Şimdi Ara

Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU] (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.076
Cevap
18
Favori
61.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Olabildiğince el çevirisi ile oynamaya çalışıyorum. Yoksa direk İngilizce oynarım. En son Robocop'un iki ayrı yamasını denedim, birbirinden kötüydü Translate Çeviri olarak.

@Zebercet ,

Makine Çeviri grubunun yamaları ilginç. RDR yamasını bir şekilde ele geçirip yayımlamışlardı. Aynı şekilde AC Valhalla yaması da öyle bence. Başka yamalarını denemedim, Horizon için baktım fakat yamaları yokmuş.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Valla helal olsun kutluyorum sizi :) ng+ başarımları için save dosyası var internette

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki gündür sinnerclownceviri'nin yaması ile oyunu oynuyorum. Vasatın üstünde bir çeviri ama beklediğimden iyi. En büyük sorun özel isimlerinin bazı noktalarda hatalı çevrilmiş olması, bir de sen/siz ayrımının oldukça karışması. En merak ettiğim kısım olan not çevirileri ise başarılı sayılır.Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU] 

• Ana oyunu bitirdim. Unuttuğum ve kaçırdığım bayağı nokta çıktı. Lore ve arka plan hikayesine tekrar hayran kaldım. Daha önce oyun için yorumlarımı aşağıdaki mesajımda paylaşmıştım. Hikayesini sevenler için

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Wayward Pines dizisinin ilk sezonunu öneririm.

Artık ikinci oyuna hazırım.Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU] 

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145137043

• Güzel bir oyun. Burada ayrıca teşekkür edilmesi gereken "sinnerclown". Oyundan gerçekten keyif almak için (benim gibi yabancı dil bilmeyenler için) tam bir can simidi.

• Geç de olsa adamakıllı başlayabildim. Teknik aksaklıklar ve performans sorunları yaşıyordum ancak şuan ultra ayarlarda 2k yağ gibi akıyor anlamadım. Allah nazardan korusun. Her şey çok iyi çok keyifli gidiyor yan görev kovalamaktan ana göreve odaklanamayacak kadar içine düştüm düşmeye de grafiklerde dlss ve fsr kullanmadığım native çözünürlükte oynadığım halde bir bulanıklık var sanki. Ve yansıma efektleri de göz alıyor. Grafikleri temizleyen bir mod bakınıyorum şuan.

• Yok abi hikaye moduna aldım üç vuruşta indiriyorlar. Adım başı beş altı tane robot spawn oluyor zaten. Robot oklamaktan başka bir çatışma mekaniği de yok 15 saat itibariyle. Ufaktan sıkmaya başladı açıkçası. Hayır yılların Ubisoft formülünü Sony yapınca Allah katında oyun oluyor ben de bu bakış açısına deliriyorum. Ghost of Tsushima da aynıydı. Benim formülle veya oyunların genel yapısıyla bir derdim yok ama niye bu kadar pozitif ayrımcılık yapılıyor.

Silah ve zırh upgradei olmaması ile açılan perklerin bir halta yaramaması da tuz biber. Karakteri geliştireyim amacı ve geliştirebilmiş olmanın verdiği hissiyat yok oyunda.

• Bu oyunu zevkle oynayıp forbidden westi hiç oynayamayan bir ben değilmişim biraz araştırdım çok fazla kişi var aynı durumda olan.

Bu yüzden bunu şuan oynayanlar tadını çıkararak oynasın ikinci oyunu beğenmeme ihtimaliniz yüksek.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Çünkü sony medyaya para yediriyor insanlarda herb*kolog olduğu için sağda solda duyduklarını deneyim etmeden biliyormuş gibi konuşuyor

Her konuda böyle ki hamile gibi göbeği olan adama sorsan vücut gelişme hakkında bilgisi var lol

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Remastered Sistem Gereksinimleri

Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU]
  • Horizon Zero Dawn Remastered - Launch Trailer | PS5 & PC Games

Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU]PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/horizon-zero-dawn/ Experience Aloy's critically acclaimed adventure with stunning new visuals and upgraded features. Horizon Zero Dawn Remastered is out now on PlayStation 5 and PC! #ps5 #ps5games #pcgames #horizonzerodawn
    https://www.youtube.com/watch?si=MFki3WSVpRUvCCUQ&v=rgDYyxOKBgg&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam konsolda oyunlar düşük çözünürlükde 1080p video atılırmı be sony.Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU] 

• Yukarıda gömdük ettik de 10 dolara bayağı kaliteli bir upgrade satıyorlar gibi hissettim ve aldım. Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU] Akşam deneyeceğim inmişse. Türkçe yaması da hızlıca uyarlanır umarım. Bu sefer daha farklı biçimde yaklaşmaya çalışacağım oyuna. Ama günün sonunda yine aynı kapıya çıkacağını da biliyorum içten içe.

Ulan geceden koymuştum yüzde 80i inmişti. Kalanı da gündüz iner demiştim. Eve geldim steami açtım sıfırdan başlattı ya. İlk defa başıma geliyor kaynar sular döküldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 1 Kasım 2024; 18:2:54 >
  • Remastered 4K son ayarda FSR3 Native AA ayarıda eklenince ağacıdır çimenidir çok daha iyi olmuş.

• Remastered çıkaracaklarını bilseydim beklerdim NG+ için. Normal sürümden savelerimizi taşıyabiliyor muyuz. Fullemeseydim oyunu alıp deneyebilirdim.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.