Şimdi Ara

355. DÖNEM (MAYIS 2014) İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
9
Favori
26.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srgynikiforenko

Beyler hayırlı geceler. Benim e devlette sahil güvenlik komutanlığı celp:1 çıktı ama bu şubeye gittik haziran dediler diyen arkadaşları anlayamadım. Benim de bir tanıdık haziran gözüküyorsun dedi ama henüz şubeye gidemedim 1 miyim 2 miyim görmek için.
    o arkadaşlar da sahil güvenlik mi yoksa deniz kuvvetleri mi? sabaha kadar meraktan çatlarım şubeye gidicem ama biraz net bilgi verebilecek var mı?

Kardeşim ben sahil güvenlik komutanlığına bağlıyım e devlette mayıs yazıp askerlik şubesinde haziran gideceksin denenlerden..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi ben 2. grubum. Bugün sülüs ile ilgili bilgiler alabilmek için askerlik şubesine uğradım. Haziran'ın ilk haftasından sonra belli olabileceğini söylediler. Ben bilet alacağımı, 18-20 haziran tarihinin kesin bir tarih olup olmadığını sordum. Fakat ısrarla bilet almamam gerektiğini söylediler. (tabi ben çoktan 18'ine bilet aldım) Tekrar sordum sülüsü erken alırsam daha erken sevk edilme durumum mu var? Örneğin 18 değilde 17'sinde teslim olacaksın diyebilir misin diye? Hayır dedi ama yinede sen bileti alma dedi.

Açıkçası pek bişey anlamadım madem 18-20 arası kesin tarih neden 18'ine bilet almayayım? Sülüs alan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
  • evet arkadaşlar bende sabah gittim şubeye 2. dönem gidecekmişim. bütün planlarımı 1. döneme göre yapmıştım, daha askere gitmeden olumsuz şeyle karşılaştık... neyse hayırlısı olsun.
  • ARKADAŞLAR SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞINA BAĞLI OLUP MAYIS 1. GRUP GİDECEKLER MUTLAKA ASKERLİK ŞUBESİNE GİDİN SİZE ORADA HAZİRAN GİDECEKSİNİZ DİYEBİLİRLER.. E DEVLETLE ASKERLİK ŞUBESİNDE FARKLILIK VAR.. ŞUAN BU DURUMDA OLAN 3 KİŞİYİZ VE BU SAYI MUHTEMELEN ARTACAK..
    Paylaş
  • Hayırlısı olsun tertip ben de aynı durumu yaşadım.. kötü bir durum ama sağlık olsun..
  • Evet arkadaşlar bende sahil güvenlik komutanligi 1.gruptu askerlik şubesine gittiğimde 2.grup olduğu mu söylediler. Gelip edevlettende baktigimda 2. Grup olarak düzeltilmiş oldugunu gördüm.

• Merhaba arkadaşlar bende sahil güvenlik komutanlığı 1.grup olarak görünüyordum. Bugün baktığımda 2. grup olarak değiştirilmiş. Askerlik şubesini arayıp gerekli kişiyle görüştüm ve bana 2. grup olduğumu söyledi. En geç 20 Hazirana kadar işlemimizi yaptırabiliyormuşuz.

Herhalde 10-15 kişi böyle arada kaynadık :)
  • Bende 1. Grup gorunuyordum suan 2. Celp grubu oldugumu ogrendim askerlik subesindeyim arkadaslar uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2.gruplara henüz sülüs verilmediği doğru mudur?Boşboşuna gidip geri dönmemek için soruyorum.Bilen varsa acil cevaplayabilir mi Forumda öyle bir mesaj okudum da aklıma takıldı.Bugun sülüs almaya gidecektim..
  • fatihist_sf kullanıcısına yanıt
    Kardesim bende 2. Celp grubu oldum istanbul maltepeden 1. Gorunen herkes bi askerlik subesiyle gorussunler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahriyeli28 B kullanıcısına yanıt
    Haziran ayının 10'undan sonra vermeye başlayacaklar. Gitmeden önce 5-6 Haziran gibi ararsan daha iyi olur.
  • Evet beyler ben de telefonla aradim subeyi 2.donemde gidecekmisim ne yazik ki

• Tertipler, Sahil güvenlik komutanlığı olanlar az kişiyiz sanırım.. esas birliğimizde belli değil, hayırlısı olsun hakkımızda :))
  • Teşekkürler Fatih.Beyler bu arada ben İstanbul'a Balıkesir'den geleceğim.İstanbul'da 1-2 gün öncesinde bir buluşma ayarlasak ve tanışsak fena olmaz diye düşünüyorum.Ayrıca bilet alamayacak olmak biraz sıkıntı.Biletlerin fiyat sabitlemesi olayına mı girsek acaba? :)
  • İskenderunmc İ kullanıcısına yanıt
    Aynen tertip 2 oldu bendede :))
  • Bugün sülüsü askerlik şubesinden aldım. 8 mayıs da teslim oluyorum şoför olarak. Hayırlı tezkereler tüm arkadaşlara.
  • arkadaşlar beni de ekleyin 2. grup muhafız esas birlik de iskenderun. 19u izmirden direkt hatay uçuğıyla gidicem
    daha önce acemiliğini burda yapan bir kaç kişiyle konuştum ve en büyük sorunu sıcaklık olacağını ayrıca alay çok kalabalık olduğu için de özellikle yemek sırası konusunda sıkıntılar yaşanacağını belirttiler...
  • Arkadaşlar 18-20 Haziran'da teslim olacaklara sülüs verilmiyor diye bir yazı okudum. Varmı askerlik şubesine giden 2.grup olup da ??? Bilgi verirseniz sevinirim.
  • a.brk A kullanıcısına yanıt
    Evet bugün gittim Haziran'ın ilk haftasından sonra arayın dediler.
  • 2.Grup icin sulusler 10 hazirandan sonra verilecek bu tarihe kadar bilet almayiniz!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.