< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
hos geldin 5gb hakkında soru
-
-
Hattınız da yeterli TL (Kontör) bulunduğu sürece 12 ay boyunca yenilenir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahsettiğiniz pakettense, şu paket bana daha mantıklı geliyor.
https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/dev-16-gb-paketi
-
Numaranızı taşıyacağınız bayiye hattıma paket olmasın diyin, hattınız açılınca içine 35 tl yükleyin, 2200 a HOS GELDIN 5 GB yazın 12 ay boyunca paketiniz yenilenecektir. -
Konuyu açan forum arkadaşımızın bahsettiği paket 32tl, sizin bahsettiğiniz paket 99tl. -
3 aylik bir paket bu ama. Aylık 33 TLye denk geliyor ve içerik bayağı zengin. Mini ne demek bilmiyorum ama TV plus aboneliği bile var. -
Her üç ayda bir yenileniyor mu kendi kendine hocam? -
Bende dünden beri bu sorunun cevabını arıyordum iyi denk geldi. Konuyla ilgili bayi ve müşteri hizmetleri ile görüştüğümde tarifenin 31.12.2020'ye kadar geçerli olduğunu daha sonra kampanya bittiğinde tekrar yararlanamayacağımı söylediler. 12 ay boyunca devam edeceğinden emin misiniz?
-
Mini abonelik; sadece televizyon da normal izlediğimiz şifresiz standart kanalları (TRT, STAR, ATV vs) izleyebilmeye yarayan abonelik diye biliyorum.
Açıkcası bilmiyorum. Turkcell'in sitesinde bu Dev16 paketi sayfasında 2 ibare var.
- Tarife/Paket her ay yenilenir mi? Yenilendiğinde bilgilenme SMS’i gelir mi? Yenilenmez. (Yorumum: 3 aylık paket olduğu için aylık değil, 3 ayda 1 yenileniyor olabilir. Ama hiç yenilenmiyor da olabilir. Bilemiyorum.)
- Paketin tamamı kullanıldıktan sonra ya da 3 Aylık paket süresi bittikten sonra müşterilerimizin paketi yenilenmediyse ve ek bir paketleri yok ise müşterilerimizin aramaları kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir. (Yorumum: Bu cümlede yenilemeden bahsetmiş Turkcell.)
-
Keşke daha anlaşılır yapsalarmış bu kısımları. -
Turkcell'de bir tarifeye 1 kere girdiğiniz zaman otomatik 12 ay yararlanabilirsiniz. 31 Aralık'a kadar geçerli ibaresinin anlamı; o tarihte artık bu tarifeye abone alınmayacak demek oluyor.
-
Paket mantıklı ama değil mi
-
Hocam sizin söylediğiniz mantıklı, ben sonuçta hattımı taşıyorum ve bu tarifeye geçiyorum. Sadece bir kez yenilenmesi bana da hiç mâkul gelmiyor. Fakat hem bayiye gitmeme hem de telefon ile aramama rağmen aynı cevabı aldım. Paketler Turkcell'in belirlediği tarihte sona erer diyorlar. Bu paket devam eden nitelikte değilmiş.
-
Beyin jimnastiği yaptıran operatörümüz Turkcell.
Buradaki birçok arkadaş Turkcell / Vodafone / T.Telekom bayiilerinden veya Turkcell / Vodafone/ T.Telekom müşteri hizmetlerindeki çalışanlardan daha fazla bilgiye sahip. İçiniz rahat olsun.
-
Eyvallah hocam teşekkürler, tekrar aradığımda 12 ay yararlanabilirsiniz dediler. Kendi çalışanları kendi sistemlerini bilmiyor maalesef.
-
Kullanacak olanlara şimdiden hayırlı olsun hocam:) -
geçtim. vodafone kullanıyorum ve görüşme esnasında yine sıkıntı yaşadığım için tepem attı.
açık bir bayiye girip taşıdım numaramı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun şimdiden.
Benzer içerikler
- turkcell hızlı giriş şifresi gelmiyor
- turkcell sim kart yenileme
- 0530 kime ait
- +35 hangi ülke
- bir kişiye mesaj gitmiyor
- türk telekom internet çekmiyor
- telsiz kullanım ücreti 2025
- 5g ihalesi ne zaman
- e sim nedir
- hat takılı ama şebeke yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X