Şimdi Ara

HOPİNİZİ GÜNCELLEYİN BALONU PATLAT 50 PARACIK KAZAN 120 LİRA OLARAK KULLAN OLDU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
20
Favori
74.507
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 2 katı kullan kampanyası vardı 50 hopi kullanarakhttps://www.boyner.com.tr/lee-cooper-pantolon-598015

pantolonu aldım ...bu gıdısle butun pantolları alacagım :()
  • mucoyaho kullanıcısına yanıt
    hocam direk iki katı nasıl kullandın varmı bir yöntemi bir türlü olmadı??
  • Kullanmayacak varsa hayrına alabilirim bot alıcam :D
  • speedy_03 S kullanıcısına yanıt
    HOPİNİZİ GÜNCELLEYİN BALONU PATLAT 50 PARACIK KAZAN 120 LİRA OLARAK KULLAN OLDU bana ozel kampanya hocam paylaşılamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 110 liralık sepetim vardı. 50 hopi x2 kullan kampanyam da vardı toplam 10 tl ödeme kaldı girdim kart bilgilerini ödemeyi yaptım ekrana uyarı geldi 100 TL üzeri alışveriş yapmanız gerek diye. Bende mi oldu böyle sadece ?
  • Balondan gelen 50x2 yi kullanmayacak varsa karşılığında 100x2 morhipo kullandırabilirim.
  • şimdi 50x2 kullanmak için 150 lirayı geçmemiz mi gerekiyor arkadaşlar ? yorumları okudum ama herkese farklı sonuçlar çıkmış sanırım.

düzenleme: bu arada mesaj gelmişti, hopiyi güncelledim, iletişim bilgilerimi güncelledim. mail eklememiştim onu ekledim. anasayfaya döner dönmez balon çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqhuan -- 9 Ekim 2017; 16:44:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ikiye katlamanın süresi geçti diyor süresi ne kadardıki sizdedemi böyle?

• speedy_03 S kullanıcısına yanıt
    bende de geçmiş diyor :D 5 kasım yazıyordu şartlarda
  • 150-30 çek ile 50 hopi parası birlikte kullanılıyor mu ? önceden kullanılıyor diye hatırlıyorum deneyen var mı ?
  • kk1903 kullanıcısına yanıt
    burada müşteri hizmetlerini arayanları sevmezler
  • Şuan x2 oluyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba1993 kullanıcısına yanıt
    Şu an sadece 50 olarak da kullanılamıyor

• 160 liralık sepet yaptım, 50 lira ödedim sipariş onaylandı. Acayip sistemleri var.

• Hesaptan parayı çekip siparişi onaylamadılar, süresi 5 kasım yazan x2 paracık kampanyasını bugün bitirmişler. Saçmalıktan başka bir şey değil.

• Siparişim düne kadar temin aşamasındaydı bugün baktığımda kargo takip falan yok tamamlandı diyor sadece 😒

• quote:

Orijinalden alıntı: TrettiofemHalf

160 liralık sepet yaptım, 50 lira ödedim sipariş onaylandı. Acayip sistemleri var.

Ne zaman yaptınız hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba1993 kullanıcısına yanıt
    Sabah

• Arkadaşlar şunun açığını söyleyinde bizde faydalanalım

• calculus07 kullanıcısına yanıt
    açığı falan yok hocam, sadece çoook eski ve uzun süredir kullanılmayan hopilere veriyor.
    En azından bende öyle oldu.Güncel kullandığım hopiye vermedi, çok eski kullanılmayan hopilere verdi.
    Ama şu an çarpı iki kampanyası yanılmıyorsam yok, şuan onu vermiyor, sadece 50 hopiyi veriyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.