Şimdi Ara

Hoş Gelişler Ola Kahraman Enver Paşa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hücum emrini, Enver Paşa vermemiştir. Ayrıca yine halk arasında dolanıp giden, kurşun sıkmadan şehit oldular yalanı, rusların zaiyatı 20.000-30.000 arasıdır.
  • Yahu ÇANKAYA KİTABI ÇANKAYA ÇANKAYA ÇANKAYA ÇANKAYA FALİH RIFKI ATAY ATATÜRK ÇANKAYA ÇANKAYA ÇANKAYA daha yazmamı ister misin?? Dediğim her şey orada da yazıyor. Atatürk'ün ağzından Enverin ne kadar salakça işler yaptığını ve işe yaramaz hayalperest bir vasıfsız olduğunu okuyabilirsin.

Sen bana dediğin hiçbir şeyi kanıtlayamazsın ama ben sana çok kolay kanıtlarım. Orada şehit düşen vatan evlatlarının mezar taşları en büyük kanıttır. Var mı ötesi?? İstediğini söyle Enver bir kahraman falan değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A D M I R A L kullanıcısına yanıt
    Seninle tartışmaya bile değmez, onu anladım şuan. Hem Enver Paşa'ya saygı duyuyorum diyorsun. Hemde salak, işe yaramaz, vasıfsız diyorsun. Bence sen kendi için de çelişki yaşıyorsun.
  • Hala rusların zaiyatı vardır diyor. Çıplak ayakla, aç susuz, karda kışta dağın tepesini çıkmaya çalışan Türk askerleri, ana kuzuları asıl görevlerinden alınıp sebepsiz yere can veriyor. Kalanlar hastalanıyor döndüklerinde can veriyor. Sebebi tek bir kişidir

Sebebi tek bir kişi değildir. Aynı şeyi tekrarlayıp durma. Şuan benim gözümde akşama kadar ahaber izleyip, "ehonomi iyi" diyen akp seçmeninden bi farkın yok.
  • Bir insnanın ideallerine saygı duyarsın fakat yaptıklarına saygı duymak zorunda değilsin. Benimle tartışacak seviyede bile değilsin zaten. Görüşünü savun bana saldırma. Ben hiç saldırmadım aksine açık açık yazdım. Yazdıklarımı hala daha kaynak göster diye eleştiriyorsun. Kaynağı söylüyorum ben seninle tartışmam diyorsun. Kadir mısırkoçanı yalanlarıyla bana gelip Atatürk filistinden kaçtı diyorsun. Tartışma benimle

• Hahahahaha bak bir bu eksikti. Şimdi de siyasetten giriyorsun niye çünkü fikirlerini savunacak bilgin yok. Ancak saldırıyorsun pes et, yenemezsin. Bilgiyi ancak bilgiyle yenersin.

Atatürk kaçtı mı dedim ? Okumada, anlamada sıkıntı çektiğin çok belli. Ayrıca dandik tarih bilginle, beni kendinden üstün görme.
    http://filozofturk.blogspot.com.tr/2017/03/sarikamis-90-bin-asker-sehit-oldu-yalani.html okumak istersen buyur oku. Bilmeden, koskoca Paşa'ya laf atma.
  • Esir verdi dedin. Bu kadirin iftirasıdır. Dandik tarih bilgisi demeden önce yazdığın şeylere antitez üret. Saldırma

Saldırmıyorum, aksine medeni insanlar gibi tartışıyoruz. Tabi sen eziklik psikolojisimidir bilmiyorum, bana oğlum diye hitap ediyorsun.
  • İmza, kaynakça göremiyorum bu yazıda. İstersem bende yazar yayınların böyle şey sende her yerde yayarsın. Bana içi dolu mantıklı şeylerle gel lütfen

Zaiyatlar için genelkurmay arşivine bakabilirsin. Siz her ne kadar "sarıkamış 90.000 şehit, tek kurşun sıkamadan şehit oldular" desenizde. Biz insanlara doğruları anlatmaya devam edeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesywest

http://filozofturk.blogspot.com.tr/2017/03/sarikamis-90-bin-asker-sehit-oldu-yalani.html okumak istersen buyur oku. Bilmeden, koskoca Paşa'ya laf atma.

kaynağa bak lol
  • BarissManc0 kullanıcısına yanıt
    İstersen özelden, daha detaylı kaynak atabilirim sana.
  • Ben 90.000 şehit demedim. Yapılan hataydı bu hata feci sonuçlara sebep oldu bu hatayı kabul edin dedim. Rakamlar elbette böyle değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: hesywest

İstersen özelden, daha detaylı kaynak atabilirim sana.

Hocam istediğin siteyi buyur at bana da , bunların kesin hükmü yok ki. Vikipedi falan olsa neyse , elinde kalem olan 1-2 de tarih bilen herkes alır yazar bunun gibi şeyler. Hikaye gibi olmuş zaten. Bence dünü konuşmak yerine , yarını konuşmak daha iyi olur
    Bu hatayı tek bir kişinin üzerine yıkıyorsun. Hafız Paşa'nın günlüğüne bakmanı tavsiye ederim. Orda kendisi pişmanlığını dile getiriyor.

Bak dostum siz her ne kadar kabul etmeseniz de Enver Paşa büyük bir komutandır. Türklük için çalışmış, yine Türklük için şehit olmuştur.
  • BarissManc0 kullanıcısına yanıt
    https://www.aydinlik.com.tr/kose-yazilari/aykut-dis/2017-mart/ilker-basbug-un-enver-pasa-ve-dunya-savasi-yanilgisi

Buyur dostum, burdan atayım dedim. Konuya bakan arkadaşlar da yararlansın.
  • DOĞU PERİNÇEK 😂😂

Kaynaklar arasında Sina Akşin hoca da var. Doğru okusun onun eserlerini

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.