Şimdi Ara

355. DÖNEM (MAYIS 2014) İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
426
Cevap
9
Favori
26.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neden almayalım? Sonuç olarak gideceğimiz tarih 18,19 veya 20 Haziran değil mi?
  • İskenderunmc İ kullanıcısına yanıt
    Sorduğum o değil, arkadaş almayın yazmış 1 gün erken gitmenin benim için sakıncası yok neden almayayım diye soruyorum.
  • Arkadaşlar e-devlet güncellenmiş ve şu anda 2.grup gorunuyorum. Tam da havaya girmişken kötü oldu bu durum. Neredeyse 2 ay boş boş zaman öldürmek zorunda kalacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihist_sf kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim.
    Sulus te 20 de teslim olacak yaziyorsa sen 18 inde teslim olursan 2 fazladan askerlik yapmis olusun ben erken geldim erken gideyim diye birsey yok suluste yazan tarihte baslar askerlik gec gidersen de dosyana gec teslim bakayasi notu yazarlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    sulusu erkenden alsan bile 18 inde teslim ol diyecekleri garanti degil. diyelim ki 20sinde teslim ol deseler ve sen 18inde gidip teslim olursan, erken terhis olmayacaksin. yani erken teslim oldugun sure askerlikten sayilmayacak. benim dusuncem fazladan orda bulunmanin kimseye faydasi yok, gerekte yok. millet gelene kadar angarya islerle ugrasabilirsin. malum asker bos birakilmaz.
    yada teslim olmaz bir otelde konaklar iskenderun gezer sonra teslim olursun.
  • arkadaslar bu arada ben bilecikten(bozuyuk) yarismaya katiliyorum. ilgilenen arkadas ilk sayfaya ekleyebilirse guzel olur.
  • Arkdaslar 2.Celp için gidecek arkadaslar için yaziyorum. Bugün askerlik subeye gittim ve bayagi soru sordum. Aldigim cevaplari buraya yaziyorum. Eksik bir sey olursa alinti yaparak sorabilirsiniz (Herkesin görmesi açisindan )

1- Sülüs tarihi ne zaman ?
    - Sülüs tarihi haziranin ilk haftasi verilecek muhtemeli yüksek olarak 8-10 haziran tarihleri arasinda dagitilmaya baslanacak.

2- sevk olma tarihi ne zaman ?
    - E-devlet üzerinde yazan tarihler yakin tarihler veya gerçek tarihler olabilir Ordu daha erken yada daha geç çagirabilirmis fakat asil tarihler sülüslerimizde yazacak.
    3- Sevk baslangiç ve bitis tarihleri
    - Sevk baslangiç tarihi resmi olarak askerligimizin basladigi tarihdir ve o gün teslim olabilirsiniz, Sevk bitis tarihi ise teslim olmaniz gereken son gündür. Sevk bitis günü teslim olmaz iseniz bakaya (kaçak) sayilirsiniz. Sevk baslangiç ile bitis tarihi arasindaki en fazla 2 günlük olan fark ise sizin yol izninizdir ve askerlikten sayilir. . Sevk baslangiç tarihinizde teslim olursaniz askerlik süreniz KISALMAZ.

Ana meseleler bunlardi sanirim daha fazla sorusu olan varsa ögrendigim bilgiler çerçevesinde yardimci olmaya çalisirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ToKuGaWa- -- 28 Nisan 2014; 15:55:25 >

• erendiz kullanıcısına yanıt
    çok sagolun bayagi açiklayici olmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ToKuGaWa- -- 28 Nisan 2014; 15:56:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagaska

ARKADAŞLAR SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞINA BAĞLI OLUP MAYIS 1. GRUP GİDECEKLER MUTLAKA ASKERLİK ŞUBESİNE GİDİN SİZE ORADA HAZİRAN GİDECEKSİNİZ DİYEBİLİRLER.. E DEVLETLE ASKERLİK ŞUBESİNDE FARKLILIK VAR.. ŞUAN BU DURUMDA OLAN 3 KİŞİYİZ VE BU SAYI MUHTEMELEN ARTACAK..
    Paylaş

Maglesef benimde haziran dediler

• arkadaşlar ilgilenebilecek biri facebookta grup kursun ordan haberleşelim. bu arada bende 2. dönem izmirden gidiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim teslim tarihim guncellenmis anlaşılan mayista birlige giden olmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: -ToKuGaWa-

Arkdaslar 2.Celp için gidecek arkadaslar için yaziyorum. Bugün askerlik subeye gittim ve bayagi soru sordum. Aldigim cevaplari buraya yaziyorum. Eksik bir sey olursa alinti yaparak sorabilirsiniz (Herkesin görmesi açisindan )

- Sülüs tarihi haziranin ilk haftasi verilecek muhtemeli yüksek olarak 8-10 haziran tarihleri arasinda dagitilmaya baslanacak.

- E-devlet üzerinde yazan tarihler yakin tarihler veya gerçek tarihler olabilir Ordu daha erken yada daha geç çagirabilirmis fakat asil tarihler sülüslerimizde yazacak.
    - Sevk baslangiç tarihi resmi olarak askerligimizin basladigi tarihdir ve o gün teslim olabilirsiniz, Sevk bitis tarihi ise teslim olmaniz gereken son gündür. Sevk bitis günü teslim olmaz iseniz bakaya (kaçak) sayilirsiniz. Sevk baslangiç ile bitis tarihi arasindaki en fazla 2 günlük olan fark ise sizin yol izninizdir ve askerlikten sayilir. . Sevk baslangiç tarihinizde teslim olursaniz askerlik süreniz KISALMAZ.

Ana meseleler bunlardi sanirim daha fazla sorusu olan varsa ögrendigim bilgiler çerçevesinde yardimci olmaya çalisirim.

tertip hertürlü 20 teslim olacaz o zaman boşuna 18 teslim olmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: yanıkm

quote:

Orijinalden alıntı: -ToKuGaWa-

Arkdaslar 2.Celp için gidecek arkadaslar için yaziyorum. Bugün askerlik subeye gittim ve bayagi soru sordum. Aldigim cevaplari buraya yaziyorum. Eksik bir sey olursa alinti yaparak sorabilirsiniz (Herkesin görmesi açisindan )

tertip hertürlü 20 teslim olacaz o zaman boşuna 18 teslim olmayalım

aynen benim planımda o şekilde. Askerlik yapan bütün arkadaşlarım erkenden gitme diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: saykousta

arkadaşlar ilgilenebilecek biri facebookta grup kursun ordan haberleşelim. bu arada bende 2. dönem izmirden gidiyorum

facebook sayfası kuruldu hocam bir önceki sayfaya bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozbekbjk

Facebook grup sayfamız iskenderun 2. Grup için açılmıştır 18 haZiran bahriyelilerine selam olsun 😄 link :https://m.facebook.com/groups/503907523046959?ref=bookmark

link burada arkadaşlar kurmuşlar

@saykousta
  • 18-20 haziran sevk tarihi bunun uzerine 2gunluk yol iznini koy 22 haziran pazar saat 5 son teslim olma. Zamanimiz bu saati gecmemek gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. grup yazan çoğu arkadaşımızın askerlik şubesinden aldığı bilgiye göre 2. grup gidecekleri öğrenilmiştir. İsimlerini altıntı yaptığım arkadaşlar sizlerde askerlik şubesinden veya e- devlet üzerinden tekrar sorgu yapın. Erken bilet alma veya işten erken ayrılma gibi bir hata yapmayın.
  • EĞİTİM BİRLİĞİ: İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    ESAS BİRLİĞİ: İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    CELP GRUBU:2
    STATÜ: KISA DÖNEM ER

Esas birliğin aynı yer yazmış olmasına rağmen dağıtım olacağımızın haberini aldım arkadaşlar.
    Evet yüksek bir ihtimal dağıtım olacağız. Bilgi kaynağı şuan askerlik yapan 354. Kısa Dönem Er olan bir arkadaşım. Ayrıca daha önce İskenderun' da Bahriyeli olarak acemiliğini yapmış olan ve oradan dağıtım olmuş bir arkadaşımda aynı şeyi söyledi. Acemilik için gideceğimiz yer sadece eğitim birliği. Buradan İçanadoluda istisna olarak Ankara olmak üzere deniz kenarında Bahriyeli birliği olan bir yere, yani Deniz Kuvvetleri' nin olduğu bir yere (asıl formumuzda daha önce bilgi verilmiş buralar olabilir diye) dağıtım olacağız. Bahriyeli olan durumumuzun ise değişmesi söz konusu değildir. Sadece acemi er eğitim yerimiz İskenderun' dur. %99' umuz dağıtım olacak ve usta birliklerimize acemilikten sonra teslim olacağız. Şimdiden hayırlı teskereler...

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgin12

18-20 haziran sevk tarihi bunun uzerine 2gunluk yol iznini koy 22 haziran pazar saat 5 son teslim olma. Zamanimiz bu saati gecmemek gerekiyor.

hocam 18-20 haziran olan sevk tarihinde zaten yol izni verilmiş hali eğer sevkin 18'inde başlıyorsa askerlik o zaman başlıyor. 2 gün yol izni de koyarsan 20'si son gün devlet senin için tarihleri hesaplamış zaten asıl tarihin sülüste yazacak oradaki bitiş tarihine kadar katılman gerekli

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.