Şimdi Ara

HOPİ Fırsatları ANA KONU (Boyner-Beymen-Fabrika-Morhipo ve dahası) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.750
Cevap
420
Favori
487.492
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi nakite çevirme aracı hocam ;) ayrıca içiyorum da yani,peki Migros kartsız sadece hopi ile yapsak olurmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hopimde 150/40 altınyıldız vardı, fthkrtl nickli arkadaşta sağolsun 100/40 gönderdi, 250 tl üzeri harcama yapacağım acaba ikisi birden birleşirmi yoksa sadece birisindenmi faydalanabilirim ?
  • AseA34 A kullanıcısına yanıt
    Biri

• Acil boynerde 50-25 lazım arkadaşlar

• hatem1980 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar değişim durumunda bile doğrudan paracıklar gidiyor ya da ürünün alışverişiniz içersindeki oranı kadar paracık siliniyor. Bu kesin bilgidir zaten kampanya koşullarında da bu açıkça belirtilmiş. Başıma geldiği için yazdım, iade ya da ürün değişimi vs kesinlikle yapmayın, mağazadan almaya kesin emin olduğunuz ürünlerden sepet oluşturun yoksa hopiler uçuyor..
  • Boy er 150/50 ve migris kampanyasi lazim yardimci olabilecek var mi? Ben de altinyildiz var onu paylasabilirim

• Beyler söz konusu kampanyalar hep kazanmak üzerine sanırım.

Hesabımda 20tl hopi var. Bunu en verimli nasıl kullanırım var mı bildiğiniz bi detay?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_olfactorius

Arkadaşlar değişim durumunda bile doğrudan paracıklar gidiyor ya da ürünün alışverişiniz içersindeki oranı kadar paracık siliniyor. Bu kesin bilgidir zaten kampanya koşullarında da bu açıkça belirtilmiş. Başıma geldiği için yazdım, iade ya da ürün değişimi vs kesinlikle yapmayın, mağazadan almaya kesin emin olduğunuz ürünlerden sepet oluşturun yoksa hopiler uçuyor..

Yüklenen hopi ler harcandıysa nasıl olacak?

• Morhipoda sözde hafta sonuna özel 300 tl sezon alışverişine 60 lira paracık var ama iki farklı hopi ile de farklı hesaplarla da denedim kampanya gözükmüyor. Dün gece gözüküyordu. Acaba birisi morhipoda hopi kimliğini girip kontrol edebilir mi? Kampanyalar kısmında gözüküyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulhana

quote:

Orijinalden alıntı: dr_olfactorius

Yüklenen hopi ler harcandıysa nasıl olacak?

İade miktarından düşüyorlar ya da nakit olarak borçlu çıkartıyorlar.

• migrosta kullanabilirsiniz
  • Beyler yoracağım ama boyner.com.tr de 50/25 bana özel hopiyi kullanmak istiyorum. İndirim kodu mevcut kullandığım zaman 60 liralık ürün 50 ye indiğinde misal paracık yatar mı? İndirim kuponu kullanılan alışverişe paracık veriliyor mu yani
  • biembo kullanıcısına yanıt
    Hocam sisteme kayıtlı hopi kart cüzdanı demek migrosta onun icinde sadece hopi kullanıyorum money yerine geciyor

• Ben cüzdana Migros kartını ekleyince,sanalmarkette odeme yapma Erkan'ına gelince hopi kimliğiniz bulunamadı diyo ama cüzdandan Migros karti silip aynı işlemi yaptigimda hopi ile odeme ekranı geliyor çözemedim o yüzden karti tanıtmadan Migros a gidince direk hopi kimligimi gösterip alışveriş yapabilirmiyim onu merak ediyorum.

• Boyner 50-25 paylaşacak yok mu

• İki arkadaş döndü onlardan Allah razı olsun çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: biembo

Ben cüzdana Migros kartını ekleyince,sanalmarkette odeme yapma Erkan'ına gelince hopi kimliğiniz bulunamadı diyo ama cüzdandan Migros karti silip aynı işlemi yaptigimda hopi ile odeme ekranı geliyor çözemedim o yüzden karti tanıtmadan Migros a gidince direk hopi kimligimi gösterip alışveriş yapabilirmiyim onu merak ediyorum.

evet direkt yapabilirsin sanalmarket denemedim
  • inishmore İ kullanıcısına yanıt
    aynı durum bende de var hocam.hopi 300 e 60 hopi diyor.310 sepete hopiyi tanıtıyoruz 60 hopi kazan çıkmıyor.

bilgisi olan varmı. morhipo
  • sonerakgun kullanıcısına yanıt
    Sezon görmüyor dur bir ürünü sizin hopi aezon normalde 150-30 hopi kamp var

• arkadaslar boyner 50 ye 25 paracık sadece sezon alışverişlerinde mi geçerli?

değilse paylaşabilecek olan var mı?

yardımcı olabilirseniz seviniirim, yarım saat içinde alışveriş yapmam gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.