Şimdi Ara

HOPİ Fırsatları ANA KONU (Boyner-Beymen-Fabrika-Morhipo ve dahası) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.750
Cevap
420
Favori
487.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

quote:

Orijinalden alıntı: kozlulum67

quote:

quote:

Biri anlatsada anlasam.cahil kaldik bu konuda.morhipodan surekli alisveris yapiyorum.hpoiyide indirdim cebe ama hic kullanmadim.olayin mantigi nedir? Yardimci olursaniz sevaba girersiniz.

Ödeme ekranına gelmeden önce ekrana dikkatli bakarsan HOPİ ile ilgili alanları göreceksin. İlgili yere telefonundaki kodu girmen gerektiğide orda yazıyor. Sonra çıkan seçeneklerden sana mantıklı gelen ve şartlara uyanı seçip devam edeceksin.

Kısacası okuyarak halledebilirsin o ekranlarda işini.

Teşekkür ederim. Bakalim deneyelim bi.bu kadar yorum yapildigina gore kârlı sanırım

Karlı olmaz mı ya. Dün 3 parça ürün aldım 350tl tutuyordu. Hopimde 21 vardı. 350 üzeri alışverişte hopi 3 kat değerli diyordu onu seçtim 280 küsüre aldım :)

Bide harcarken kazanan arkadaşlar var sanırım ama onu bende bilmiyorum nasıl yaptıklarını.

Valla morhipo ve migrosta kullaniriz baya.bakalim bizde getirisi nolcak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Biri anlatsada anlasam.cahil kaldik bu konuda.morhipodan surekli alisveris yapiyorum.hpoiyide indirdim cebe ama hic kullanmadim.olayin mantigi nedir? Yardimci olursaniz sevaba girersiniz.

Ödeme ekranına gelmeden önce ekrana dikkatli bakarsan HOPİ ile ilgili alanları göreceksin. İlgili yere telefonundaki kodu girmen gerektiğide orda yazıyor. Sonra çıkan seçeneklerden sana mantıklı gelen ve şartlara uyanı seçip devam edeceksin.

Kısacası okuyarak halledebilirsin o ekranlarda işini.

Teşekkür ederim. Bakalim deneyelim bi.bu kadar yorum yapildigina gore kârlı sanırım

Karlı olmaz mı ya. Dün 3 parça ürün aldım 350tl tutuyordu. Hopimde 21 vardı. 350 üzeri alışverişte hopi 3 kat değerli diyordu onu seçtim 280 küsüre aldım :)

Bide harcarken kazanan arkadaşlar var sanırım ama onu bende bilmiyorum nasıl yaptıklarını.

Nerde 3 katı olarak kullandınız

• phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa gönderdim kampanyayı . aynı ürünü satın aldı ,ona verdi 40paracık. aynı anda paracik kullandı .ben kendim için bir daha denemedim.

• Hopi kampanyasıyla indirim kodunu tekrar birleştirinceye kadar almıycam bunlardan bir şey

• Morhipodan 325tl lik urun alacagim. Hem 75tl hopi kullanip hem de 300tl uzeri alisverise 60 hopi kazanir miyim ? Sepete ekledim 2 sini de hopiden ekledi ama rmin degilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexin

Hopi kampanyasıyla indirim kodunu tekrar birleştirinceye kadar almıycam bunlardan bir şey

Aynen katılıyorum bende tam alışveriş yapacakken kaldırdılar vazgeçtim. @boyner.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karti -- 6 Mart 2016; 21:24:00 >
  • foodengineer1 kullanıcısına yanıt
    TSK ederim. Kasiyere kampanyayı seçmesini söylemek gerekiyor mu?

• Bu 150ye 50 ve 300e 100 tl yi başkasının bizimle paylaşması mı gerekiyor? Bende sadece Boyner ykm de 100 e 40 kazan var

• quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

Morhipodan 325tl lik urun alacagim. Hem 75tl hopi kullanip hem de 300tl uzeri alisverise 60 hopi kazanir miyim ? Sepete ekledim 2 sini de hopiden ekledi ama rmin degilim

Hocam sanırım oluyor. Sepetten ileri deyince yani ödeme sayfasında kullanılan hopi ve kazanılacak hopi yazıyor. Yazdığına göre oluyordur.

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    hocam 325 tl sepete 25 hopi 3 kat olmaz ki sepetin 350 ve uzeri olması gerekir.

ayrıca ikisi birleşmiyor bende denedim.. kesin hata verecektir ödemede yada siparişinizi iptal edecektir sistem..

yinede bir deneyin isterseniz ben olsam denerdim.:)
  • arkadaşlar acil yardım lütfen..
    sizi hep takip ediyorum ama bu Hopiyi bir türlü anlamadım.
    yarın Boynerden muhtemelen 500 ve üzeri alışveriş yapıcam. mağazadan ama.
    bana yardımcı olursanız sevinirim.
    Nasıl üye olup indirimler kazanabiliriz.
    ya da nasıl oluyorsa artık.
    ilginize teşkkürler...

• sadece internet alışverişlerinde mi yoksa mağazadan da yapabiliyor muyuz?
    bu arada ben hopi uygulamasını indirdim kayıt oldum. bana bir sürü sana özel kampanyalar yazıyor ama anlamadım.
    eğer benim ve sizlerin birlikte kazanacağı bişey varsa söyleyin yapalım. nasıl olsa ben yarın alışveriş yapıcam yani.

• Arkadaşlar inanın pek bişey anlamadım okudum okudum. Bugün yani pazartesi Boyner den 500 ya da daha fazla alışveriş yapıcam. hopi kazanmak isteyen varsa benim de faydalanacağım bir yöntem kamyanya kod her neyse, bana gönderirseniz hem kendi adıma hem de sizin adınıza sevinirim. 5423560298

• quote:

Orijinalden alıntı: ramcoo64

arkadaşlar acil yardım lütfen..
    sizi hep takip ediyorum ama bu Hopiyi bir türlü anlamadım.
    yarın Boynerden muhtemelen 500 ve üzeri alışveriş yapıcam. mağazadan ama.
    bana yardımcı olursanız sevinirim.
    Nasıl üye olup indirimler kazanabiliriz.
    ya da nasıl oluyorsa artık.
    ilginize teşkkürler...

telefonunuza hopi uygulamasını indirin, uygulamanın ana sayfasında boyner ile ilgili ekstra hopi paracık veren kampanya var mı? ona bakın (150 tl üstüne 50 paracık vs.) Sonra mağazaya gidin alışveriş yaptıkran sonra kasiyere hopi kullanmak istiyorum diyeceksin, telefondan uygulamanı açmanı isteyecek, uygulamada yer alan barkodu kasaya okutacak ve sende hopi paracık kazanmış olacaksın.Eğer yararlanmak istediğin kampanya fırsat varda onu söylersin ona göre işlem yapar. Daha sonra o hopileri izin verdiği şartlarda anlaşmalı firmalarda kullanabilirsin.

Boynerde ykmde falan indirimli ürünlerde kullandırtmıyor diye falan duydum son zamanlarda pek bir esprisi kalmadı artı boynerde pahalı ürünler sattığı için hopi kullanmak bana pek mantıklı gelmiyor ama yinede anlatmış olayım sana durumu.

• Hopi kampanyası bana da gelmemiş. Paylaşabilecek varsa numaramı özelden yazayım.
  • İlk başlarda biraz avantajı vardı. Artık hopinin bir numarası kalmadı. Hep aynı markalar, pahalı fiyatlar, benzer oranlar. Eskisi gibi indirimler de birleşmiyor .
  • phatron_23 kullanıcısına yanıt
    söylerseniz iyi olur.
    1-2 dk içinde 40 paracık gelmezse iade edersiniz ürünü.sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

Geçen gün 300 küsür TL'lik alışveriş yapmıştım, oradan 100 hopi paracık geldi. Sonra aynı gün 250 küsür TL'lik ayakkabı aldım ve kazandığım 100 paracığı bu alışverişte kullandım. Bu alışverişten de 50 TL paracık geldi. Fakat ayakkabıyı alırken laciverti yerine siyahını sipariş etmişim. Boyner mağazasına gidip ayakkabıyı mavisi ile değiştirmeyi düşünüyorum. Bu değişimden dolayı kazandığım ya da harcadığım paracıklarda bir hak kaybı olur mu? Yoksa mağazadan ayakkabının mavisini alıp çıkar mıyım? Yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar, farklı rengini aldığım ayakkabı ile ilgili geçen gün Boyner mağazasına gidip değişim ve iadeyi sordum. Tecrübemi anlatayım, belki sizinde işinize yarar. İnernetten sipariş ettiğim ayakkabıyı farklı rengiyle değiştirmek istediğimi söyleyince, mağazdaki müşteri hizmetleri yetkilisi; ayakkabıyı sizden alıyoruz ayakkabının tutarı kadar hediye çeki basıyoruz, siz bu hediye çekiyle aynı tutarda ürünü (ayakkabının farklı rengi veya farklı numarasını alınca sıkıntı olmuyor) KASAYA HOPİ KİMLİĞİNİZİ OKUTUP aldığınızda önceki alışverişinizden kazandığınız hopi paracıklar silinecek sonra müşteri hizmetlerini aradığınızda onlar bu işlemi sistemden görüp size kazandığınız paracıkları yükleyecek dedi. İadede ise, kazandığım 50 paracık silinecek, alışverişimde kullandığım 100 paracık ise hesabıma geri yüklenecek dendi. Ben farklı yerde aynı ayakkabının uygununu bulduğum için ürünü iade ettim. Kazandığım 50 paracık anında silindi, alışverişte kullandığım 100 paracık ise anında hesabıma geri yüklendi.

• Mobil uygulamada hopi girişi nasıl yapılıyor?
  • Arkadaşlar iyi geceler...:))
    Boyner.com dan 300 e yakın bi alisverisim olacak.
    300/100 kampanyası bende yok.
    Rica etsem bi arkadaş benimle paylaşma inceliğini gösterirmi?
    TTeşekkürler tüm forumdaşlar.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.