< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hoppel tavsiye konusu (say 32k>ham 1246) (3. sayfa)
-
-
yok mu herhangi bir tavsiyeniz hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çalış işte, şöyle yapınca manyak bir şey oluyor gibi bir şey yok. Esşye paran yetmiyorsa altuğ güneş ve özcan aykın var sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam liseye giriş yüzdelik diliminiz neydi?
-
2.95, Ortaokulda çalışmayan bir çocuktum, lgs'ye çalışırken maks okulda işlenenle yetiniyordum (devlet okulu). Etüte gitmedim.
-
Hocam anladığım kadarıyla sizin potansiyeliniz varmış daha öncesinde çalışmadığınız için yapamamışsınız :d
-
Estağfirullah
hocam sende deli özgüven ve rahatlık vardı sene içinde yanlışım olmasın,hiç yapar mıyım eder miyim sorusu görmedim çok soğukkanlı cevaplar veriyordun başlıklarda.Sayısal sistemin ayıbı ilk 1000 gelmiyor bu netlerle :(,bana da ea mantıklı geliyor ama gönül koyduk bir yola
Daha zor bir sınav gelse avantajıma olurdu. Sadece sınav anı açısından da değil, yine 1246 yapmış olsam belki 1600'e atardı 1900 yerine.
Lgs'de 2.95'e girdim ama benim öyle bir hedefim yoktu yıl boyunca okulda yapılan denemeler de bunu göstermiyordu. Okulda 15. falan oluyordum, LGS açıklandıktan sonra 6. olduğumu öğrendim. Soğukkanlı olmamla alakalı olduğunu düşünüyorum. 2018 lgs aşırı zor bir sınav olduğu için stres yapanlar patlamıştır.
-
Hocam bu arada ea 140. olan bir tanıdık 106,75'e 75 netle gitmiş. Sayısalda derece hedefiniz varsa ve yapabileceğinizi düşünüyorsanız ea daha mantıklı (sabancıdan razıysanız).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppel -- 12 Ağustos 2023; 17:17:39 > -
evet dediğim gibi hissediliyordu o soğuk kanlılık her türlü
37k dan mezuna biraktim tyt matematik 30 net ayt yine ayni civarda geldi(ayt de biraz heyecan yaptim yoksa 35 gelird)Bana ne onerirsiniz 30 net bandindaki biriyim tyt matematik iyi yapmak istiyorum
hocam sayısal denicem ya tek seçeneğim olması korkutuyor şahsen,sabancı gelmese eada yazıcağım ilgimi çekicek bölüm yok.Sayısalda hedefim bilgisayar,1k değil 3k gelse yine alternatifler var.Tytde 106yı geçer 110ları zorlarım bu sene çok zorlamadıkları sürece,ayt adına mat kısmı hallolur da edb tarih cografya hiç el atmadigim konular 35/40 gelir mi ki hadi matta 2 dikkat hatasi 38-2 olsa 37 38 yapmam gerekcek tarihte edebiyatta saçma sapan yerden soru gelir diye korkuyorum yoksa güvenirim o tarafima da.bizim okul çok zorluyordu sınavları oturup ezberlemem gerekiyordu ufak bi baksam hatırlarım çoğunu, ayrıca edb çalışmaktansa ayt fkb bakmak daha ilgimi çekiyor konular ilgimi çektiği için.Saglık olsun hocam kolay diye eaya geçmeyip onurluca savaşcam her ne kadar ilk 1000 için neredeyse fullemem gerekse de
bu arada sizi tebrik ederim tekrardan sıralamadan dolayı gayet güzel bi çekiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
3d tyt vdd,eylülde 3d ayt vdd
eyüpbnin kanalını temizlersen 40a yaklasır o netler
yanlışlarının çoğunluğu geoda mı yoksa matta mı ona göre değişir. Ayt kısmı için baştan konuları işlemeni öneririm. TYT kısmında da yanlışlarının nerede olduğuna bağlı. Problemlerdeyse baştan sona işlemene gerek yok.
-
>bu arada sizi tebrik ederim tekrardan sıralamadan dolayı gayet güzel bi çekiş
Teşekkür ederim. Eşit ağırlık konusunu da adam smithle görüşebilirsin. Benim duyduğum tmciler için mat zor edebiyat falan çok kolay çalışıp hallediliyor, ama dediğim gibi duyum kişisel deneyimim yok.
-
hocam adam smith nerde ya,adam yanlış hatırlamıyosam 13.oldu bi daha da görmedim forumda
TKR'ye de sorabilirsin o aktiftir. girdikten sonraki sene ea'dan girip ilk 100 almıştı o da (ben de öyle bir şey yapmayı düşünüyorum)
-
Ayt de anlamadigim sekilde heyecan yaptim geometride yanlis ve boşlarim genel itbariyle tyt de ise karisik mat geo yanlislarim tyt de ana sebeb zamani yetistirememek oldu .Sadece deneme ustunden gitsem tyt ayt nasil olur(Hem tyt hem ayt de pkob bos birakiyordum o konular icin ne onerirsiniz)
Mert hoca kamp kitabi ile ile eyub b vdd arasinda kaldim sizce hangisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumlupinarlia -- 12 Ağustos 2023; 17:48:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X