Şimdi Ara

355. DÖNEM (MAYIS 2014) İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
426
Cevap
9
Favori
26.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 331.dönem gitmiştim ben de İskenderun'a yıllar ne çabuk geçiyor...

size tavsiyem birliğe teslim olurken saat 4-5 i beklemeyin çok kalabalık oluyor ben öğlen 1 de girdim gece 12.30 da işlerimiz anca bitmişti.

Bol bol amfilerde yorucu günler sizi bekliyor :)

Güzel yere gidiyorsunuz ama usta birliğiniz o kadar güzel olmayacak emin olabilirsiniz...
  • 2.donem muhafiz. benide ekleyin.
    bu arada ilgilenebilecek bir arkadas facebook kapali grup acabilirse guzel olur/
  • Ben de sizlerle beraberim 😄 iskenderun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozzetti

331.dönem gitmiştim ben de İskenderun'a yıllar ne çabuk geçiyor...

size tavsiyem birliğe teslim olurken saat 4-5 i beklemeyin çok kalabalık oluyor ben öğlen 1 de girdim gece 12.30 da işlerimiz anca bitmişti.

Bol bol amfilerde yorucu günler sizi bekliyor :)

Güzel yere gidiyorsunuz ama usta birliğiniz o kadar güzel olmayacak emin olabilirsiniz...

Arkadaşlar,

Bende ve birçok arkadaşta ACEMİ birlik ve ESAS birlik aynı yer, yani Hatay / İskenderun görünüyor.

Ancak internette birden fazla iletide okuduğuma göre acemikten sonra başka yerlere dağıtım yapılıyormuş, yani çok büyük bir çoğunluğu orada kalmıyormuş.
    Buraya kadar mantıklı olan bu zaten.

Benim sorum ; bu dağıtım ile başka yere gidecekler arasında bizim gibi "esas birliği aynı belirtilmiş" kişiler de var mı?
    Yoksa onlar esas birlikleri şu an açıklanmayıp, boş bırakılan arkadaşlar mı oluyor?

Bilgi kirliliği olmaması adına KESİN bilenler cevap verirlerse çok makbule geçer.

• Merhaba arakadaslar benimde 2. Celp grubu 18-20 haziran iskenderun cikti. Gidecek olan arkadaslarla irtibata gecersek birbirimize yardimci olabiliriz.

• Arkadaslar 2. grupta gidecekler icin kesin gidis tarihi 18-20 haziran mi? O tarihe bilet alalim mi?
  • ynsond Y kullanıcısına yanıt
    Aynen arkadaşım. Eger birliğe hep beraber teslim olursak hepimiz için iyi olur. Aynı yere verilme ihtimali oluyormuş. Ben uçak biletini bile aldım 18 hazirana, işimi sağlama aldım. İstanbuldan gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnk86 -- 26 Nisan 2014; 1:00:50 >
  • İskenderunmc İ kullanıcısına yanıt
    Kardeşimm selamm, bendede e devlette mayıs dönemi yazıyor ama askerlik şubesinde haziranda gideceğim söylendi sanırım aynı durumdayız.. irtibata geçersek sevinirim seninle..
  • Ben 1.grupla gidiyorum ama sahil guvenlik komutanligi mayista gidicegim gorunuyor acaba 1. Grup gorunup diye subeden haziran gidiceksiniz diyenler deniz kuvvetleri komutaligimi kafam cok karisti su anda

• Tokattan geliyorum hepimiz için hayırlısı olsun..

Eğitim Birliği: İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    Esas Birliği:İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    Celp Grubu:2
    Statü:KISA DÖNEM ER
    Sınıf:MUHAFIZ
    Kuvvet:DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Sevk Başlangıç: 18/06/2014
    Sevk Bitiş: 20/06/2014
  • http://forum.donanimhaber.com/m_91053438/f_//tm.htm#91053438

ARKADAŞLAR İZMİR'DE İKAMET EDENLERİ BURAYA BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN TANIŞMAK İYİ OLACAKTIR HEPİMİZ İÇİN.
  • Arkadaşlar aranızda Sağlık çalışanı mevcut mu ?
  • İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    1.grup istanbul avrupa yakasindayim tertipler

• bır cogumuz muhafız boluğü sanırım. nedır bu muhafız herkes cok nobet tutar dıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebubekirguler E kullanıcısına yanıt
    Avrupa yakasinin neresinden ebubekir ?

• fatihist_sf kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben birinci gruptayım. (5-9 Mayıs)
  • bilgin12 B kullanıcısına yanıt
    İstanbuldan 2. celp te gidiyorum tanışalım
  • halil balgün

Eğitim Birliği :İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY

Esas Birliği : İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY

Celp : 2

Statü : Kısa Dönem Er

Sınıf MUHAFIZ

biletimi de aldım

18.Haz.2014 / 07:00
    İSTANBUL/Sabiha Gökçen Havalimanı

18.Haz.2014 / 08:25
    ADANA/Adana Havalimanı
  • bbbbcccc B kullanıcısına yanıt
    İstanbul Avcilardan 3 kisi olduk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin12 -- 26 Nisan 2014; 10:30:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • benim acemi birliğim :) şimdiden hepinize hayırlı teskereler gençler. birlik hakkında sorusu olan varsa çekinmeden sorsun yardımcı olmaya çalışayım...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.