Şimdi Ara

HOPİNİZİ GÜNCELLEYİN BALONU PATLAT 50 PARACIK KAZAN 120 LİRA OLARAK KULLAN OLDU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
20
Favori
74.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: harabesin

açığı falan yok hocam, sadece çoook eski ve uzun süredir kullanılmayan hopilere veriyor.
    En azından bende öyle oldu.Güncel kullandığım hopiye vermedi, çok eski kullanılmayan hopilere verdi.
    Ama şu an çarpı iki kampanyası yanılmıyorsam yok, şuan onu vermiyor, sadece 50 hopiyi veriyor

hocam hopi sadece ilk çıktığında girilmiş sonra hiç girilmemiş 10 hesaba girdim hiç birine vermedi
  • Son kullanım 5 kasım ama süresi bitti yazıyor ??
  • baloncuk geldi ama çarpı 2 gelmedi. hopi kullan dediğimde çarpı 2 butonu çıkmadı. bu hopiyi başka yerde kullanabilirmiyim arkadaslar
  • X2 Kampanyası bitti herhalde daha zaman var diye bekliyordum kötü oldu bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Kasım'a kadar değil miydi o da öyle yazıyordu sanki

Edit: sepet hazır durumdaydi, orada geçerliydi direk ödedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 10 Ekim 2017; 12:27:22 >
  • siparişi onlaylamayıp hesaptan para çekilen ve henüz para iadesi alan varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 29.9 tl para çektiler. Sipariş oluşmadı hatalı çekim, iade olmadı. Mail atıyorum sallamıyorlar bu nasıl iş yahu, banka bu konuda ne yapabilir sizce. Nasıl ispatlıyoruz bu ödeme karşılığında bir sipariş yok diye

• quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

Kasım'a kadar değil miydi o da öyle yazıyordu sanki

Hocam ben de öyle biliyordum şimdi bir sepet yaptım sadece 50 Tl kullanabiliyorum.
  • baloncuğu çıkarmak için ne yapmamız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

29.9 tl para çektiler. Sipariş oluşmadı hatalı çekim, iade olmadı. Mail atıyorum sallamıyorlar bu nasıl iş yahu, banka bu konuda ne yapabilir sizce. Nasıl ispatlıyoruz bu ödeme karşılığında bir sipariş yok diye

hocam 4442967 ara durumu anlat ben iki gündür arıyorum işleme alsınlar şimdi aradım perşembe yada cuma hesaba gelir dedi hele sen morhipoyu görsen 25 günde parayı iade alabildim hocam devamlı ara ayrıca burayı takip ediyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bulutcuk

baloncuğu çıkarmak için ne yapmamız lazım

cep telefonuna mesaj gelmesi lazım...

• X2 Olayı dün gece Boyner tarafından sonlandırılmış. Müşteri hizmetleri ile görüştüm bu cevabı aldım. 5 Kasım yalan oldu.

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Benim sepet hazır durumdaydı, baktım aynı 100lira düşüyor, hiç ellemeden ödedim direk

Lakin iptal edecekler gibi geliyor

• quote:

Benim sepet hazır durumdaydı, baktım aynı 100lira düşüyor, hiç ellemeden ödedim direk

Umarım iptal etmezler hocam. Sepeti iyi ki hazırlamışsınız şansınıza.

• quote:

işi sıkı tutuyorlar büyük bir ihtimalle iptal ederler parasınıda geç gönderirler ..

• Simdiye kadar kimse aldiklarim kargolandi demedigine göre

Yakinda iptal etmeye başlarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

29.9 tl para çektiler. Sipariş oluşmadı hatalı çekim, iade olmadı. Mail atıyorum sallamıyorlar bu nasıl iş yahu, banka bu konuda ne yapabilir sizce. Nasıl ispatlıyoruz bu ödeme karşılığında bir sipariş yok diye

Bankaya harcama itirazi yapilir

• Boynerden kampanyalı alışveriş yaptıysan uzun süre beklemeyi de göze alacaksın. Bir daha boyner mi asla ! Sizlere de bu yıldırma politikasını uygulayacaklar muhtemelen..

• Herkesin x2 kampanyası silinmiş. Peki sadece 50 Hopi kullanabilmek için yine 150 üstümü olması gerekiyor sepetin? Yoksa kampanya şartlarında yazdığı gibi 100 lira üstü sepette sorunsuz alışveriş yapabilir miyiz? Yakın zamanda deneyen oldu mu?

• Sipariş bugün geldi bot aldık.

Faturada fiyat yok.

Boyner de değişim oluyormuş avm ye gitsek değişim yapsak hangi fiyattan olacak ödediğimiz 59 tl mi yoksa ayakkabı kutusundaki fiyat olan 149 tl mi, bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.