Şimdi Ara

355. DÖNEM (MAYIS 2014) İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
9
Favori
26.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sistem gelmiş sorun yok tüm bilgiler aynı.
  • erkut25 E kullanıcısına yanıt
    Tanışalım tertip, facebook filan :)
  • fatihist_sf kullanıcısına yanıt
    abi bizi 2.ye atmışlar. burada bahseden arkadaşlar haklıymış. e devletten de düzeltildi. 2. grupa ekleyebilirsiniz. İSTANBUL/ÜMRANİYE' den gideceğim.
  • sevgili tertiplerim kimse 1 grup gitmiyecek cunku 354 dönem arkadastan ogrendim 94. 2 bitiriyor biz giriyoruz nedeni denizcilerin 2 acemi yeri var biri izmir digeri iskenderun normal uzunlarla acemilik yaptırmıyorlar artık ondan 2 olduk bu arada izmirdeki acemi birliğini de iskenderuna taşımayı düşünüyorlarmış
  • Tertipler Selam önemli bir bilgi vermek istiyorum 1. grup gidecek sahil güvenlikçi arkadaşlar, Yanlışlık nedeni ile 2 grup gideceğimiz söylenmişti.. Dilekçe verip gitme hakkımız olmuş askerlik şubesinde bir tanıdığım söyledi.. sizleride bilgilendirmek istedim isterseniz sizde iletişime geçiniz.. Önemli bir bilgi.. Yanlışlık yapılan kişiler dilekçe ile gidebiliyormuş..AMA sadece SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI olanlar tertipler..
  • cagaska kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bu bilgi çok önemli ve ilginç bir bilgi. Şimdi arayıp soruyorum askerlik şubemi. Bilgiyi paylaşacağım.
  • vay arkadaş bu nasıl iş ya şimdide kararsız kaldım dilekçe verip vermemek konusunda.
  • Arkadaşlar dilekçe verme konusunda son durumu öğrenen var mı ?
  • Erokut kullanıcısına yanıt
    Saat 14 sularında askerlik şubesindeydim. Sabah emir gelmiş tüm şubelere, önce 1. grup yazan sonra 2. grup olanlara bu hakkı tanımışlar. Şubeye dilekçe verdim, ama ankara'ya bağlı kabul edilmeme ihtimali var dediler. Bekliyorum.
  • datt kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdiğin için teşekkürler. Diyelim ki dilekçe verdikten sonra 2 gün içinde kabul edildi. Son tarih 5 Mayıs yetişebilir miyiz acaba ? Belki bakaya kalanlar gibi işlem görebilme ihtimalimiz olabilir. O prosedürle teslim olabiliriz.
  • Şimdi düşündüm de c.tesi pazar zaten işlem olmayacak. Kabul edilirsek biz kesin olarak 5 Mayıstan sonra teslim olacağız. Oraya gittiğimizde yatacak yer bulamama gibi durumlarla karşılaşabiliriz.
  • dilekçe verilince ne zaman belli olur acaba? bi de 1.gruba alırlarsa ancak şu anki gidilecek yerde yer yoksa o zamanda başka bir yere gönderilme durumu söz konusu olurmu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi messi-17 -- 2 Mayıs 2014; 16:35:45 >
  • Selam tertipler, Bugün askerlik şubesine gittim dilekçemi verdim.. 1. GRUP olarak gidiyorum, sülüsü verdiler 8 mayıs teslim oluyorum.. 1 arkadaşımız daha var 7 mayıs teslim olacak oda. 1 günde netleşiyor.. gidecek olanlar önümüzdeki haftada gidebilirler haberiniz olsun..
    cagaska bişe sorabilirmiyim? başvurduktan sonra gideceğin yer yine aynı dimi sadece 2.gruptan 1.gruba geçtin, bi de yarın açıkmıdır şubeler bilgin varmı?
    öncelikle hayırlı olsun. ben yurtdışındayım p.tesi günü ailemden birini şubeye yollayacağım bakalım olumlu bir gelişme olursa hemen türkiyeye dönüş yaparım. Eğer ayarlayabilirsem orada görüşmek üzere. Bilgilendirdiğin için çok teşekkürler.
    Kardesim ne ara gittin dilekce verdinde sulusu verdiler ya benim simdi haberim oldu su isi tam detaylica anlatsana bi merakimiz gitsin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz geç haberimiz oldu ama ben yinede pazartesi askerlik şubesine gitmeyi düşünüyorum erken gitme durumu olursa usta birlik dağıtımları nasıl olcak acaba
  • messi-17 M kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim sadece 1. gruptan 2 gruba geçtim onun dışında herşey aynı..
  • Selam kardeşim, askerlik şubesine sabaha bildiri gelmiş sahil güvenlik komutanlığına bağlı olanlar mayıs ayı için dilekçe verip gidebiliyor..

İsterseniz facebooktan hızlı iletişim kurabiliriz

https://www.facebook.com/cagdas.cinoglu
  • 1. THY'nin uyguladığı indirimler. Asker İndirimi
    TSK’da askerlik hizmetini yapmakta olan ER ve ERBAŞ
    personele İç Hat ekonomi ücretleri üzerinden %25
    indirim uygulanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.