Şimdi Ara

355. DÖNEM (MAYIS 2014) İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
9
Favori
26.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selam tertipler ben e devlette 1. grup yazıyorum ama, askerlik şubesinde 2. grup gideceğim söylendi.. o yüzden benide 2. grup gidecek olanlara eklerseniz sevinirim.. Ayrıca 1. grup gidecek arkadaşlar askerlik şubesine uğrasınlar acilen, onlarda aynı durumla karşılaşabilirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İskenderunmc

peki kardeş esas birlik için ne dediler sana?

Kardeşim, ikinci birlik yazmıyor oraya gittiğinde belli olur büyük ihtimal orada kalırsın yada gölcük yalova tarafına gidersin dediler. Ancak net bişiy söylenmedi. e devletle askerlik şubesinin farklı olması beni şaşırttı
  • İskenderunmc İ kullanıcısına yanıt
    ben şubeye gitmedim pazartesi gidecem bilgi veririm forumdan
  • Smartboyunus S kullanıcısına yanıt
    başakşehir smartboyunus
  • Eğitim Birliği: İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    Esas Birliği:İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    Celp Grubu:2
    Statü:KISA DÖNEM ER
    Sınıf:MUHAFIZ
    Kuvvet:DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Sevk Başlangıç: 18/06/2014
    Sevk Bitiş: 20/06/2014

Ben barış ANKARA dan. hayırlı tezkereler olsun arkadaşlar. beni de 2. gruba ekleyin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paranoid_b -- 26 Nisan 2014; 13:28:30 >
  • ayın 19'unda gitsek enayilik mi etmiş oluruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erendiz

benim acemi birliğim :) şimdiden hepinize hayırlı teskereler gençler. birlik hakkında sorusu olan varsa çekinmeden sorsun yardımcı olmaya çalışayım...

hocam acemilik sonrası tekrar dağıtım olacak mı ? Sürekli nöbet mi tutacağız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erendiz

benim acemi birliğim :) şimdiden hepinize hayırlı teskereler gençler. birlik hakkında sorusu olan varsa çekinmeden sorsun yardımcı olmaya çalışayım...

kısaca karşılaşacaklarımız hakkında bilgi verebilirmisiniz ve ne yapmamız konusunda tavsiyeleriniz var mı ?
  • ozkan60 kullanıcısına yanıt
    MEVCUT tertip
  • Eğitim Birliği: İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY

Esas Birliği:İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY

Celp Grubu:2

Statü:KISA DÖNEM ER

Sınıf:MUHAFIZ

Kuvvet:DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

Sevk Başlangıç: 18/06/2014

Sevk Bitiş: 20/06/2014

İkamet : GİRESUN/ESPİYE
  • benide yazın tertipler 2 celp
  • Bende ikinci grup arkadaş lar. Ankarada çalışıyorum ailem Sakarya da. Sanırım Sakarya dan istanbul havayolu hataya geçerim inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben biletimi 18 haziran a aldım. çok kalabalık olduğunu ve işlemlerin çok uzun sürdüğünü öğrendiğim için bi gece iskenderun ya da hatay da kalıp 19 haziran sabahı erkenden teslim olacam. son güne kalmak çok sıkıntı oluyomuş gidenlerden duyduğuma göre.
  • Bu 1. Celp yazipta 2. Celpte gidiceksin denilen arkadaslar deniz kuvvetleri komutanligimi yaziyor acemi birliginiz ben sahil guvenlik komutanligiyim 1.celp yaziyor ama benim gibi olan varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oceanist kullanıcısına yanıt
    Kardeş neden hatay uçak bileti almadın da adana ya aldın ben hataya almayı düsünüyodum daha mı yakın adanadan

• paranoid_b P kullanıcısına yanıt
    KRdeş bileti hatay için aldın dimi adanadan gidenlerde var da forumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birlik Adı:İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN
    Celp Dönemi2014 MAYIS
    Celp Dönemi2014 MAYIS
    Celp Grubu 1
    Şube Adı
    SORGUN
    Seck Tarihi05/05/2014
    Seck Başlangıç Tarihi05/05/2014
    Sevk Bitiş Tarihi08/05/2014

arkadaslar feysten iletisime gecebiliriz feys kullanici adim acun.dogan
  • gozbekbjk G kullanıcısına yanıt
    evet kardeş hatay a aldım. bi gece orda kalıp sabah erkenden teslim olacam.
  • Arkadaşlar benim de muhafız 2. grup teslim 18-20 Haziran.
    İstanbul Üsküdar'dan gelicem. Yakınlardaki arkadaşlar ulaşırsanız tanışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenmayer -- 27 Nisan 2014; 2:18:21 >
  • Gece gece kafama takildi simdi. Usta birligi dagitimlari icin biz KD' lerin amfibi olma olasiligi varmi? Bu konu hakkinda bilgisi olanlar bizi aydinlatabilirler mi?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.