Şimdi Ara

Hoperlor tamiri istanbul avrupa yakasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar seat ibiza 1.2 tsi aracimin hoperlorleri patladi sol on hoperlor hic calismiyor sol arka hoperlorden ise sadece cizirti geliyor. Arkaya giden sesi kapattigim icin butun ses sag on hoperlore gidiyor oradan gelen bass ise kut kut vurma seklinde. Bakirkoy tarafina yakin bu hoperlorleri yaptirabilecegim bi yer varmidir acaba? Eger yaptirirsam maliyeti ne olur? Birde ilk hali gibi verim alabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim polo nunda patlamisti garantiden degisti sizinde garanti varsa avekte yaptirin. Yoksa onlarin yerlerine gore hoparlor bkmak dha mantikli

• quote:

Orijinalden alıntı: slyt

Benim polo nunda patlamisti garantiden degisti sizinde garanti varsa avekte yaptirin. Yoksa onlarin yerlerine gore hoparlor bkmak dha mantikli

Aracimin garantisi bitti fakat iyi niyet garantisi bulunmakta. Daha once aracin kavramasiyla triger zinciri iyi niyet garantisi kapsamnda degisti fakat hoperlor de garantiye girermi bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Randy Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: slyt

Benim polo nunda patlamisti garantiden degisti sizinde garanti varsa avekte yaptirin. Yoksa onlarin yerlerine gore hoparlor bkmak dha mantikli

Aracimin garantisi bitti fakat iyi niyet garantisi bulunmakta. Daha once aracin kavramasiyla triger zinciri iyi niyet garantisi kapsamnda degisti fakat hoperlor de garantiye girermi bilmiyorum

Ibizalarin hoparlorleri cok kotu yerde bende ibiza varken lanet etmisti zaten kapilara mid falan takmayi unutun mid fiyatinin iki kati masraf gerektiriyor. Garantiye yedirmeye calisin

• Yok mid le işim yok öndekiler yetiyor bana şimdilik benim modelde arkalarda da hoperlör var fakat dediğim gibi birinden ses gelmiyor diğerindende sadece cızırtı geliyor. Bende de eskiden polo vardı onun ses sistemini hiç birşeye değişmem fakat ibiza bu konuda biraz başarısız gibi geldi.
  • quote:

Yok mid le işim yok öndekiler yetiyor bana şimdilik benim modelde arkalarda da hoperlör var fakat dediğim gibi birinden ses gelmiyor diğerindende sadece cızırtı geliyor. Bende de eskiden polo vardı onun ses sistemini hiç birşeye değişmem fakat ibiza bu konuda biraz başarısız gibi geldi.

Isi bilmeyen ustaya kapiyi elletme daha once takmadiysa hiccc elletmee,, kapiyi bilmeyen biri actiginda direk cam dusuyor. Sonra takamiyorlar

• sanırım ender elektroniğe gideceğim. bu işi istanbulda en iyi yapan onlar anladığım kadarıyla. fakat onlarda bu tür işlemleri baya tuzluya yapıyorlar. En son hoperlörler tamir edilemezse yeni hoperlör takılacak.
  • quote:

sanırım ender elektroniğe gideceğim. bu işi istanbulda en iyi yapan onlar anladığım kadarıyla. fakat onlarda bu tür işlemleri baya tuzluya yapıyorlar. En son hoperlörler tamir edilemezse yeni hoperlör takılacak.

Bn olsam hic elletmem hocan astari yuzunu gecicek cunku. Ender elektronige gidene kadar avrupa yakasindada ustalar var

• Wv grubun çoğunda hoparlörler aynı, polo ibiza aynı benim bildiğim. Büyük bi ses sistemciye gidin çıkma vardir onlarda. Ya da sahibinden de cikma satanlar var tane 30 40 liraya denk geliyodum arada. Bi bakın, tamirden ucuza gelir.

• burak9006 kullanıcısına yanıt
    peki ne marka hoperlör kullanılıyor bizim araçlarda? daha önemlisi ölçüleri belli mi?
  • Bilinen markalar değil çin tayvan üretimli basit hoparlörler genelde.

16 cm arka çap deniyor 13cm de takan var. Mdf kasnakla 16lık takın bence, abartı bi hoparlöre gerek yok basit bi jbl pioneer hoparlör taktırın yeterli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.