Türk Telekom Muhteşem Paketler
Merhaba arkadaşlar,
15 gb aşmayan prime tarifesini 67 TL gibi uygun bir fiyattan kullanıyorum fakat yakın zamanda taahhüdüm sona erecek. Bu sebeple Telekom tarafından arandım ve yeni teklifleri 230 TL civarında. Açıkçası şirket hattı kullandığım ve sosyal medya kullanmadığım için bu kadar internete ihtiyacım yok. Bu sebeple uygun bir tarife aradım fakat fiyatların gerçek manada uçmuş olduğunu gördüm.
Bunun üzerine faturasız hatta geçmeye karar verdim. Türk Telekom'un muhteşem paketler adındaki tariflerinin fiyatları diğerlerine kıyasla uygun gözüküyor. Fakat sayfasındaki linkler oldukça tutarsız. Örnek olması açısından aşağıda sunuyorum (6 gb örneği sundum fakat 12 ve 20 gb paketleri için de aynı tutarsızlıklar var) Aynı paketin internetten aratınca farklı sitesinden gidince farklı fiyatta olduğunu gördüm. Bu paketler hakkında veya uygun kullanabileceğim paketler hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Burada 85 TL gözüküyor ve problem yok.
Aynı paket aşağıda 75 TL fakat 19.01.2023 tarihinden sonra 120 TL olacağı yazılmış.
Bacalı Davlumbaza Filtre Takılması
Merhaba arkadaşlar,
Kumtel'in bacalı davlumbazını satın aldım. Montaja gelen arkadaşların zorla filtre satması durumu hepimizin malumu. Bunu bildiğim için filtre istemediğimi söyledim fakat bu sefer baca çıkışımın küçük olduğunu bu sebeple takamayacağını bahane ederek filtre taktı. Bacayı da takmasını rica ettim, onu da takmış oldu. Hem filtreli hem bacalı olarak kullanıyorum. Bana her ikisi de olduğu için filtreyi dört senede bir değiştirmemin yeterli olduğunu söyledi.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bacalı davlumbaza filtre takılması herhangi bir soruna yol açar mı?
outlook 2010 program izni
|
Geri dönüşüm kutusu hk.
|
|
Windows 7 format sorunu?
|
JİAYU G2F
|
Kablosuz Modem Önerisi
|
Root ve Rom atma ile ilgili
|
Yüzük Önerisi?
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 589
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 13.422 (Bu ay: 174)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar