Şimdi Ara

HOPİ Fırsatları ANA KONU (Boyner-Beymen-Fabrika-Morhipo ve dahası) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.750
Cevap
420
Favori
487.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün 300 küsür TL'lik alışveriş yapmıştım, oradan 100 hopi paracık geldi. Sonra aynı gün 250 küsür TL'lik ayakkabı aldım ve kazandığım 100 paracığı bu alışverişte kullandım. Bu alışverişten de 50 TL paracık geldi. Fakat ayakkabıyı alırken laciverti yerine siyahını sipariş etmişim. Boyner mağazasına gidip ayakkabıyı mavisi ile değiştirmeyi düşünüyorum. Bu değişimden dolayı kazandığım ya da harcadığım paracıklarda bir hak kaybı olur mu? Yoksa mağazadan ayakkabının mavisini alıp çıkar mıyım? Yardımcı olabilecek var mı?
  • Boyner 50/25 gönderebilecek varmı?
    554 626 36 36
  • hamemo kullanıcısına yanıt
    Aynı ayakkabının farklı bir numarasını almak isteseniz hopiler dururdu fakat renk değiştirince hopiler silinir bildiğim kadarıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HknGkts

Aynı ayakkabının farklı bir numarasını almak isteseniz hopiler dururdu fakat renk değiştirince hopiler silinir bildiğim kadarıyla

peki hocam biradere mont aldık. aynı rengin farklı bedenini alırsak nolur acaba
  • HknGkts kullanıcısına yanıt
    Enteresanmış hakikaten. Bu prosedürlerin yazdığı bir yer var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06Ankara06FB

quote:

Orijinalden alıntı: see-none

arkadaşlar şu beymen club ilk alışverişe özel 50 paracık kampanyasından yararlanan oldu mu ?

yararlanmaya çalıştım h.sonu. bir çorap aldım 29 tl. kasiyer yalnız hopi gözükmüyor dedi. yine de fatura kesin bakalım dedim. faturadan sonra da yüklenmedi. iade ettim. sonra hopi mh yi aradım. işlem yapabilmem için tamamlanmış bir alışveriş olması gerekiyor dedi. gittim aynı çorabı tekrar aldım :) yine yüklenmedi kayıt açtırdım. daha dönen olmadı...

yılan hikayesine dönmüş :) bende gideyim bi şansımı deneyeyim.
  • Boyner den 100 ile 150tl lik alışveriş im olucak yardimci olabilicek var mi hopi kazanmak için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü beden veya renk olarak değişirsek hopi geri mi alınıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucoyaho

quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

Hopi harcarken aynı zamanda hopi kazanabiliyor muyuz ?

ama çek kullanamazzın ole oluncada :) oluo ama cek bosa gıdıo kullanamıon anlamı kalmıo

Boynerde 50/25 hopi kampanyasinda 49 tl hopi odeme yaptim. 1 hopi 1 tl olarak. karttan da cuzi bir odeme yaptım yoksa hata veriyordu. 25 hopi de kazanmis oldum.
    Morhipo da benzer şekilde hem hopi kazanip hem de ayni anda hopi ödemeyi (mevcut hopi ile odeyip kampanyadan hopi kazaniyorsun) kabul ediyor. Ancak tikla gel icin 5 tl kadar karttan odeme yapinca kargo ucretsiz oldu bende.
    Not; hopi odemesi icin yeterli hopi paracik olmasi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarikosman7

quote:

quote:

ama çek kullanamazzın ole oluncada :) oluo ama cek bosa gıdıo kullanamıon anlamı kalmıo

Boynerde 50/25 hopi kampanyasinda 49 tl hopi odeme yaptim. 1 hopi 1 tl olarak. karttan da cuzi bir odeme yaptım yoksa hata veriyordu. 25 hopi de kazanmis oldum.
    Morhipo da benzer şekilde hem hopi kazanip hem de ayni anda hopi ödemeyi (mevcut hopi ile odeyip kampanyadan hopi kazaniyorsun) kabul ediyor. Ancak tikla gel icin 5 tl kadar karttan odeme yapinca kargo ucretsiz oldu bende.

Hopi kampanyasi secerken neyi sectiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: sak0575

quote:

Orijinalden alıntı: tarikosman7

quote:

quote:

Hopi kampanyasi secerken neyi sectiniz

Ödemede 50/25 hopiyi sectim. Bu seçimi yaptığım pencerenin en alt kisminda hopi girilecek yerede odemek istediğim hopi miktarini yazdim.

Bir miktar karttan ödemek gerekiyor yoksa hata veriyor.

• hamemo kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar Boyner yada yok dem 300 e 100 paracık için sepet 300 olduğunda hopiden 300 100 paracık kazan ı seçtiğimizde sepetin yan tarafına 300 harca 100 paracık kazan yazısı eklenmiyor

morhipoda 200 e 40 paracık kazan var o ekleniyor.

hata nerede acaba ykm ve boynerde eklenmese de bu kampanya geçerli oluyormu yoksa eklenmesi gerekiyor bende mi eklenmiyor sepetin sol altına yazı olarak
  • 50/25 ve 300/100 gönderebilecek varmı?
  • sonerakgun kullanıcısına yanıt
    Boynerde hopiyi tanimladiktan sonra devama basinca yeni bir sayfada odeme ayrintilarini giriyosunuz. Orda kazanilacak hopiyi yaziyor kontrol edebilirsiniz.

• Arkadaşlar morhipoda yardımcı olabilecek var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgüç55 -- 3 Mart 2016; 14:17:53 >
  • 300/100 gönderebilecek varmı?
  • Morhipodan indirim kulübünden 100 TL üzeri alışverişim olacak? Nelerden nasıl yararlanabilirim?
  • Arkadaşlar şuanda migrostan alışveriş yapsak ne kadar hopi geliyor? Oran nedir?
  • arkadaşlar boyner 150-50 hopi gönderebilecek olan varmı? atabilecek olan pm atarsa telefon numarasını gönderiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Closer -- 3 Mart 2016; 17:27:47 >
  • Beymen Club (mağazada) 2016 yaz sezonunda 300/100

İsteyenle paylaşabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trallesli antemius -- 3 Mart 2016; 17:13:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.