Şimdi Ara

HORDE BOSS! DEAD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ahnqiraj serverında horde boss tarafımızca katledilmistir duyurulur:D

HORDE BOSS! DEAD

• elinize ne geçti?
  • bir screenshot ..heheh
  • horde arkadaşlar if in kapısına yığılmışlardı local defense dan hordelar if u bastı denilince bizde ilk once tüm hordeları kestik ordan guildce hordeların mekanına gittik ole olmaz bole olur maksadıyla tabi doğru bu yaptığımız kolay bisey her serverda etrafta en az 200-300 lvl 55 guardın oldugu 3 dakikada bi respawn olan bi yerin ortasında 985k lık bi bossu herkes kesebilir
  • emre engellemeye çalışan horde arkadaşları unutmuşsun elimize geçenleride söleyim kişi başı 3.5 g + 1k honor :)
  • 1k honor işi kolpa bizde darnasus bossu indirdik sadece 87g .cıktı
  • haklısın oğuz unutmusum onları ama işte atamayana atarlar lafı curk diye oturdu bu yaptığımız olayda onlar yapcaktı biz yaptık nese ya olur bole seyler darnasusdaki boss tabiki kesilir bu arada darnasusunmerkezde kac tane player gorursun :D
  • Bizde geçenlerde aynı gecede 2 horde boss unu kestik

http://video.google.com/videoplay?docid=-7188364208137322213
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuzeyemre

haklısın oğuz unutmusum onları ama işte atamayana atarlar lafı curk diye oturdu bu yaptığımız olayda onlar yapcaktı biz yaptık nese ya olur bole seyler darnasusdaki boss tabiki kesilir bu arada darnasusunmerkezde kac tane player gorursun :D

sen thunderbluffta kaç player gördün? :)
    22 kişi gidip güzelce kesip çıktık ama honor fln almadık
  • Yaklaşık 500 honor verdi bizim kestiğimiz boss lar ama loot düşmedi.
  • ya bütün orj wowcu türkler ally yaa nedir ki bu ally merakı??Ne güzel tauren var undead var kemikleri görünüyo ne güzel
  • Asıl undercityi basmak lazım..raiddekiler kaybolur mübarek =D
  • Kuzeyemre Tebrikler
  • 7 raid grubu(35 kişi),kesin artık o kadar adam
    uc,org resimlerinide görmek isteriz
  • thunder bluff = darnassus

yani bi horde olarak söyliycem TB dışında kasar başka yerleri almak [full bi serversa tabi]

yani bizim serverda birileri gitse UC'ye kapıda inerler çünkü LFG'de Undercity'i bastılar dendiği anda herkes UC'de biter

zaten OG gibi bi ihtimal yok unutun onu
  • Arada bir IF'de gözüme çarpıyor hep soruyordum kendime acaba Türk mü bu adam diye hehe cevabımı aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

ya bütün orj wowcu türkler ally yaa nedir ki bu ally merakı??Ne güzel tauren var undead var kemikleri görünüyo ne güzel

ya ewt ya çemüksüz olur mu hiç kemik lazım bişedir ne anlarsınız insan olmaktan yani normal hayatta zahti insansınız elf desen kulaa eşşşşşşşşşek kulaa gibi gnomun goyu kısa cüceler tipsiz ama bide horde a bak şimdi

orc: yeşil seksi (!?!)

undead: karizma fearsız (yannız bunların kemikleri görüküyo çiğdem olsa suyunu pilawa katardı tüm 9/B nize saygılar cnm)

troll: bunları çok seviyom ben ya bek datlılar priestle şaman da çok yakışır bunlara

tauren: kalıplı güçlü (biraz öküz ewt farkettim)

• quote:

Orjinalden alıntı: femre

thunder bluff = darnassus

yani bi horde olarak söyliycem TB dışında kasar başka yerleri almak [full bi serversa tabi]

yani bizim serverda birileri gitse UC'ye kapıda inerler çünkü LFG'de Undercity'i bastılar dendiği anda herkes UC'de biter

zaten OG gibi bi ihtimal yok unutun onu

world of turk ü biliyomusun bilmiyorum orda orgun arka kapısından 2 kişi (bi priest bi warrior (waryor bendim arkın accı çaldıydım)) geçtik direk gittik dandik dandik adamlar çıktı direk thrall e çıktık 2 balta yanındaki trollü kestim soora dinlene dinlene elite guardları kestim sonra da thrallı kestik zaten o kdr saçma ki wt thrall 600 vuruyo insanların guarlar 10k ne iş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.