Bildirim
HOPİ Fırsatları ANA KONU (Boyner-Beymen-Fabrika-Morhipo ve dahası) (36. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam dün gittim ben sabahki kasiyer yapamadı olay söyle oluyor yeni sezon yazlıklardan alcaksın orda indirimsiz ürünler yani söyle 10 paracık kullansın kullanınca 50 düscek zaten 50üstünde otomatik 10 veriyor sıkıntı yasarsan yaz pmden dün 9parti ürün aldım sistemi çözdüm bugünde gidecem bi 5 parti daha almaya
Mustang hummel jack jones avva the north bunların yazlıklarda aldım ben yeni sezon saydı haberin olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDifference35 -- 20 Mart 2016; 9:06:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: demin
Evet. Devam ediyor.
Benim soruma cevap verebilecek varmi?
Sıra diye birşey yok, sistem otomatik işliyor, bu durumda cebinizden 25 tl çıkar ve 10 hopi geri yüklenir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheDifference35
Hocam dün gittim ben sabahki kasiyer yapamadı olay söyle oluyor yeni sezon yazlıklardan alcaksın orda indirimsiz ürünler yani söyle 10 paracık kullansın kullanınca 50 düscek zaten 50üstünde otomatik 10 veriyor sıkıntı yasarsan yaz pmden dün 9parti ürün aldım sistemi çözdüm bugünde gidecem bi 5 parti daha almaya
Mustang hummel jack jones avva the north bunların yazlıklarda aldım ben yeni sezon saydı haberin olsun
Tamam hocam teşekkürler. Bir sıkıntı olursa sana pmden ulaşırım. -
Boyner ykm magaza 10*5 isteyenler tlf pm atdin. Bugun son
Arkadaşlar kazanmış olduğum hopiyi migros mağazada kullanabiliyormuyum? -
quote:
50/10 ve ×5 kampanyalarinin ikisinin de açıklanmasında, bir kez kullanilabilir demiş..
Farklı hopi hesaplarını mı kullandınız?
Yoksa sistem açığı mı var?
quote:
Orijinalden alıntı: umitcinar03
Arkadaşlar kazanmış olduğum hopiyi migros mağazada kullanabiliyormuyum?
Telefonundaki hopi uygulamasında kartlar sekmesinde money club kartın tanımlıysa migroslarda kazanmış olduğun hopi paracık ile ödeme yapabilirsin. -
Farklı tabikide
İki farklı hesap arasında paracık aktarımı olmuyor değilmi?
Olmaz hocam
Boyner ve ykm magazalarında yeni sezon 200 tl alışverişe 40 paracık isteyen tel no atsın.son 14 saat
quote:
Olmaz hocam
Eyvallah
5 kat değerli hopi gönderebilecek olan var mı? Şimdiden teşekkürler
Edit: Alındı teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergin94 -- 20 Mart 2016; 10:29:45 >
Banada lazim arkadaslar
Boyner10x5 altlimitsiz mi?
Evet
Beyler çek+hopi kombosunu nasıl yapıyoruz yardım edin chromede hata alıyorum -
Hopi'ye yeni üye olanlara 5 TL Paracık kampanyası sürüyor mu? -
Peki 10x5 boyner.com'da da gecerli mi ve bir hesaptan kac defa kullanilabiliyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X