Şimdi Ara

HOPİ Fırsatları ANA KONU (Boyner-Beymen-Fabrika-Morhipo ve dahası) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.750
Cevap
420
Favori
487.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başımdan geçen iki değişim tecrübesi ikiside mall of istanbul boyner mağazası;
    internetten aldığım mağaza teslimi mont u mağazadan hem renk hem beden değişimi yaptım.ürünü teslim aldığım
    kişiye sordum hopi silinmez dedi.değiştiğim ürün ile bir evrak verdi kasaya git beni arasınlar dedi.kasaya gidip
    teslimdeki arkadaşı ile görüştürdüm sonra kasa işlem yaptı sonuç hopi falan silinmedi değişim hem renk hem beden olarak yapıldı.
    ikinci işlem sadece beden değişimi yapılacaktı.kasaya kendim gidip durumu izah ettim değişimi yaptılar fakat hopi silindi.
    söyleyince silinir zaten normal dediler ne dediysem sonuç alamadım. hopi müş. hiz. aradım onlarda normal silinir dediler.itiraz ettim
    4 gün sonra mesaj geldi silinen hopi geri yüklendi.bu olanlar aynı mağazada oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerakgun

Arkadaşlar Boyner yada yok dem 300 e 100 paracık için sepet 300 olduğunda hopiden 300 100 paracık kazan ı seçtiğimizde sepetin yan tarafına 300 harca 100 paracık kazan yazısı eklenmiyor

morhipoda 200 e 40 paracık kazan var o ekleniyor.

hata nerede acaba ykm ve boynerde eklenmese de bu kampanya geçerli oluyormu yoksa eklenmesi gerekiyor bende mi eklenmiyor sepetin sol altına yazı olarak

Hopiden istediğiniz kampanyayı seçtikten sonra devama tıklayın. Ödeme sayfası gelecek. Orada yazıyor kazanılacak hopi.
  • Arkadaşlar boyner magazasinda 190 liralik alisverisim olacak uygun bir program varsa önerebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

Hopi harcarken aynı zamanda hopi kazanabiliyor muyuz ?

Az önce Altınyıldız mağazadan 80 tl pantolon ve 5 tane çorap aldım, normalde 105 tl tuttu, "hopi tüm ürünlerde %25 değerli" kampanyasından yararlanarak 83 tl hopi ile işlemi tamamladım, 83x%25=104 tl

Ayrıca "40/100 hopi" paylaşan forumdaş sayesinde hemen 40 hopi geldi

Kasiyerin 40/100 olan kampanyayı seçmesini mi söylüyoruz. Yoksa hiçbirşey demeye gerek kalmadan otomatik yükleniyor mu?

• 100/300 boyner lazim yardimci olcak var midir.

• quote:

quote:

Az önce Altınyıldız mağazadan 80 tl pantolon ve 5 tane çorap aldım, normalde 105 tl tuttu, "hopi tüm ürünlerde %25 değerli" kampanyasından yararlanarak 83 tl hopi ile işlemi tamamladım, 83x%25=104 tl

ben de dün aynı şekilde 210 tl lik bir üründe hem paracıkları %25 değerli kullanmak hem de kişiye özel kampanyadan (40/150) paracık kazanmak istedim.
    kasiyer ekranda ikisini birden göremedi.
    sonra da hopi mh yi aradım. iki kampanya birleşmez dedi.
    siz de ise birleşmiş.enteresan.

• enduluslucoban kullanıcısına yanıt
    190 tllik ürünleri sepete attıktan sonra hopi kimliğinle 150/50 paracik seçip tamam diyin. Sonra indirim kodu alanina Boyner15 kodunu girin odeme adimina gidin. Boyner15 kodundan dolayi %15 indirim ile sepet 161.50'ye düşecek ayrıca 50 tl paracik gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

quote:

quote:

Kasiyerin 40/100 olan kampanyayı seçmesini mi söylüyoruz. Yoksa hiçbirşey demeye gerek kalmadan otomatik yükleniyor mu?

kasiyer ekranını göremedim ama ekranda birşey seçmiyor, sadece paracık kullanıyor bildigim kadarı ile, ortalam 1 dk sonra telefonuna bildirim geliyor, 40 paracık kazandınız diye

EDIT: gerçi kaybedecek birşey yok, paracık gelmezse ordayken iptal edersiniz alışverişi (kullandıgınız paracık hemen iade ediliyor iptalde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 4 Mart 2016; 9:11:39 >

• foodengineer1 kullanıcısına yanıt
    şu an %25 değerli kampanyası herkes için geçerli..önemli olan 40 hopi nin sana tanımlı olması.tanımlıysa hopini okutunca çıkıyor ekranda.

*50/25 ve 300/100 paylaşabilen olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmanstern -- 4 Mart 2016; 9:03:45 >
  • Boyner'de 157 liralık sepetim var. Hopimde paracık yok. Başkasının hopi'sinden kullansam o kişi tekrar hopi paracık kazanıyormu?
  • 150/50 gönderebilecek varmı acaba pm lütfen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

quote:

quote:

kasiyer ekranını göremedim ama ekranda birşey seçmiyor, sadece paracık kullanıyor bildigim kadarı ile, ortalam 1 dk sonra telefonuna bildirim geliyor, 40 paracık kazandınız diye

EDIT: gerçi kaybedecek birşey yok, paracık gelmezse ordayken iptal edersiniz alışverişi (kullandıgınız paracık hemen iade ediliyor iptalde)

dün sondu,bugün baktım uzamış kişiye özel olan. tekrar deneyeyim. teşekkürler.

• altınyıldız 100/40 gönderebilecek olan var mı arkadaşlar ?
  • arkadaşlar kişiye özel beymen clup te ilk alışverişe 50 hopi kampanyqasından yararlanan var mı? nasıl daha iyi yararlanabiliriz alınacak bişey var mı
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim.
  • Paylaş seçeneği artık çoğu kampnyada çıkmıyor nedense

• *boyner&ykm istanbul mağazalarında yeni sezonda 10/200 paracık
    *beymen club ( ilkbahar-yaz sezonu) 100/300 paracık
    *beymen business 40/150

ihtiyacı olanlara gönderebilirim .(küçük bir dua karşılığnda )
  • morhipo da hopi kamp lazım paylaşacak arkadaş var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

190 tllik ürünleri sepete attıktan sonra hopi kimliğinle 150/50 paracik seçip tamam diyin. Sonra indirim kodu alanina Boyner15 kodunu girin odeme adimina gidin. Boyner15 kodundan dolayi %15 indirim ile sepet 161.50'ye düşecek ayrıca 50 tl paracik gelecek.

Merhaba, hocam alacagim urun internette yok mağazadan almak mecrubiyetindeyim.

• Arkadaşlar benim alacagim urun mağazada 192 TL, ben internetten aninda mağazadan teslim olan birşey alsam 100/300 kullansam mağazadan istediğim birşeyler değiştirebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enduluslucoban -- 4 Mart 2016; 15:46:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.