Bildirim
Hornet kasma
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hayır uğraşma bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bencede fazla bi getirisi olmaz. -
denedim
denenen çara ait özellikler:
-genie
-genie hammer
-oto loot pet
- x2 noah perisi
- x2 noah scroolu
- 10 x Dc Flash + Dc Premium
-59 level Archer
- +7 chitin bow
- +8 chitin set
- Dual rol
- Skeleton belt
- Priest pendant
- Dual Old Silver Earing
- Sınırsız Wolf, Premium pot
sonuç: hiç bir kârı olmadığı gibi zarar ettirir
not: ana karakter asassin olduğu için takılar ve chitin set ortaklaşa kullanılmıştır. -
yeni server açılırsa düşünüyorum yayınlarda dediklerine göre hani bi 20 saat civarında 80-100m çıkıyomuş -
Slotu boş bulsanız bile her türlü ks atarlar. -
ya bizzat kendim bıraktım maliyetini kurtarmıyor diyorum 80-100 m nereye bırakıyormuş. -
bu işten ev geçindirenler varmış youtubeden izledim yarım saatte 3,5m-4m arası bırakıyor diyor.Herkez bir şeyler diyor Bu oyunda para kazanmak için boos kesip pazar yapacan gibi duruyor.Ama bossları da nasıl takip edip kesicen orası ayrı bir konu? -
hornetten ev geçindiren olsa slotlar boş olmaz herkez o işi yapar elektriğini internet faturasını aldığın chasleri hesaba koyarsan eline hiç birşey kalmaz bence mantıklı gelmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: followmezero
hornetten ev geçindiren olsa slotlar boş olmaz herkez o işi yapar elektriğini internet faturasını aldığın chasleri hesaba koyarsan eline hiç birşey kalmaz bence mantıklı gelmiyor.
Ben horneti demiyorum çöp slotlarında para kasanlar için diyorum. -
Steam ilk acildiginda tam 20 gun 4 char cardinalden cikmamistim sadece dc olani oyuna sokuyordum evdeysem gunde 2 gb birakiyordu tek yaptigim magic hammer almakti charlara sonra 12 saatten az surede char slotta ban yemeye basladi droplar dustu tabii steamkoyu biraktim bana gore degil oturup oynamasi sanirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun başlarında hornet görevi yapamıyorduk her slot doluydu ve güzel paralar dönüyordu fakat şuanda sanırım bunu gören yetkililer düzenleme yaptılar ve pek birşey bırakmıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hornetdense cardinalde asga fruit kasmak cok daha mantikli giderleri(genie vs..) cikarinca 20 saatlik geniede 40-50m civari kar birakir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X