Şimdi Ara

Hoscakal Pitbull.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
3.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takım arkadaşlarını ve gs hesabının takibini kaldırmış diye duydum ama ne kadar doğru bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidiyor olabilirsin anlarız da niye Galatasaray resmi hesabını veya takım arkadaşlarını unf. ediyor ki? Sizinle işim bitti der gibi.
  • Daha iyisini getirebileceklerse neden olmasın. Yerine saçma sapan sıradan bi orta saha alınırsa büyük kayıp olur.
  • BU ADAM SAKATLANDI, ADAM GİBİ ÇALIŞTI SIRF TAKIMA DESTEK OLİYİM DİYE BAZI TÜRK FUTBOLCULARI GİBİ YATMADI TAKIMA DESTEK OLDU !
    TARAFTARI ŞAHA KALDIRDI !
    EMRE GİBİ AHLAKSIZLARA DERSİNİ GÜZELCE VERDİ !
    HÜKÜMET KÖPEGİ YILDIRIM DEMİRÖREN'E AYARI VERDİ !
    GERÇEK GALATASARAY TARAFTARININ SAHADAKİ YANSIMASIDIR !
    SÖZÜM KONUDAKİ NANKÖR GALATASARAY TARAFTARLARINA !
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Gidiyor olabilirsin anlarız da niye Galatasaray resmi hesabını veya takım arkadaşlarını unf. ediyor ki? Sizinle işim bitti der gibi.

Ayrıca daha 2 maç var ve 1 tanesi kupa finali.Şunu Selçuk yada Burak yapsa neler neler yazardı millet.
  • Çok üzülüyorum valla.
     Hoscakal Pitbull..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord15

Bu adama git diyenler hangi kafayla diyor bunu ya adamdaki hırs agresiflik bize çok şey kazandırdı her takıma lazım olan bi oyuncu takımın bel kemiği

Hırs ve agresfiliği getim.. Ön libero bilgisi olan bir adam her mücadele eden ön libero olamaz.. Aynı zamanda önde doğru dikine çıkabilen bir ön libero ki böyle oyuncuyu bulmak zor.. giderse takım baya güç kaybeder.. Melosuz maçlara bakılabilir..
  • güle güle melo seni özlemiycez
  • Üstelik bu adam fıtık ameliyatı oldu. Bu kadar kısa sürede sağlam geri dönmek herkesin yapabileceği bir şey değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Gidiyor olabilirsin anlarız da niye Galatasaray resmi hesabını veya takım arkadaşlarını unf. ediyor ki? Sizinle işim bitti der gibi.

Ayrıca daha 2 maç var ve 1 tanesi kupa finali.Şunu Selçuk yada Burak yapsa neler neler yazardı millet.

Baksana yerlileri, Muslera'yı, Bruma'yı takip etmeyi de bırakmış. Kaçıyorum kurtuluyorum der gibi sanki. Kaç sene oynadın taraftar seni seviyor hiç mi gönül bağın olmadı?

Neyse artık kesinleşmiş oldu gideceği, yolu açık olsun.

•  Hoscakal Pitbull..
  • Bence bir sene daha kalmalı, sonra istediği yere gidebilir. Ama bu sene değil. İlla gideceksede Khedira yada Song gibi kaliteli tecrübeli topçular lazım maceraya gerek yok.
  • Keşke bize gelse.

tam bir winner, her türlü kazandırıyor.

• 32 yaşında galiba
  • Yaptiklari icin teşekkürler, taraftar kendisine sevgisini fazlasi ile verdi . Ortada nankörlük felan da yok. Takibi kaldirmasi tuhaf geldi,bir suru oyuncu gitti boyle yapani ilk defa gördüm.

Şu takimdan gidisine en çok uzuldugum kişi elmanderdir,boyle sessiz sakince gidişi haketmedi. Bir para mevzusu çıktı haberlerde,doğru mudur bilemiyorum.

• yorumcular eksiklik hissedecektir.
  • Takımı ve arkadaslarını twitterdan unfollow etmişse eğer, defolsun gitsin. Zorla mı oynattılar bu adamı burada? Paranın anasını belledi , çuvalla para götürdü. Hep rol yapmış bu zamana kadar bu durumda.

• Yeniden takip etmeye başlamış galatasarayı..Bu kalıcam demk mi?
  • Takimda sevilmiyordu.gitmesi daha iyi basinin bu seneki gaziyla seneye hakemler zaten ona en az 4 kirmizi cikaracakti.yerine almanyada fransada daha iyisi daha dengelisi bulunur

• Twitter ve instagram hesabını tekrardan takibe almış, kahvaltıda içkiyi fazla kaçırdı herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.