ibretlik bir paylaşım olmuş... forumun girişine mi yazsak ne yapsak
hayırlı olsun güle güle kullan
o değil de erkandaki boşluk 'problemi' ekran çerçeveye tam oturmuyor gibi konular açılmaz oldu çözdü herhalde herkes ne olduğunu
Bunu okuduktan sonra mutlaka birileri telefonu eline alıp ekrandaki boşluğu arayacaktır eminim
bu konuları her gördüğümde bu seferki yeni açılmamıştır ya artık öncekinin hortlamasıdır diyorum,belki yüz kere yanılmıstım buda 101 oldu yine yeni konu
quote:
Orijinalden alıntı: murtezacan
o değil de erkandaki boşluk 'problemi' ekran çerçeveye tam oturmuyor gibi konular açılmaz oldu çözdü herhalde herkes ne olduğunu
Bunu okuduktan sonra mutlaka birileri telefonu eline alıp ekrandaki boşluğu arayacaktır eminim
Hocam 2 yildir kullaniyorum ve siz diyince dikkatlice baktim ekrana, cidden tam oturmuyormus yahu :)
quote:
Orijinalden alıntı: elifmus
hocam telefonun alırken içindeki kullanım klavuzunu bir kere gözden geçirmezsen böle olur işte :D
Okuma ve araştırma alışkanlığımız yok hocam...
forum alıstı artık ıphone alıp hoparlorumun bırı calısmıyor ne yapcam dıyene bu arada hayırlıda olsun kardesım
quote:
Orijinalden alıntı: serintuna
Peki bende bi soru sorayim o zaman ayarlarda sag sol ses cikisi ayari var hepsini sag tarafa ceksek disari ses cukisi artarmi nasilsa sol mikrafon?????
Kulaklık için o ayar.
quote:
Orijinalden alıntı: Nikola Tesla
quote:
Orijinalden alıntı: serintuna
Peki bende bi soru sorayim o zaman ayarlarda sag sol ses cikisi ayari var hepsini sag tarafa ceksek disari ses cukisi artarmi nasilsa sol mikrafon?????
Kulaklık için o ayar.
Saol
quote:
Orijinalden alıntı: VuslatTunc
Teşekkürler arkadaşlar acemiliğime verin Bir an çok korktum
genelde ilk iphone ile tanışanlar böyle diyor :) bende demiştim bu çok normal
Ya millet benim iPhone 4 ten de gelmiyor 1.5 yıldır adam dün almış iphoneyi hemen ses bekliyor hele bekle bız gibi büyüsün biraz elbet konuşur
hahahah.. bendede ayni sorun vardi yazacaktim amann bosver bozuksa bozuk diyor geciyordum. basligi gorunce biseler bulurum amaciyla girdim. ve şok oldum. acayip komedi ya. iphone hakkinda öğrendigim en büyük bilgi bu oldu, hepinize teşekkür. ;)
iphone alan genç telefon üzerinde sadece tek bir tuş olduğunu görünce tüketici heyetine başvurdu
Su basligi artik "cozuldu" diye degistirin lutfen. Surekli yeni konu diye giriyoruz ayni eski konulara
Ayrica yillardir ayni konu(lar) bikmadan usanmadan aciliyor. Neden birazcik arastirmiyorsunuz? Neden kullanim kilavuzunu okumuyorsunuz? Hala ayni sorular hala ayni sorunlar. Artik şaka yaptiginizi zannediyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme