Şimdi Ara

355. DÖNEM (MAYIS 2014) İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
9
Favori
26.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR 355. DÖNEM İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY'A GİDECEK ARKADAŞLAR BURADA TOPLANIYORUZ.

Statü: KISA_DÖNEM ER

Kuvvet: DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

Celp Grubu: 2

Eğitim/Esas birliği: İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
     355. DÖNEM (MAYIS 2014) İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY

ARKADAŞLAR LÜTFEN MESAJLARINIZDA HANGİ GRUP GİDECEĞİNİZİ VE BULUNDUĞUNUZ İLİ YAZIN.

1. GRUP GİDECEK ARKADAŞLAR E-DEVLET VEYA ŞUBENİZ ÜZERİNDEN SEVK TARİHLERİNİZİ TEYİT ETTİRİNİZ.

1. GRUP GİDECEKLER

thanatos13- ANKARA
    cagaska - İSTANBUL
    srgynikiforenko - İSTANBUL
    onderuysal06 - İSTANBUL
    srgynikiforenko - İSTANBUL
    mcokay - KOCAELİ
    datt
    doganacun

2. GRUP GİDECEKLER
    Erdi005 - AMASYA
    aras_06 - ANKARA
    paranoid_b - ANKARA
    krzynowek - ANKARA
    mkltsr - ANKARA
    Serkanu - ANTALYA
    salih can - BİLECİK
    -ToKuGaWa- - BURSA
    RydoCaN - BURSA
    murat1402 - BURSA
    vecdiyavuz - BURSA
    Aksoy8100 - DÜZCE
    asilkan26 - ESKİŞEHİR
    alidonanım - GİRESUN
    Erokut - İSTANBUL
    fatihist_sf - İSTANBUL
    osooso148 - İSTANBUL
    hsnk86 - İSTANBUL
    emre262emre - İSTANBUL
    enginnerr - İSTANBUL
    orkunus - İSTANBUL
    bbbbcccc - İSTANBUL
    ebubekirguler - İSTANBUL
    oceanist - İSTANBUL
    bayraktardrk - İSTANBUL
    arsenmayer - İSTANBUL
    bahriyeli28 - İSTANBUL
    mustafacemer - İSTANBUL
    mhmtsrc34 - İSTANBUL
    a.brk - İZMİR
    musta01 - İZMİR
    nafot - İZMİR
    saykousta - İZMİR
    forzafirat -İZMİR
    hanamichi - MERSİN
    eyalim - SAKARYA
    T1ME - SAMSUN
    ozkan60 - TOKAT
    oguzhan_sbp
    onurdg
    gozbekbjk
    ynsond
    mafia67k
    Smartboyunus
    yanıkm
    south09
    danazor1
    İskenderunmc
    ada_1305
    eyupogluanil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihist_sf -- 21 Mayıs 2014; 15:32:14 >

• konuyu açman güzel olmuş burda toplanmak iyi olacak.
  • Selam tertipler .)) İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY

Bende esas birlik yazmıyor ?? neden acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagaska

Selam tertipler .)) İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY

Bende esas birlik yazmıyor ?? neden acaba

benimkinde de yazmıyor ama sorduğum kişiler sorun yok kısa dönemler aynı yerde kalıyor diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2. celp

• quote:

Orijinalden alıntı: osooso148

2. celp

Alıntıları Göster
    İskenderundan gölcük yalova gibi dağıtımlar oluyormuş. bir arkadaşım söyledi o iskenderundan gölcüğe geçmiş kısa dönem er olarak..

• Benimse usta birligi gorunmuyor askerlik subesini aradim ama mesgul surekli hatay nasil bir yer tam olarak avantaj be dezavantajlarini soylermisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

2. celp

Alıntıları Göster
    Hakkımızda hayırlısı olsun.

Eğitim Birliği: İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    Esas Birliği:İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    Celp Grubu:2
    Statü:KISA DÖNEM ER
    Sınıf:MUHAFIZ
    Kuvvet:DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Sevk Başlangıç: 18/06/2014
    Sevk Bitiş: 20/06/2014

• quote:

Orijinalden alıntı: Smartboyunus

Benimse usta birligi gorunmuyor askerlik subesini aradim ama mesgul surekli hatay nasil bir yer tam olarak avantaj be dezavantajlarini soylermisiniz ?
    Kuzenim iskenderun da acemilik yapmıştı. Usta birliği izmir narlıdere çıkmıştı. Onun bugün anlattıklarına bakarsak. Çok rahat bir askerlik yapacağız. Acemi çok kalabalık olacak yemin törenine kadar Çukurovanın muazzam sıcağına ve kalabalığa katlanmak zorunda kalacağız. Avantaj olarak. Bot giymeden t-shirtle askerlik yapacağız. Acemilkiten sonrası için nasıl olur hiçbir fikrim yok. Hani iskenderun çıktığı için sevinmem gerektiğini söyleyen çok oldu ama sonuçta 6 ay kadar özgürlüğümüz kısıtlanacak.

• quote:

Kuzenim iskenderun da acemilik yapmıştı. Usta birliği izmir narlıdere çıkmıştı. Onun bugün anlattıklarına bakarsak. Çok rahat bir askerlik yapacağız. Acemi çok kalabalık olacak yemin törenine kadar Çukurovanın muazzam sıcağına ve kalabalığa katlanmak zorunda kalacağız. Avantaj olarak. Bot giymeden t-shirtle askerlik yapacağız. Acemilkiten sonrası için nasıl olur hiçbir fikrim yok. Hani iskenderun çıktığı için sevinmem gerektiğini söyleyen çok oldu ama sonuçta 6 ay kadar özgürlüğümüz kısıtlanacak.

Alıntıları Göster
    hepimizin allah yardımcısı olsun cok büyük bi birlikmiş benimde esas birlik boş daha önce ki arkadaşlarla irtibata geçenler tecrubeleri dinleyenler anlatabilirler mi ne götürülmeli nası sıkı mı ortam vs.

• Bircok kisi rahat olucagimizi soyluyor. Askerlik subesiyle gorustum acemi birligindeki ilk 10 gunden sonra usta birligimiz belli oluyormus ve genel olarak istanbul ve cevresi ile ic anadolu taraflarina gonderiliyormus askerler

• quote:

Orijinalden alıntı: Smartboyunus

Bircok kisi rahat olucagimizi soyluyor. Askerlik subesiyle gorustum acemi birligindeki ilk 10 gunden sonra usta birligimiz belli oluyormus ve genel olarak istanbul ve cevresi ile ic anadolu taraflarina gonderiliyormus askerler
    hepimize hayirli olsun

• fatihist_sf kullanıcısına yanıt
    aynı dönem aynı yerdeyiz
  • Eğitim Birliği: İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
  • quote:

Orijinalden alıntı: aras_06

aynı dönem aynı yerdeyiz
    Çok kalabalık bir acemi birliği bizi bekliyor arkadaşlar
  • İstanbuldan katilacak olan varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok kalabalık bir acemi birliği bizi bekliyor arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Eğitim Birliği: İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgin12

İstanbuldan katilacak olan varmi
    Beyler selamlar,

İnşallah rahat bir askerlık olur, hayırlısıyla gider geliriz.
  • Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar
    smartboyunus arkadasla aynı yerdeyiz.
    Sahil guvenlik komutanligi
    muhafız

• bilgin12 B kullanıcısına yanıt
    istanbul avcılardan
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.