.