Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaslar Benim bir problemım war yardımcı olursanız cok mutlu olurum..
Benim pcde önceden Minton 2+1 Ses Sistemi Takılıydı Arızasız Bır sekılde calısıyordu..Evde Eskı bı muzık setı wardı aux desteklı Müzik seti-Pc olayını ıyıce arastırdım muzik setini pc ye bagladım.Fakat internette gezerken falan scroll barı asagı dogru kaydırınca falan vZzztt vZzztt Diye sesler geliyor hoparlorlerden.Aynı sorun hıc sarkı calmazken hoparlor acık halde oldugunda yıne ses gelıyor.Bu sorunu nasıl halledebılırız. Yardımcı olursanız cok mutlu olurum sımdıden tesekkur ederım
arkadaşım bğlantılarını iyi kontrol et jacklar tam oturmamış olabilir
Jacklarla falan alakalı bı sorun yok..Jacklar tam yerinde..yinede tsk. ederim. Ama sorun başka.
pc demişsin ancak laptop mu kullanıyorsun kardeş. aynı olay bende de var. laptop kullanıyorum ama beni o kadar rahatsız etmedi
Laptop degıl kardes masaüstü
hımmm... anakart-ses kartı driver uyumsuzluğu veya sadece ses kartı driver sorunu gibi görünüyor sanki tam emin olmamakla birlikte.. çünkü scroll bar oynatırken cızırtı var. eskiden oluyordu bunlar via chipsetli anakartlarla sound blaster ses kartı takılı iken.bir pencere açıkken mouse ile pencereyi tutup hızlı hızlı sağa sola oynatırken de olması lazım bu cızırtının muhtemelen.tahmin bunlar sadece. benzerlik kuruyorum eskiden olan bir sorunla sadece şu an. driver'ları tekrar bir kurmayı dene istersen. yani sadece müzik setini değiştirince olması çok mantıksız geldi. veya belki ses ayarlarından da olabilir. mikserden yani bilgisayardaki. oradaki mikrofon,kulaklık ıvır zıvırı mute edip de bir dene bakalım yapacak mı aynı şeyi.
Anakart p4s800-mx ayrıca onboardkende bu sorun wardı daha sonra başka bi pcı ses kartı taktım yıne aynı sorun,ondan sonra creative soundblaster 5.1 taktım hala aynı sorun.evt pencere acıkken saga sola oynatınca falanda oluyor.Driver kurmayı 5-10 sefer yapmısımdır.Abartısız.Ama sadece müzik seti takılı ıken oluyor.Normal hoparlörde oyle bı sorun yok.Ses ayarlarını ezberledim gözüm kapalı yapabılır hale geldım.Yani denemedigim çözüm kalmadı yok yok olmuyor.Walla ne yapacagımı bılmıorm.İyi bir elektronikciden cvp gelse belkı çözüm bulunur ama elektronıkcılerın dıkkatını cekmezkı bızım sorun :D :S
aynı problem ben de de var. ne yapacağımı bilmiyorum.. yok mu fikri olan...
aynı sorun bendede war arkadaslar
arkadaşım harici ses kartıda taktın sorun aynı galiba anakartıbda ki bir problemden kaynaklıyo muhtemelen çünkü bizim teknik serviste ki ana makınada aynıydı tamir içinse kimse uğraşmadı ben işten ayrıldım gerçi.şimdi bilmiyorum. asus ana karttı senin kinin aynısı galiba
ben hallettim arkadaslar ses ayarlarından line in'i sessiz yaptım sorun çözüldü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme