Şimdi Ara

HOPİ Fırsatları ANA KONU (Boyner-Beymen-Fabrika-Morhipo ve dahası) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.750
Cevap
420
Favori
487.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alitaro

quote:

Orijinalden alıntı: SeFfAh-1903

altınyıldız classic gittim dün 100/40 hopi var adam bana yeni sezon ürünlerinde geçerli diyor

bak uygulamada böyle bir ibare yok her üründe geçerlidir diyorum haala böyle birşey yok diyor

küfürü bastım çıktım ne saçma salak birşeydir bu , uygulamada yeni sezon ürünlerinde geçerlidir diye ibare gören varmı arkadaşlar

varsa benide bilgilendirirse sevinirim

hocam mağaza çalışanıyla boşuna muhatap olmayın. alacağınız ürünü alıp hopi kampanyası seçtirerek ödemeyi yapın.

hopi yüklenmezse iade edin. kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.

Ters ters konuşuyorlar beni ayar eden o oldu

Eşimleyim gelmiş bana artis artis konuşuyor sanki mağaza kendisinin

Eşimde var yanımda birşey diyemiyorum baktım üste çıkıyor açtım ağzımı yumdum gözünü

Saydım sövdüm tüm müşterilerin içinde birşey almadan rahatladım çıktım

Çalışanlarda birşekilde bir havada anlamadım gittin

bir dahada gideceğim yok altınyıldıza

• xman54 kullanıcısına yanıt
    hocam aynı sorunu ben geçen hafta yaşadım.

kartıma baktığımda para çekildiğini gördüm.

aman dikkat. kartınıza bakın para çektilerse geri isteyin.
  • SeFfAh-1903 kullanıcısına yanıt
    başınıza gelenleri tahmin edebiliyorum.

en iyisi dediğim gibi muhatap olmamak. ürünü alın kasada hopi kampanyanızı okutup parayı ödeyin. zaten anında hopi geliyor. hopi gelmezse iade edin.

kimse size neden aldın neden iade ediyosun filan diyemez. öyle bişey yok.

eşinizin yanında bir de artislik yapmış ben olsam inadına bikez daha tek başıma giderim. yukarıda dediklerimi yapardım.
  • alitaro A kullanıcısına yanıt
    birkaç kez denedim benden çekip iade ettiler. siz yararlanabildiniz mi kampanyadan?
  • xman54 kullanıcısına yanıt
    yararlanamadım çünkü sistemleri berbat
  • şu 5 tl birikimin formülünü biri özelden mesajla bilgi geçebilirmi? ince noktayı kaçırmışşız.
  • Sıkörtıl kullanıcısına yanıt
    merhaba morhipo 150ye 30 demişsiniz? özel indirim kulübünde de geçerli mi? ya da nasıl kullanıyoruz. teşekkürler...
  • MORHIPO 30/150 veya 20/100 vs. gibi bir kampanyayı benle paylaşan biri olursa çok sevinirim.(çok acil)
  • isteyen olursa boyner/ykm 50/25 altinyildiz ve beymen 100/40 gönderebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • morhipoda hopi 5 paracık 250 tl üzeri alışverişte 50 tl değerinde bana özelmiş kesin kullanacak olana paylaşabilirim
  • bayramtrn kullanıcısına yanıt
    Ben çok beklettim iptal etmedim ama sonunda onlar iptal etti. Hopi yi de geri aldılar. Sadece 15 TL değerinde hopi yüklediler.

• Beymen ile ilgili bilgisi olan var mı? Çorap da alsam 50 tl kazanıyor muyuz yani?

Kampanya 22 Mart 2016 tarihine kadar geçerlidir.

Hopi üyesi Beymen Club mağazalarında ve www.beymenclub.com'da Hopi kimliği tanıtılarak yapılacak alışverişlerde geçerlidir.

Kampanyada şartları sağlanan fatura ile en fazla 50 Paracık kazanılabilir.

Kampanya yalnızca 2016 ilkbahar/yaz sezonu dış giyim ürünlerinden yapılacak Hopi'li alışverişlerde geçerlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

Beymen ile ilgili bilgisi olan var mı? Çorap da alsam 50 tl kazanıyor muyuz yani?

Hopi üyesi Beymen Club mağazalarında ve www.beymenclub.com'da Hopi kimliği tanıtılarak yapılacak alışverişlerde geçerlidir.

Kampanya yalnızca 2016 ilkbahar/yaz sezonu dış giyim ürünlerinden yapılacak Hopi'li alışverişlerde geçerlidir.

hocam siteye girip incelemediniz sanırım. dış giyim ürünlerinin en uygunu 194 liralık kaban maalesef ki kategori sınırı koymuşlar kampanyaya

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutali

quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

Beymen ile ilgili bilgisi olan var mı? Çorap da alsam 50 tl kazanıyor muyuz yani?

hocam siteye girip incelemediniz sanırım. dış giyim ürünlerinin en uygunu 194 liralık kaban maalesef ki kategori sınırı koymuşlar kampanyaya

yok hocam şimdi bilgisayarı açtım, fiyatlara bakıyordum, bakakaldım zaten:))
    çorap da yok:)

• Morhipo 100/25 gönderebilecek olursa memnun olurum teşekkürler
  • Boyner 300/100 gonderebilecek olan var mi?

Fthkrtl gondermistir. Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yus49 -- 11 Mart 2016; 11:06:26 >
  • mmavcu kullanıcısına yanıt
    çorap varken de alınamıyordu hocam :)
  • Morhipo 100/25
    Boyner & YKM 300/100, 50/25 paylaşabilirim özelden numaranızı gönderirseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hopinize 150-50 50-25 300-100 hopi yollanır cep telefonu öm atın

• ramcoo64 R kullanıcısına yanıt
    Yolladım

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.