Şimdi Ara

355. DÖNEM (MAYIS 2014) İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
426
Cevap
9
Favori
26.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim hataya mı uçak bileti aldın yoksa adanaya mı ben hataya almayı dusunuyoum da paZartesi askerlik subesinden aonra alıcam da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitim Birliği: İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    Esas Birliği:İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    Celp Grubu:2
    Statü:KISA DÖNEM ER
    Sınıf:MUHAFIZ
    Kuvvet:DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Sevk Başlangıç: 18/06/2014
    Sevk Bitiş: 20/06/2014
  • LİSTEDE ADI OLUPTA KATILACAĞI İLİ BELİRTMEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA BİLDİRİNİZ.
  • gozbekbjk G kullanıcısına yanıt
    Hataya aldım kardeşim bende 18 haziran 05.35 uçağına
  • Beyler katilim gununuz ve saatiniz suluste yazacak o gun ve saatte katilmak mecburi sulus almadan bilet almayin bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihist_sf kullanıcısına yanıt
    aslında yalovada ikamet ediyorum ama ailemi çanakkaleye bırakacağım için ordan geçicem hataya
  • Selam tertipler Çanakkaleli olan var mı ?
  • arkadaslar bız ıkıncı grup gıdenler suluslerını hazıranda alsa olur mu yoksa sımdı mı almalıyız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bbbbcccc B kullanıcısına yanıt
    sulusleri simdi vermezler, haziranin ilk haftasini takiben , 10 haziran gibi vermeye baslarlar. sulusunuzu en gec 20 haziranda alabilirsiniz. 20 haziranda alirsaniz mesafeye gore teslim olma suresi verirler, en gec 22-23 haziran gibi teslim olmaniz gerekir. kesin ve net tarih suluste yazar, bu tarihten once teslim olacaginiza dair imza atip sulusunuzu alirsiniz
  • Celp Grubu: 2

ESKİŞEHİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilkan26 -- 27 Nisan 2014; 21:05:00 >
  • selam beyler, sahil güvenlik 1.grubum ben de. umarım celp grubum farklı değildir
  • Facebook grup sayfamız iskenderun 2. Grup için açılmıştır 18 haZiran bahriyelilerine selam olsun 😄 link :https://m.facebook.com/groups/503907523046959?ref=bookmark

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihist_sf kullanıcısına yanıt
    Antalya
  • Usta birligi yapacagimiz. Yerler. teşkilatlandırılmıştır.
    Deniz Kuvvetleri Harekat Başkanlığı
    (Karargâh), Ankara
    Sualtı Taarruz Komutanlığı (SAT Komando)
    Donanma Komutanlığı
    Kuzey Görev Grup Komutanlığı, Gölcük,
    Kocaeli
    Batı Görev Grup Komutanlığı, Foça, İzmir
    Güney Görev Grup Komutanlığı, Aksaz,
    Muğla
    Denizaltı Filosu Komutanlığı, Gölcük, Kocaeli
    Mayın Filosu Komutanlığı, Erdek, Balıkesir
    Deniz Hava Komutanlığı, Cengiz Topel,
    Kocaeli
    Lojistik Destek Gemileri Komodorluğu,
    Gölcük, Kocaeli
    Kuzey Deniz Saha Komutanlığı, İstanbul
    İstanbul Boğaz Komutanlığı Anadolukavağı,
    İstanbul
    Çanakkale Boğaz Komutanlığı, Nara,
    Çanakkale
    Karadeniz Bölge Komutanlığı, Karadeniz
    Ereğli, Zonguldak
    Kurtarma ve Sualtı Komutanlığı, Beykoz,
    İstanbul
    Seyir Hidrografi ve Oşinografi Dairesi
    Başkanlığı, Çubuklu, İstanbul
    Deniz Müzesi Komutanlığı, Beşiktaş, İstanbul
    Güney Deniz Saha Komutanlığı, İzmir
    Amfibi Görev Grup Komutanlığı, Foça, İzmir
    Amfibi Deniz Piyade Tugay Komutanlığı,
    Foça, İzmir
    Refakat ve Karakol Gemileri Filosu
    Komutanlığı, Foça, İzmir
    Aksaz Deniz Üs Komutanlığı, Marmaris
    Akdeniz Bölge Komutanlığı , Mersin
    İskenderun Deniz Üs Komutanlığı,
    İskenderun, Hatay
    Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı,
    Beylerbeyi, İstanbul
    Deniz Harp Okulu Komutanlığı, Tuzla,
    İstanbul
    Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu
    Komutanlığı, Karamürsel, Yalova
    Deniz Lisesi Komutanlığı, Heybeliada,
    İstanbul
    Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı,
    Karamürsel, Yalova
    Yıldızlar Suüstü Eğitim Merkezi Komutanlığı,
    Gölcük, Kocaeli
    Derince Eğitim Merkezi Komutanlığı,
    Derince, Kocaeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğitim Birliği: İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY

Nilüfer/BURSA
  • bilgin12 B kullanıcısına yanıt
    biz şimdi buralara mı gönderilebileceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: RydoCaN

Eğitim Birliği: İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY

Nilüfer/BURSA

Bende Bursa'dayım dilerseniz görüşebiliriz.
  • görüşelim hocam.
  • Beyler hayırlı geceler. Benim e devlette sahil güvenlik komutanlığı celp:1 çıktı ama bu şubeye gittik haziran dediler diyen arkadaşları anlayamadım. Benim de bir tanıdık haziran gözüküyorsun dedi ama henüz şubeye gidemedim 1 miyim 2 miyim görmek için.
    o arkadaşlar da sahil güvenlik mi yoksa deniz kuvvetleri mi? sabaha kadar meraktan çatlarım şubeye gidicem ama biraz net bilgi verebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ToKuGaWa-

quote:

Orijinalden alıntı: erendiz

benim acemi birliğim :) şimdiden hepinize hayırlı teskereler gençler. birlik hakkında sorusu olan varsa çekinmeden sorsun yardımcı olmaya çalışayım...

kısaca karşılaşacaklarımız hakkında bilgi verebilirmisiniz ve ne yapmamız konusunda tavsiyeleriniz var mı ?

Tabi biraz yardımcı olmaya çalışayım...

Öncelikle deniz kuvvetlerinin 2 adet acemi birliği vardır. Birisi istanbul biriside iskenderundadır. Bu birlik 5000 ortalama mevcuta sahiptir ve dönem dönem bu 7000 olabilmektedir. Şahsen ben yer olmadığı için anfilerde yatırılan acemiler gördüm.

Bu sebeble teslim tarihlerinde aşırı bir yoğunluk olmakta birlikte. Bence ne kadar erken teslim olursanız o kadar çabuk biter işlemleriniz ve rahat edersiniz. Ben akşam 5 te teslim oldum ve işlemlerim gece 2 de bitti. Yatamadık bile ilk gün.

2. olarak yanınızda çok şey götürmeyin. Zaten ihtiyacınız olan herşey uygun fiyatlı olarak içeride kantinde mevcut. Mavi don atler falan sakın almayın. Normal iç çamaşırlarınızı götürün tabi boxer falan değil. Dışarıdan yüklü gitmemenizin diğer avantajı da çok sık bölükten kaytarma fırsatınız olur :D. benim traş bıçağım yok almam lazım dersiniz hemen git al derler. kantinin önüde mahşer günü olduğu için en az bir saat kaytarırsınız.

Eğitim olarak kısa dönemlere yaptırılan çok şey yok. En fazla tüfeksiz hareketler idman serisi diye bir grup var onu yaptırıyorlar. Oda aerobik gibi birşey.

Burada sabrederek yemeyide öğreneceksiniz :D zira yemek saatlerinde aynı anda 5000 kişi biraz zor yiyor. 1 , 1-5 saat beklediğimi biliyorum kapılarda :) Sabah kahvaltılarındada bir süpriz bekliyor sizleri. Bu birlik çeşmelerindne çay akması ile ünlüdür :) anlatılmaz yaşanır gidince görürsünüz.

Kısa dönem olarak gittiğiniz için çok üstünüze düşmeyecekler. Ustalığınızda burada olacak diye birşey yok. Herkesin video görüşmesini yapacaklar ve D.K.K'ya göndericekler. Sonra türkiyenin 4 bir yanına dağıtım. Tabi kısa dönemlere önemli görevler verilmez. Misafir gözüyle bakılır. Mesela bir Bölük çavuşu, posta, yazıcı, şöför olamazsınız. O yüzden angarya işlere gelme şansınız veya hizmet ve muhafız bölüklerine düşme şansınız yüksek.

Son olarak acemi birliğinde başınızda talim öğretmeni denilen askerler olacak. Pek komutanım çekmeyin bunlara. Sizin gibi askerlerdir ve sizden birkaç dönem önce gelmişlerdir. Aranız muhabbetiniz olsun biraz yeter.

Unutmadan burada size verecekleri silahta tam bir süpriz olacak :D Burdan yazıp bozmayayaım ama silahı elinize aldığınızda bir tebessüm oluşacaktır yüzünüzde :D

Aklıma çok fazla şey gelmiyor. Özellikle sorularınız varsa onları yanıtlayayyım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.