Şimdi Ara

HOPİNİZİ GÜNCELLEYİN BALONU PATLAT 50 PARACIK KAZAN 120 LİRA OLARAK KULLAN OLDU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
20
Favori
74.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 paracığı sonunda aldım ama site çok pahalı alacak bir şey bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suatin kullanıcısına yanıt
    Püf nokta varmı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

29.9 tl para çektiler. Sipariş oluşmadı hatalı çekim, iade olmadı. Mail atıyorum sallamıyorlar bu nasıl iş yahu, banka bu konuda ne yapabilir sizce. Nasıl ispatlıyoruz bu ödeme karşılığında bir sipariş yok diye

Bankayı arayıp Provizyon kodu alacaksınız daha sonra boyner müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatıp kodu vereceksiniz sonra iade ediliyor tabi biraz uzun sürer

• quote:

Orijinalden alıntı: shark1907

Boynerden kampanyalı alışveriş yaptıysan uzun süre beklemeyi de göze alacaksın. Bir daha boyner mi asla ! Sizlere de bu yıldırma politikasını uygulayacaklar muhtemelen..

HOPİNİZİ GÜNCELLEYİN BALONU PATLAT 50 PARACIK KAZAN 120 LİRA OLARAK KULLAN OLDU

Benim jack&jones kazak ve kravati yollamislar kargoda, hummel ayakkabi ise beklemede.. Yollamazlarsa kendileri zarar gorur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: chupakabra__

Püf nokta varmı hocam

Bana mesaj gelmedi uğraştım balon da çıkmadı. Sonra eşimin telefonunda mesaj gördüm denedim hemen balon çıktı. Püf nokta mesaj gelmesi demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: basilisk lizard

Herkesin x2 kampanyası silinmiş. Peki sadece 50 Hopi kullanabilmek için yine 150 üstümü olması gerekiyor sepetin? Yoksa kampanya şartlarında yazdığı gibi 100 lira üstü sepette sorunsuz alışveriş yapabilir miyiz? Yakın zamanda deneyen oldu mu?

Ben az önce 112 liralık alışveriş yaptım ; 50 hopi düştü 👍🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: _fırtına_

quote:

Orijinalden alıntı: basilisk lizard

Herkesin x2 kampanyası silinmiş. Peki sadece 50 Hopi kullanabilmek için yine 150 üstümü olması gerekiyor sepetin? Yoksa kampanya şartlarında yazdığı gibi 100 lira üstü sepette sorunsuz alışveriş yapabilir miyiz? Yakın zamanda deneyen oldu mu?

Ben az önce 112 liralık alışveriş yaptım ; 50 hopi düştü 👍🏻

Sağ olun hocam ben de az önce 120 liralık alışveriş yaptım. Sıkıntı olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

29.9 tl para çektiler. Sipariş oluşmadı hatalı çekim, iade olmadı. Mail atıyorum sallamıyorlar bu nasıl iş yahu, banka bu konuda ne yapabilir sizce. Nasıl ispatlıyoruz bu ödeme karşılığında bir sipariş yok diye

hiç uğraşmayın 3 gün sonra otomatik iade geliyor benim geldi banada oldu aynı şekilde (kimseyi aramadım yada sormadım 3D ile ödeme aldı sipariş oluşmadı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 11 Ekim 2017; 0:8:31 >
  • arkadaşlar nasıl aldınız 50 hopiyi ?
  • vindobona V kullanıcısına yanıt
    Bu Ürün(ler) usulunce iade edilir/değiştirilir ise Hopi Programı'ndan Ürünler için kazanılan Paracık
    tutarları müşteriden geri alınır. Müşteri'nin başka yeterli Paracık'ı yoksa iade olunacak satış bedelinden
    nakden (İMF vb.düzenlenmişse tutarından) indirilerek alınır. Haksız kazanılan/kullanılan tüm
    Paracıklar-ilgili ürünler için de aynı işlem yapılır
  • pazar günü sipariş verenler siparişi ne durumda...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Benimki hala bekliyor.

Kargoya verilmedi henüz

• 2 kargom geldi 3ü yolda 3ü beklemede bakalım

• Şu kampanya paylaşıldığından beri hopi'ye her gün bakar oldum, belki yıllık yapacağım girişi bu aralar yaptım ama gelen giden yok 😒 Ve yalnız olmadığımı biliyorum bu konuda hala umutla girenler nerdesiniz😂

• hopi girip kampanya kullanmak istemiyorum işaretliyorum.. En sonra kart bilgiis girip devam et dediğimde sepetin en az 300 tl olmadı gerekiyor diyor.. 3 kere denedim..

• iPhone 5 var bende. Uygulama güncel; ancak ne balon ne bişey uygulamayı açtığımda birşey göremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

Benimki hala bekliyor.

Kargoya verilmedi henüz

aynen benim siparişte bekliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 TL hopim var eş değer başka sitenin çekiyor takas yapabilirim

• BlackEagles2 kullanıcısına yanıt
    hergün giriyorum gelen giden yok

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

Benimki hala bekliyor.

Kargoya verilmedi henüz

aynen benim siparişte bekliyor

Benim verdiğim sipariş için sitede tedarik sürecinde yazıyor ama kargo bugün geldi. Sizinde o şekilde olabilir

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.