Şimdi Ara

Hornet kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde 6 7 saat pc başındayım yan char acıp hornete bırakmayı dusunuyorum dc pre ile günde kaç para kasarım 6 7 saatte birde dc pre kutu toplayan peri genie falan ne kadar tutar ?
    Kara geçermiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır uğraşma bile

• bencede fazla bi getirisi olmaz.
  • denedim
    denenen çara ait özellikler:
    -genie
    -genie hammer
    -oto loot pet
    - x2 noah perisi
    - x2 noah scroolu
    - 10 x Dc Flash + Dc Premium
    -59 level Archer
    - +7 chitin bow
    - +8 chitin set
    - Dual rol
    - Skeleton belt
    - Priest pendant
    - Dual Old Silver Earing
    - Sınırsız Wolf, Premium pot

sonuç: hiç bir kârı olmadığı gibi zarar ettirir
    not: ana karakter asassin olduğu için takılar ve chitin set ortaklaşa kullanılmıştır.
  • yeni server açılırsa düşünüyorum yayınlarda dediklerine göre hani bi 20 saat civarında 80-100m çıkıyomuş
  • Slotu boş bulsanız bile her türlü ks atarlar.
  • Ghetto Bird kullanıcısına yanıt
    ya bizzat kendim bıraktım maliyetini kurtarmıyor diyorum 80-100 m nereye bırakıyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu işten ev geçindirenler varmış youtubeden izledim yarım saatte 3,5m-4m arası bırakıyor diyor.Herkez bir şeyler diyor Bu oyunda para kazanmak için boos kesip pazar yapacan gibi duruyor.Ama bossları da nasıl takip edip kesicen orası ayrı bir konu?
  • hornetten ev geçindiren olsa slotlar boş olmaz herkez o işi yapar elektriğini internet faturasını aldığın chasleri hesaba koyarsan eline hiç birşey kalmaz bence mantıklı gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: followmezero

hornetten ev geçindiren olsa slotlar boş olmaz herkez o işi yapar elektriğini internet faturasını aldığın chasleri hesaba koyarsan eline hiç birşey kalmaz bence mantıklı gelmiyor.

Ben horneti demiyorum çöp slotlarında para kasanlar için diyorum.
  • Steam ilk acildiginda tam 20 gun 4 char cardinalden cikmamistim sadece dc olani oyuna sokuyordum evdeysem gunde 2 gb birakiyordu tek yaptigim magic hammer almakti charlara sonra 12 saatten az surede char slotta ban yemeye basladi droplar dustu tabii steamkoyu biraktim bana gore degil oturup oynamasi sanirim

• Oyunun başlarında hornet görevi yapamıyorduk her slot doluydu ve güzel paralar dönüyordu fakat şuanda sanırım bunu gören yetkililer düzenleme yaptılar ve pek birşey bırakmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hornetdense cardinalde asga fruit kasmak cok daha mantikli giderleri(genie vs..) cikarinca 20 saatlik geniede 40-50m civari kar birakir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.