Şimdi Ara

355. DÖNEM (MAYIS 2014) İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
9
Favori
26.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iyide kardeşim. bunu internetten alırken nasıl bildireceğiz ?
  • İnternetten olmuyor, sulus belgesi ile thy satis
    ofislerinden alabilirsiniz indirimli biletlerinizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben de 2. gruptayım.
    ankaradan gelcem.
    hepimize şimdiden hayırlı olsun.
  • Selam tertipler, Sahil güvenlikçi olanlar dilekçe verip mayısta döneminde 1. grup olarak gidebiliyor tekrar belirtmek istedim belki duymayan vardır :)) Ben 8 mayısta teslim oluyorum.. Eğer internete girebilirsem buradan aktarırım size yaşadıklarımı.. Mayıs ayında gidecekler varsa iletişim halinde olabilirz.. :))
  • İlk tertip gidenler forumu birakmasin acemilikten sonra guncel bilgi versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar dilekçemi verdim büyük bir ihtimal 1. dönem olarak gidebiliyorum, öğleden sonra yazımı alıcam muhtemelen..

bu arada 2. dönem olupta 1. dönem gitmek isteyen varsa (sadece yanlışlık yapılanlar değil) onlarda dilekçe vererek askere gidebilirler zaman kaybetmeden hemen askerlik şubesine gidin. tabii tek şart sahil güvenlik komutanlığına bağlı olmak, diğerleri için böyle bir hak yok.

bide şubeye gittiğinizde sahil güvenlik komutanlığı için bu iznin özel çıktığını söyleyin, bazı memurların bu yazından haberleri olmayabiliyor ben biraz zorluk çektim bu konuda ama işlemleri hallettik gibi.
  • thanatos13 kullanıcısına yanıt
    Tertip hayırlı olsun, Bende gidiyorum 1. grup haberleşelim kesinlikle orada az kişi olacağız çünkü :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagaska

Tertip hayırlı olsun, Bende gidiyorum 1. grup haberleşelim kesinlikle orada az kişi olacağız çünkü :))

tamam kardeşim muhakkak haberleşelim
  • dilekçe sonuçları belli oldumu
  • arkadaşlar merhaba
    ben dilekçe verdim cuma günü.. hala 1.gruba alınmadım benim gibi durumda olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İskenderunmc

arkadaşlar merhaba
    ben dilekçe verdim cuma günü.. hala 1.gruba alınmadım benim gibi durumda olan varmı ?

var kardeş, bu sabah verdim dilekçe 1. gruba alınmadım hala, bekliyoruz.
  • Evet arkadaşlar kesinlikle haberleşip birlikte hareket edelim. Birbirimize destek olalım.
  • datt kullanıcısına yanıt
    Facebooktan ekleşelim tertip
  • Arkadaşlar dün öğleden sonra başvurdum bekliyoruz bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende kaç gündür bekliorum cevap yok.. kontenjanlamı alıyorlar acaba belki dolmuştur
  • şubeye gittinizmi ya da aradınızmı peki dilekçe için
  • messi-17 M kullanıcısına yanıt
    gittim.. dilekçeye cevap gelmeden bi şey yapamıyorlar.. ayrıca dilekçeye cevap gelsede haber vercekler sistemlerine düşüomuş
  • bende sabah subeye gittim, ogleden sonrayi bekle dediler. bekliyoruz hala.

• arkadaslar sulusu aldim 8inde iskenderundayim :)

• Dilekçe verip 1. grup gidenler, yeri sahil güvenlik komutanlığına çıkanlar mı?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.