Şimdi Ara

355. DÖNEM (MAYIS 2014) İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
426
Cevap
9
Favori
26.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. celp grubu

Beni de eklersen sevinirim kardeşim listeye.

Samsun'dan gidecek olan varsa temasa geçsin benimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T1ME -- 25 Nisan 2014; 18:51:03 >
  • hayddaaa benimde 1. grup yazıyor ama 2. grup gidersek ayvayı yerim iştende ayrıldık
  • İkinci gruptayim bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitim Birliği: İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EОİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    Esas Birliği: İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EОİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    Celp Grubu: 2
    Kuvvet: DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIОI
    Statü: KISA DÖNEM ER
    Sınıf: MUHAFIZ

selamlar herkese. izmirden katılacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saykousta -- 25 Nisan 2014; 19:07:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Bende iskenderun hatay 2. gruptanım. Listeye beni de ekleyin. Bu arada İstanbul Güngörendeyim. İstanbuldan gidecek arkadaşlarla haberleşelim ki en azından bir ortam oluşsun..
     355. DÖNEM (MAYIS 2014) İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
  • Ben iskenderunluyum arkadaslar 18 senedir burdayim sormak istediginiz varsa buyrun.

• quote:

Orijinalden alıntı: umtakcay

Ben iskenderunluyum arkadaslar 18 senedir burdayim sormak istediginiz varsa buyrun.

Merhaba hocam.

İlk aklıma gelen, şehir dışından otobüs-uçak yada özel araçlarıyla gelecek olanlar için yol tarifi yapabilir misiniz ? Kolay bir yerde mi?

İçeri girmeden oralarda yakınlarda son kez yemek falan yiyip özgürlüğün tadını çıkartabileceğimiz biryer neresi var mesela?

Yine önemli bir husus var, neredeyse hiçkimse yanında cep telefonu götürmeyeceğinden forumdan tertiplerin içeri girmeden buluşabilecekleri ve yerini birbirleriyle iletişim kurmadan bile şak diye bulabilecekleri bir yer var mı mesela ?

Son olarak haziranda nasıl oluyor oraların havası?

Bu arada yardım için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T1ME -- 25 Nisan 2014; 21:04:19 >

• arkadaşlar iskenderuna gidecekler olarak facebookta kapalı grup kuralım diyorum. daha çabuk tanışma fırsatımız olur.
  • Evet hicbirimizde telefon olmayacak ilk gittigimizde beraber teslim olalim diyorsak eger bir yol bulmamiz gerek ben 7 si gibi teslim olmanin uygun oldugunu dusunuyorum bilmiyorum sizin fikirleriniz nelerdir
    Ayrica 2. Celpler daha sansli biz herseyin acemiligini ceker onlara yol gosteririz :D

• fatihist_sf kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR BEN DE 2. GRUP İSKENDERUN İNŞ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgin12

İstanbuldan katilacak olan varmi

Bende İstanbul'dan katılıyorum arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T1ME

quote:

Ben iskenderunluyum arkadaslar 18 senedir burdayim sormak istediginiz varsa buyrun.

Merhaba hocam.

İlk aklıma gelen, şehir dışından otobüs-uçak yada özel araçlarıyla gelecek olanlar için yol tarifi yapabilir misiniz ? Kolay bir yerde mi?

İçeri girmeden oralarda yakınlarda son kez yemek falan yiyip özgürlüğün tadını çıkartabileceğimiz biryer neresi var mesela?

Yine önemli bir husus var, neredeyse hiçkimse yanında cep telefonu götürmeyeceğinden forumdan tertiplerin içeri girmeden buluşabilecekleri ve yerini birbirleriyle iletişim kurmadan bile şak diye bulabilecekleri bir yer var mı mesela ?

Son olarak hazirdan nasıl oluyor oraların havası?

aynen hocam yol tarifi verebilirmisiniz ? @umtakcay

• Beyler İskenderunluyum. Her türlü sorunuz varsa cevaplarım. İsteyene özelden telefon numaramı da veririm. Çekinmeden arayabilirsiniz. Türkiye'nin en büyük acemi birliklerinden biri. Hepinize hayırlı teskereler
  • quote:

Orijinalden alıntı: T1ME

quote:

Merhaba hocam.

Son olarak haziranda nasıl oluyor oraların havası?

Gençler Otobüsle Gidenler birliğe gitmek için 2 dolmuş değiştirecek. Önce otogarın önünden geçen dolmuşlarla son durağa kadar gidiyorsunuz. sonra indiğiniz yerden Deniz alayı hastane dolmuşlarına biniyorsunuz alayın önünde iniyorsunuz. Uçakla gelenler direk havaşın güzergahı üzerinde alayın önünde inebilirsiniz. Otogardan 5 km, çarşıdan 3 km, hava alanından yaklaşık 40 km uzaklıkta.

İskenderunmuzun döneri çok meşhurdur. Mutlaka birliğe girmeden bir iskenderun döneri yiyip öyle girin. Ucuzdur da. Sahili gezebilirsiniz ilk etapta. Düzenli ve uzun yeşillikli vs sahil şeridi var.

Havalar şimdiden çok sıcak yazın çekeceğiniz var. Nem %100 leri bulur. Çok bunaltıcıdır. Haziranda Yarım kollu T-shirt ünüz 1 saat içinde su gibi olur.

Buluşabileceğiniz en kolay yer sahildeki Anıt alanı. Atatürk anıtı. (Çarşıya çok yakındır. Anıtın önünden tek dolmuşla birliğe gidebilirsiniz.)

Başka sorunuz varsa cevaplarım.

• Arkadaşlar ben de birinci grup ile gidiyorum. Sahil güvenlik komutanlığı. Bilgisayara geçince mesajimı güncellerim.

• İskenderunmc İ kullanıcısına yanıt
    Kardesim benim de esas birlik bos gorunuyor ama subeye daha gitmedim sen sulusu aldin mii ki

• selamlar hocam izmirden gitcem bende 2. grup

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İskenderunmc İ kullanıcısına yanıt
    Pazartesi gidicem bende kardesim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.