Şimdi Ara

Horizon Forbidden West için PC sistem gereksinimleri açıklandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Horizon Forbidden West için PC sistem gereksinimleri açıklandı!
    Sony tarafından yayınlanan ve geliştiriciliğini Guerrilla Games'in yaptığı Horizon Forbidden West, 21 Mart tarihinde oyuncularla buluşacak. Bu bağlamda heyecanlı bekleyiş sürerken, oyunun minimum ve önerilen sistem gereksinimleri belli oldu. Horizon Forbidden West nasıl bir sisteme ihtiyaç duyacak? Gelin hep birlikte göz atalım.

Horizon Forbidden West için PC sistem gereksinimleri

Aktarıldığı kadarıyla Horizon Forbidden West, serinin önceki oyununa kıyasla daha geniş bir donanım yelpazesine destek sunacak. Paylaşılan sistem gereksinimlerine göre Forbidden West için istenen en düşük ekran kartı, GTX1650 4GB veya RX 5500 XT 4GB. Ayrıca kullanıcıların minimum 16GB RAM, 150GB SSD depolama ve Intel Core i3-8100 veya Ryzen 3 1300X işlemciye ihtiyacı olacak.

Önerilen sistem gereksinimleri arasında ise, Intel Core i5-8600, AMD Ryzen 7 3600 işlemci, 16GB RAM ve GeForce GTX 3060, Radeon RX 5700 ekran kartları yer alıyor. Ayrıca bu ayarların FullHD çözünürlük için belirtildiğini hatırlatalım. 2K ve 4K ayarlarda ise, listeye RTX 3070/RX 6800 ve RTX 4080/RX7900XT'nin dahil edildiğini görüyoruz.

Ayrıca Horizon Forbidden West, PC kullanıcıları için DLSS, FSR ve XeSS gibi teknolojilerle geliyor. 21 Mart tarihinde çıkış yapacak oyunun halihazırda, Steam (59.99 dolar) ve Epic Games (1.499 TL) üzerinden ön siparişe açıldığını hatırlatalım.

Kaynak:https://www.techspot.com/news/102138-horizon-forbidden-west-comes-pc-march-21-requires.html

• iyi grafik için artık ekran kartları yetmemeye başladı. oyun oynama işi niye bu kadar külfetli abi ya. sonra da ağlıyorlar oyun fiyatları 70 dolar olsun diye. aga sizin bastığınız oyunlara ekran kartı mı dayanıyor? hanginizi doyuralım?

• Kendine_Antagonist kullanıcısına yanıt
    Maddi imkanın varsa basarsın parayı zamanın ötesinde bir sistem toplarsın. Maddi imkanın Yoksa yine çözümü var. Çözünürlük düşürüp yüksek fps te oyun oynayıp oyundan zevk almaya bakacaksın 1080p de oyun oynamak için üst seviye bir sisteme ihtiyaç yok. Param yok ben grafik hastasıyım benim grafiklerim 4K 120FPs olacak dersen yine çözümü var doğada gerçek doğada bu aradığını bulabilirsin hem de bedava.

• High ayarlara 3070 e karşı 6800 yazmaları garip geldi. Çoğu oyunda 6700xt bile 3070 den belirgin yüksek fps veriyor.

• ben ryzen 7600 ve 3070 topladım sırf dlss güvenerek ve haklıymışım multi ve tekli her oyuncu 1080p 100 150 fps alıyorum fazla uçmaya gerek yok. zaten her oyun artık pc ye geliyor. ps5 vardı sattım kazulet gibi işe yaramaz bir alet ufak tefek olsa yeri ayrıydı ama onun pc kasası daha iyi :D

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar komik olmak zorundamısınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pc severlere geçmiş olsun.Pc 4k 60fps 4080 Maşallah ne öyle bir ekran kartı

Ps5 4k 30fps.

Pc sistemlere çıkan oyunları sistemleri adeta sömürüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun PS5 portu, çok performanslı olmaması beklenen birşey. Port bir oyunu o kadar bile oynayabiliyor olmak yeterli.

Sonuç olarak günmümüzde iyi bir bilgisayarı olan hem xbox, hem pc, hem playstation platformundan faydalanıyor üstüne sistemde iş de yapabiliyor.

• joven kullanıcısına yanıt

Rtx 4080 li sistem topladım 7.24 knightonline den çıkmıyorum verdiği fps de 30 altına iniyor bazen çöp gibi kart yapmışlar valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1050ti ile hayatta kalmaya çalışıyorum :)

• anilk91 kullanıcısına yanıt

Komikse ne mutlu bana. Bu fani dünyada daha güzel bir şey var mı

• Ryzen "7" 3600 nedir? Bence 8600 yetiyorsa ryzen 5 2600 de yeter, çünkü gtx 1650 ekran kartına o işlemciler fazla gelir, ancak RX 5700 XT veya 2060 süper ve üstü işlemcilerde 3600 veya 8600 işlemciler sınırda oluyor,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.