Şimdi Ara

HOPİ Fırsatları ANA KONU (Boyner-Beymen-Fabrika-Morhipo ve dahası) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.750
Cevap
420
Favori
487.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: n_medya

morhipo da hopi kamp lazım paylaşacak arkadaş var mı

100/20 var isterseniz gönderebilirim.

Bu arada isteyen kişiye beymen club 300/100 gönderebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnunumm -- 4 Mart 2016; 16:20:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mecnunumm M kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim 150-30 geldi
  • Arkadaşlar avantajixi ilk defa kullandim boynerde işlem geçmişine bakiyorum görünmüyor bu normal mi? Nerde hata yapiyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

Arkadaşlar benim alacagim urun mağazada 192 TL, ben internetten aninda mağazadan teslim olan birşey alsam 100/300 kullansam mağazadan istediğim birşeyler değiştirebilir miyim?

Aninda teslim var mi?
    Sana kargo ile gonderiyorlar.
    Hopi 150/50 ve boyner15 ile daha ucuza gelir.
    Değişimde hopiler gidebilir.
    Hopisiz alirsan faturada ürünün kaç lira olduğu yaziyor. Indirim tutarını faturana yansitiyorlar.

• Şu hopinin olayını bir anlamadım gitti. Kazandığımız paracıkları altlimitsiz olarak kullanabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simerazzı

Şu hopinin olayını bir anlamadım gitti. Kazandığımız paracıkları altlimitsiz olarak kullanabiliyor muyuz?

Evet.
    Indirim kuponu olunca kabul etmiyor.
    Ornek:
    51 tl sepet.
    Hopiden 50/25
    Hopi kullanim 50
    1 tl karttan odeme.
    Tikla gel ile kargo yok.

• Paraciklari direkt migrosta kullanabilir miyiz ? Alt limitsiz olarak.

75 tl paracik var. 75 yl lik et ürünü alinir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • screamtoronto kullanıcısına yanıt
    Olur

• boynerden güneş gözlüğü alacağım 300/100 indirim kuponuna ihtiyacım var. elinde olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

190 tllik ürünleri sepete attıktan sonra hopi kimliğinle 150/50 paracik seçip tamam diyin. Sonra indirim kodu alanina Boyner15 kodunu girin odeme adimina gidin. Boyner15 kodundan dolayi %15 indirim ile sepet 161.50'ye düşecek ayrıca 50 tl paracik gelecek.

olmuyor hocam bu şekilde kapanıyor indirim kodu yazma ekranı
  • hopimde şuan 215 lira var bunu en değerli şekilde nasıl harcayabilirim ?
  • Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt
    Markapark

• adam akıllı birşey kalmamış ki, yine teşekkür ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: foodengineer1

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

Hopi harcarken aynı zamanda hopi kazanabiliyor muyuz ?

Az önce Altınyıldız mağazadan 80 tl pantolon ve 5 tane çorap aldım, normalde 105 tl tuttu, "hopi tüm ürünlerde %25 değerli" kampanyasından yararlanarak 83 tl hopi ile işlemi tamamladım, 83x%25=104 tl

Ayrıca "40/100 hopi" paylaşan forumdaş sayesinde hemen 40 hopi geldi

Kasiyerin 40/100 olan kampanyayı seçmesini mi söylüyoruz. Yoksa hiçbirşey demeye gerek kalmadan otomatik yükleniyor mu?

kasiyer ekranını göremedim ama ekranda birşey seçmiyor, sadece paracık kullanıyor bildigim kadarı ile, ortalam 1 dk sonra telefonuna bildirim geliyor, 40 paracık kazandınız diye

EDIT: gerçi kaybedecek birşey yok, paracık gelmezse ordayken iptal edersiniz alışverişi (kullandıgınız paracık hemen iade ediliyor iptalde)

dün sondu,bugün baktım uzamış kişiye özel olan. tekrar deneyeyim. teşekkürler.

Denediniz mi acaba?

• arkadaşlar 150 ye 50 den yaralanıp b,radere bi mont almıştık fakat küçük geldi. beden değişiminde de kazanılan hopiler siliniyor mu acaba
  • Biri anlatsada anlasam.cahil kaldik bu konuda.morhipodan surekli alisveris yapiyorum.hpoiyide indirdim cebe ama hic kullanmadim.olayin mantigi nedir? Yardimci olursaniz sevaba girersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kozlulum67

Biri anlatsada anlasam.cahil kaldik bu konuda.morhipodan surekli alisveris yapiyorum.hpoiyide indirdim cebe ama hic kullanmadim.olayin mantigi nedir? Yardimci olursaniz sevaba girersiniz.

Ödeme ekranına gelmeden önce ekrana dikkatli bakarsan HOPİ ile ilgili alanları göreceksin. İlgili yere telefonundaki kodu girmen gerektiğide orda yazıyor. Sonra çıkan seçeneklerden sana mantıklı gelen ve şartlara uyanı seçip devam edeceksin.

Kısacası okuyarak halledebilirsin o ekranlarda işini.
  • Benim merak ettiğim ise aynı alışverişte hem hopi kullanıp hem hopi kazanmak mümkünmü?

Sanki o tarz bi yazı okudum bi arkadaş yazmış.

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

arkadaşlar 150 ye 50 den yaralanıp b,radere bi mont almıştık fakat küçük geldi. beden değişiminde de kazanılan hopiler siliniyor mu acaba

Beden değişiminde kartına ücret iadesi fln yapılmayacağı için hopiyle ilgili bi işlemde olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

quote:

Biri anlatsada anlasam.cahil kaldik bu konuda.morhipodan surekli alisveris yapiyorum.hpoiyide indirdim cebe ama hic kullanmadim.olayin mantigi nedir? Yardimci olursaniz sevaba girersiniz.

Ödeme ekranına gelmeden önce ekrana dikkatli bakarsan HOPİ ile ilgili alanları göreceksin. İlgili yere telefonundaki kodu girmen gerektiğide orda yazıyor. Sonra çıkan seçeneklerden sana mantıklı gelen ve şartlara uyanı seçip devam edeceksin.

Teşekkür ederim. Bakalim deneyelim bi.bu kadar yorum yapildigina gore kârlı sanırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

quote:

Teşekkür ederim. Bakalim deneyelim bi.bu kadar yorum yapildigina gore kârlı sanırım

Karlı olmaz mı ya. Dün 3 parça ürün aldım 350tl tutuyordu. Hopimde 21 vardı. 350 üzeri alışverişte hopi 3 kat değerli diyordu onu seçtim 280 küsüre aldım :)

Bide harcarken kazanan arkadaşlar var sanırım ama onu bende bilmiyorum nasıl yaptıklarını.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.