Şimdi Ara

355. DÖNEM (MAYIS 2014) İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
9
Favori
26.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahriyeli28 B kullanıcısına yanıt
    Konuyu biraz açar mısın? Nedir bu telekonferans olayı?
  • 2.grup Duzceden Firat Aksoy Hatay-Iskenderun Allah yardimcimiz olsun hayirli bir askerlik geçirmek umidiyle herkese selam :)
     355. DÖNEM (MAYIS 2014) İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY

• arkadaslar 1.celp doneminde kisa donem deniz kuvvetleri komutanligi cikan var mi aranizda ? (sahil guvenlik komutanligi degil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih can -- 25 Nisan 2014; 16:12:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes için hayırlı olsun arkadaşlar bende aynı yerdeyim izmirden gidicem iskenderuna daha öncede antepde okurken gitmiştim güzel bir şehir(küçük izmir diyorlar kendilerine :) ) ama o sıcaklarda allah yardımcımız olsun. 2.celp gitceğim için üzüldüm ama hayırlısı.Herkese hayırlı tezkereler
  • Sevk Başlangıç 05/05/2014
    Sevk Bitiş 09/05/2014
    Celp Dönemi MAYIS 2014
    Eğitim Birliği İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    Celp Grubu 1
    Esas Birliği
    Kuvvet SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI
    Statü KISA_DÖNEM ER
    Sınıf MUHAFIZ
  • S.A. Tertipler

Eğitim Birliği: İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    Esas Birliği:İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    Celp Grubu:2
    Statü:KISA DÖNEM ER
    Sınıf:MUHAFIZ
    Kuvvet:DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Sevk Başlangıç: 18/06/2014
    Sevk Bitiş: 20/06/2014

Merak ettiğim sorular
    -Muhafızın ne olduğunu bilen varmı ne iş yapar muhafız :)
    -Biz gezecekmiyiz yabancı ülkeleri :)
    -Cep telefonu getirebilecekmiyiz.

Tecrübeli arkadaşlardan cevapları bekliyorum.

Herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.

Bursa'dan gidecek olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ToKuGaWa- -- 25 Nisan 2014; 16:41:43 >
  •  355. DÖNEM (MAYIS 2014) İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY

Beni de eklerseniz sevinirim tertipler. İrtibatta kalmaya devam edelim.
  • Eğitim Birliği: İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    Kuvvet: SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI
    Celp Grubu: 1 (5-9 Mayıs)

Arkadaşlar başlık açıldımı bilmiyorum. Esas birlik gözükmüyor. Şubeye sorduğum kadarıyla aynı yerde de kalınabilir, başka yerlere de dağılabilirmişiz. Ben İstanbul'dan gideceğim. Forumda incelediğim kadarıyla 1. grup İskenderun'a giden 3-4 kişi vardı.

Bu arada ben Çanakkaleliyim var mı başka Çanakkaleli olan ?

İyi günler dilerim.
  • bilgin12 B kullanıcısına yanıt
    hocam biz sefere çıkacakmıyız bir bilginiz var mı ?
  • Tertipler selam,

Önemli olduğunu düşüyorum; Benim e devlette yazan 1. grup mayıs dönemi sevk tarihi.. ancak askerlik şubesine gittim orada dediler sen 2. grupsun 18 haziranda sevk olacaksın dediler.. Suan şaşkınım e devlet gibi önemli bir iletişim aracı yanlış bilgilendiriyor.. Sizlerde bence gidip durumunuzu kontrol ediniz..
  • cagaska kullanıcısına yanıt
    E-Devlet sistemindeki sonuçlarının ekran fotoğrafını yükleyebilir misin?

Bildiğim kadarıyla sahil güvenlik komutanlığına bağlı arkadaşlar 1. grup gidecekler.
  • fatihist_sf kullanıcısına yanıt
    Buyur kardeşim.. işte fotoğrafı ancak askerlik şubesinde.. 2. grup söylendi kesin olarak..
     355. DÖNEM (MAYIS 2014) İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
  • cagaska kullanıcısına yanıt
    Sahil güvenlik komutanlığına bağlı tüm arkadaşlarda 1. grup olduğu yazıyor. Bence en yakın askerlik şubesine uğrayıp sülüsünü al. Oradaki bilgi daha nettir.
  • fatihist_sf kullanıcısına yanıt
    Pazartesi günü tam olarak netleştirceğim.. Ama sanırım 2. grup gideceğim
  • tertıpler benım grubumda 2 cogunluk gıbı. ben istanbul Avcılarda ıkamet edıyorum

• ıskenderuna dustuğumu duyan ohh cok ıyı ama kalabılık dıyor. muhafızlıgı duyan sureklı nobet tutucaksın dıyor.:(

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihist_sf

MERHABA ARKADAŞLAR 355. DÖNEM İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY'A GİDECEK ARKADAŞLAR BURADA TOPLANIYORUZ.

Statü: KISA_DÖNEM ER

Kuvvet: DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

Celp Grubu: 2

Eğitim/Esas birliği: İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY

ARKADAŞLAR LÜTFEN MESAJLARINIZDA HANGİ GRUP GİDECEĞİNİZİ YAZIN.

1. GRUP GİDECEKLER

thanatos13
    Smartboyunus
    mustafacemer
    mcokay

2. GRUP GİDECEKLER
    fatihist_sf
    osooso148
    hsnk86
    hanamichi
    aras_06
    musta01
    emre262emre
    enginnerr
    oguzhan_sbp
    bahriyeli28
    eyalim
    Serkanu
    Aksoy8100
    nafot
    -ToKuGaWa-
    orkunus
    Erokut

benımde ıkıncı grup

• Merhaba kardeşlerim. Beni de ekleyiniz listeye. İzmirden gidecek olan varmi acaba İskenderuna. Benim acemi ve usta ayni yerde ama sanirim gölcük, izmir vb yerlere gonderebiliyorlarmis yinede. Birde bu denizciler hangi renk iç camasiri giyor ki, önceki dönemlerden giden birileri olursa yardimci olursa sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.