Şimdi Ara

355. DÖNEM (MAYIS 2014) İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
9
Favori
26.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    20 sinde sulus alirsan 2 gun yol izni ile 22 is teslim tarihi oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgin12 B kullanıcısına yanıt
    doğru hocam ben zaten sülüs başlangıç tarihi ne zaman başlarsa diye yazdım 20'sinde başlarsa 22'sinde teslim tarihi. Tamamiyle sülüs başlangıç tarihi ile alakalı.
  • erendiz kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Aslında alınacak eşyalar belli bu konuda sıkıntım yok. Fakat iç çamaşırı konusunda bilgi verirseniz sevinirim. (özellikle renk konusu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihist_sf -- 28 Nisan 2014; 22:11:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihist_sf

Hocam merhaba. Aslında alınacak eşyalar belli bu konuda sıkıntım yok. Fakat iç çamaşırı konusunda bilgi verirseniz sevinirim. (özellikle renk konusu)

Usta ben 26 yaşındayım da askerliğimi yapmadım daha ne gerekir orda bilmem :) Ama alacak yer soruyorsan İskenderun'da sana tarif ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

Orijinalden alıntı: T1ME

Gençler Otobüsle Gidenler birliğe gitmek için 2 dolmuş değiştirecek. Önce otogarın önünden geçen dolmuşlarla son durağa kadar gidiyorsunuz. sonra indiğiniz yerden Deniz alayı hastane dolmuşlarına biniyorsunuz alayın önünde iniyorsunuz. Uçakla gelenler direk havaşın güzergahı üzerinde alayın önünde inebilirsiniz. Otogardan 5 km, çarşıdan 3 km, hava alanından yaklaşık 40 km uzaklıkta.

İskenderunmuzun döneri çok meşhurdur. Mutlaka birliğe girmeden bir iskenderun döneri yiyip öyle girin. Ucuzdur da. Sahili gezebilirsiniz ilk etapta. Düzenli ve uzun yeşillikli vs sahil şeridi var.

Havalar şimdiden çok sıcak yazın çekeceğiniz var. Nem %100 leri bulur. Çok bunaltıcıdır. Haziranda Yarım kollu T-shirt ünüz 1 saat içinde su gibi olur.

Buluşabileceğiniz en kolay yer sahildeki Anıt alanı. Atatürk anıtı. (Çarşıya çok yakındır. Anıtın önünden tek dolmuşla birliğe gidebilirsiniz.)

Başka sorunuz varsa cevaplarım.

Kendi mesajımı arka sayfa da kalmış alıntılayayım, belki biri görür işine yarar.

• İç çamaşır olarak ne götürmemiz gerekiyor ?
    Bol bol siyah çorap götürmemiz şeklinde bir telkin aldım.
  • Hocam bende istanbuldan katilacagim simdiden hayirli teskereler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumak için kitap götürebilir miyiz ?
  • cagaska kullanıcısına yanıt
    Bende Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlıyım. Sanırım hata bir tek bizimkilerde oldu.
  • fatihist_sf kullanıcısına yanıt
    ewet katılıyorum. bu denizciler hangi renk iç çamaşırı giyiyor ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihist_sf

iç çamaşırı normal beyaz renk alıyorsunuz arkadaşlar. mavi falan yasak boxer yasak. ha giyersiniz atar yaparsınız o başka :)
  • erendiz kullanıcısına yanıt
    İç çamaşırı beyaz renk eyvallah ama boxer yasak derken anlamadım. Beyaz renk dahi olsa boxer giyemiyecek miyiz?
  • Amasyadan 2. Gruba beni de yazın :D Artık İskenderunluyum
    acemi birliğinde 10 gün kalacaksınız zaten giymeyin arkadaşlar 10 gün boxer :)

usta birliğinde giyersiniz yavaş yavaş ne istiyosanız. bende bir sürü tazmanya şeytanlı bozer vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erendiz

acemi birliğinde 10 gün kalacaksınız zaten giymeyin arkadaşlar 10 gün boxer :)

usta birliğinde giyersiniz yavaş yavaş ne istiyosanız. bende bir sürü tazmanya şeytanlı bozer vardı

Hocam yasak diyorsunda ne giyeceğiz yahu. Paçalı don mu?
    Normal don giyeceksin hocam. nizami olacak her şey :) aslında kimse donunuza bakmıyor tabi. başka donum yok bunu giydim dersende kimse birşey diyemez. laf söylerler en fazla oda zoruna gidermi gitmezmi bilemem. Unutmadan yaz dönemi denetleme dönemidir :) o yönden işiniz zor biraz sıkabilirler sizi.
  • BENDE BURSA'DAN 2 HATAY/İSKENDERUNA 2 GRUP DA GİDECEGIM.
  • Smartboyunus S kullanıcısına yanıt
    BENDE DE SAHIL GUVENLIK YAZIYORDU. SÜLÜSÜ ALMAYA GITTIGIMDE 20 HAZIRANDA GIDECEKSIN DEDILER. ÜZÜLSEK Mİ SEVİNSEKMİ ANLAMADIK
  • cagaska kullanıcısına yanıt
    SANIRIM SAHIL GUVENLIKCILERIN COGU BU DURUMDA KARDEŞİM. AYNI SEKILDE BENDE
  • sahil güvenlikçiler en şanslılarınız gençler :) ankaraya düşmedikleri sürece deniz kıyısında jandarma olacaksınız :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.