Şimdi Ara

HOPİNİZİ GÜNCELLEYİN BALONU PATLAT 50 PARACIK KAZAN 120 LİRA OLARAK KULLAN OLDU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
20
Favori
74.507
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1200 liralık alışveriş 400 liraya halledildi işlem tamam haber veren arkadaşa teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kat olmuyor. Sadece 50 TL olarak kullandırıyor .
  • atış serbest
  • Çıkmadı bi türlü. Paracık satan pm lütfen

• Mesajima 3 kisi cevap vermiş.

Hepinize çok teşekkür ederim

Ödeme sayfasında 2 kat oldu. 159 liralık kabani 59 tlye aldım.

Umarım iptal etmeden yollarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ender10000

1200 liralık alışveriş 400 liraya halledildi işlem tamam haber veren arkadaşa teşekkürler.

ziyaaaaaaaaa

• kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    Al sana ziyaaa...

HOPİNİZİ GÜNCELLEYİN BALONU PATLAT 50 PARACIK KAZAN 120 LİRA OLARAK KULLAN OLDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender10000 -- 8 Ekim 2017; 20:5:46 >

• 25 geldi :(

• Bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim ne kadar uğraştıysam 50 tl hopi gelmedi 50 tl hopi nasıl gelecek yardımcı olursanız sevimirim

• Biri de bana yardımcı olur mu? Yapamadım bir türlü. bir evrak çantası alacağım, yardım edin lütfen, puana ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel_wellington -- 8 Ekim 2017; 20:33:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

25 geldi :(

25te gelmedi

• şimdi yükledim 50 baloncuktan geldi x2 de boyner verdi :) şimdi bakınıyorum ne alabilirim diye
  • herkesin derdi farklı işte, benimde sabah geldi hopiler ama hala alacak bir şey bulamadım.
  • dikkat edin sipariş tutarı 12 tl gorunuyor fakat 3d ödeme ekranında 43 tl cekmeye çalışıyor ayak üstü ayıklamasın sizi boyner
  • TrettiofemHalf kullanıcısına yanıt
    Ver biz kullanalım kardeşim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ccactuss

Boyner için işler iyi gitmiyor uzun süredir. borsada dibe doğru iniyorlar otomatikman zarar cok sanirim. Kayyum atanır mi uzun vade ne olur bilemem yorumlar o sekilde borsa oynayan biri degilim. Guvenli alışveriş yaptigim icin sadece kimle muhatap oldugumu bilmek isterim. Yüksek mevla bağlamayı uygun bulmuyorum. Küçük alısverisler yapın teslim alın bir daha alışveriş yapin..

Not: borsa oynamıyorum oynayan arkadasim söyledi.

Türkiye'de online alisveriste en güvenilir 2-3 firmadan biridir Boyner grubu.

• Beyler siparis tutari 119tl idi, 104tl cekti. Siparisim ve faturada 154tl gozukuyo nedir bu olay ?

• Bana da boyner 25×2 ve diger hesaba da divarese sadece magazada gecerli 25×4 verdi

• Neye göre balon çıkıyor bu işi biri çözse 2017 sıcak fırsatlar nobelini alır

• 4 adet var ama site bana göre değil girince çok fakir hissediyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.