Şimdi Ara

HOŞÇAKALIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YAKLAŞIK 8 AYDIR BU FORUMUN İÇERİSİNDEYİM. BAŞLARDA SADECE BİŞEYLER ÖĞRENEBİLMEK İÇİN TAKİB EDİYORDUM BURAYI AMA DAHA SONRA BENDE ELİMDEN GELDİĞİNCE BİRİLERİNE YARDIM ETMEYE VE BİLGİM OLAN KONULARA ELİMDEN GELDİĞİNCE CEVAP VERMEYE ÇALIŞTIM.

BAŞLARDA HERŞEY ÇOK GÜZELDİ FORUM ORTAMI, ÜYELER, KONULAR. ZAMAN GEÇTİKÇE HERŞEY OLUMSUZ YÖNDE DİĞİŞTİ.ÇOK FAZLA ABUK SABUK KİŞİ FORUMA KATILMAYA BAŞLADI AMA YANLIŞ ANLAMAYIN BEN YENİ ÜYELERİN GELMESİNDEN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM , BİRÇOK KİŞİ SALAKÇA KONULAR AÇIP, CEVAPLAR VEREREK BURANIN TADINI KAÇIRDI, BİR KAÇ AY ÖNCESİNE BU TÜR KİŞİLERİN SAYISI ÇOK DAHA AZDI. SAÇMA SAPAN AÇILAN KONULAR HERGÜN ARTIYOR, BİR ÇOK KİŞİNİN PAYLAŞIM AMACIYLA AÇTIĞI BİRÇOK KONU ABUK SUPUK YÖNLERE ÇEKİLİYOR.EĞLENCE OLSUN DİYE AÇILAN EN UFAK BİR KONU BİLE İNSANLARI KÖTÜLEMEK, YALANCI DURUMA DÜŞÜRMEK İÇİN FIRSAT BİLİNİYOR. İNSALAR MESAJ SAYILARINA GÜVENİP BOŞ BOŞ KONUŞUYORLAR, MODLAR KASITLI YADA BİLMEYEREK HERKEZE FARKLI FARKLI DAVRANIŞLARDA BULUNUYORLAR.FORUMDA ARTIK PAYLAŞIMDAN ÇOK KAVGA ORTAMI VE BİRİLERİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE YÖNELİK DAVRANIŞLAR VAR.

BEN ARTIK BU TÜR ŞEYLERİN OLMADIĞI BİR FORUMA GEÇİYORUM.

HEPİNİZ KENDİNİZE İYİ BAKIN.

NOT:EĞER BU MESAJI NEDEN BURAYA YAZDIĞIMI SORACAK OLURSANIZ. SEVENİM VAR,SEVMEYENİM VAR.SEVENLERİM MERAK ETMESİN ,SEVMEYENLERİMEDE BU MÜJDELİ HABERİ VERMEK İÇİN AÇTIM

• hop hop dur orda nereye yaws daha senden öğrenceğimiz çok şey seni seveni hayatına sokucaksın sewmiyenin hayatına so.caksın daha senden görceğimiz çok şey war foruma neşe getiriosun bırak millet ne derse desin hiç kafana bak sen sana felen iltifat mesajlarını düşünüp foruma devam et
  • Ne diyelim..

Bye bye...
  • git ve dönmee
  • çıktın kapıyı hızlı kapama mai geri dönmek isteyebilirsin
  • ŞEKİL A
    quote:

Orjinalden alıntı: XmanyakX

git ve dönmee

ddur mai_mai bırakma bizi bu hastalarla [şekil a]

senden çok şey öğrendik bu forumda.. bi o kadar da öğrenemediğimiz şey olduğunu düşünüyoeum.. ara sıra uğra olur mu.. ?

soğutma arayı

• o gitti arık geri dönmiyeceeeek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayırlı Cumalar..
    geçen ay önce açıldı
    Hayırlı cumalar..
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mai_mai de gitti sonunda.. onu da kaçırmayı başardınız

kına yakın bi taraflarınıza şimdi..bende bırakıyorum hasta beyinlerle uğraşacak takatım kalmadı artık..!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

HOŞÇAKAL DH SİLKROAD FORUMU

YAKLAŞIK 8 AYDIR BU FORUMUN İÇERİSİNDEYİM. BAŞLARDA SADECE BİŞEYLER ÖĞRENEBİLMEK İÇİN TAKİB EDİYORDUM BURAYI AMA DAHA SONRA BENDE ELİMDEN GELDİĞİNCE BİRİLERİNE YARDIM ETMEYE VE BİLGİM OLAN KONULARA ELİMDEN GELDİĞİNCE CEVAP VERMEYE ÇALIŞTIM.

BAŞLARDA HERŞEY ÇOK GÜZELDİ FORUM ORTAMI, ÜYELER, KONULAR. ZAMAN GEÇTİKÇE HERŞEY OLUMSUZ YÖNDE DİĞİŞTİ.ÇOK FAZLA ABUK SABUK KİŞİ FORUMA KATILMAYA BAŞLADI AMA YANLIŞ ANLAMAYIN BEN YENİ ÜYELERİN GELMESİNDEN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM , BİRÇOK KİŞİ SALAKÇA KONULAR AÇIP, CEVAPLAR VEREREK BURANIN TADINI KAÇIRDI, BİR KAÇ AY ÖNCESİNE BU TÜR KİŞİLERİN SAYISI ÇOK DAHA AZDI. SAÇMA SAPAN AÇILAN KONULAR HERGÜN ARTIYOR, BİR ÇOK KİŞİNİN PAYLAŞIM AMACIYLA AÇTIĞI BİRÇOK KONU ABUK SUPUK YÖNLERE ÇEKİLİYOR.EĞLENCE OLSUN DİYE AÇILAN EN UFAK BİR KONU BİLE İNSANLARI KÖTÜLEMEK, YALANCI DURUMA DÜŞÜRMEK İÇİN FIRSAT BİLİNİYOR. İNSALAR MESAJ SAYILARINA GÜVENİP BOŞ BOŞ KONUŞUYORLAR, MODLAR KASITLI YADA BİLMEYEREK HERKEZE FARKLI FARKLI DAVRANIŞLARDA BULUNUYORLAR.FORUMDA ARTIK PAYLAŞIMDAN ÇOK KAVGA ORTAMI VE BİRİLERİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE YÖNELİK DAVRANIŞLAR VAR.

NOT:EĞER BU MESAJI NEDEN BURAYA YAZDIĞIMI SORACAK OLURSANIZ. SEVENİM VAR,SEVMEYENİM VAR.SEVENLERİM MERAK ETMESİN ,SEVMEYENLERİMEDE BU MÜJDELİ HABERİ VERMEK İÇİN AÇTIM

Hadi len ordan sen nere gidionEvet hacı,sana katılıyorum...Gerçketen şu son 4-5 aydır paylaşım olmuyor gibi birşey...Ama olsun DH bu topicten ibaret değil sonuçta!Bende anca ara sıra gir-çık yapıyorum buraya bakalım konuşacak,düzgünce tartışıp geyiğe sonra geyiğe saracağımız bir topic var mı diye ama malesef yok...Ben burayı bırakalı çok oluyor...Hadi diyorum ulan yazayım bir şeyler ortam çıksın...Ama bir bakıyorum foruma küfür edenler,yok şu guild bize daldı,daha sonra Türkler Türkü kesemez diye ortalıkta anlamsızca bağırp çağıran kişilerin topicleriyle karşılaşıyorum ve hevesim kalmıyor.Malesef artık burası eskisi gibi değil.Bende bu forumda mayıstan beri takılıyorum.Ama hala sık kullanılanların kuyu bir köşesinde yeri var.Çünkü eğer bir gün yine o güzel muhabbetleri yakalarız diye,yine forumda Murder Story'den girip Buildlerden daha sonrada uptdelerden konuşuruz diye bakıyorum.Zaten son formatımdan sonrada Silkroad Online diye bir oyun yok pc'imde.Ama Silkroad Online diye bir konu var.Çünkü bu forumda edindiğim arkadaşlıklar,iyi ve sağlam dostluklar ve az da olsa konuşmayı,yeri gelince geyik yapmayı,yeri gelince bilgi paylaşmayı bilen insanlar var .Ne kadar sanal olsada dostluk dostluktur.Yeri geldi biz burda birbirimize belki hakaret ettik,yeri geldi birbirimizi savuduk.Ama şu son 3-4 aydır olan şeyler ben kendimi saymasam bile çoğu üyeyi bu forumdan soğutmuş durumda.Onun için Mai olm bak sert çıkm sert yersin Bıraktım falan diyerek kendini kandırıyorsun.Gün gelir yine bi topic açılır yine millet toplanıp başlarsa mevzuuya sende gelisen oraya sana direk yapıştırım bunu c/p olarak haberin olsun...
    Anlatmak istediğimi anlayan anladı.Gerisi daha forumu bırakmak için can atanlara kalmış.Evet bende bıraktım bu forumu ama bıraktım diyerek burdaki arkadaşlıklarımı dostluklarımı ,paylaştığım şeyleri unutmadım.Benim bu forumda tanınmamı ve arkadaş edinmemi sağlayan A Murder Story'i ne kdar ben bu siteye bağışlasamda, o hikaye günün birinde çalındığında bu forumdaki arkadaşlarımın gidip o hikayeyi kendi adıyla yayınlayan adamın sitesini bastığı günü unutmadım.Daha çok yazılacak şeyler var ama şimdlik bu kadar yeter.
    Herkese İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 25 Aralık 2006; 2:47:20 >

• Hmm.Cevap yazacaktım, ama benim yazdıklarımı okuman biraz zor gibi.Aslında Agwe söylenecek fazla bir şey bırakmamış.Neyse karalayalım bir şeyler...
    Kardeş ara sıra gir gez dolaş ve çık.Gene lazım olduğu zamanda yap gereken yardımı ve çık.Doğru bildiğini söyle ve çık.Bizim bir huyumuz var bu doğrudur deyince kabul edemiyoruz illaki bizde aynı şeyleri yaşayacağız, göreceğiz anca o zaman inanırız.Sen pek çok yaşadığını aktardın ama kabul ettiremedin ısrarla red edildin kabul ettirmeye çalışırkende yoruldun ve bıkkınlık geldi.En somut örneği isyunun kesilmesi olayıdır. Tavsiyedir; gir ve doğru bildiğini söyle arkana bakma gerçekten yoruluyor insan cevap yazmaktan. Kimseyi inandırmak zorunda hissetme aklı olan alacağını alır.Kimse kimseyi kandırmaz kandıran anca kendini kandırmış olur.Paylaşmayı seven insanlara her yerde her zaman ihtiyaç vardır.Kal sağlıcakla...
  • Valla Mai ortamdan tiksineli çok olmuştu. Ben de çekmiştim kendimi.
    Ortamdaki adam sayısı şu anda bir elin parmaklarını geçmez.
    Nereye gidiyorsun pm at bileyim. Tedbili mekanda ferahlık vardır.

"Artık demir almak vakti gelmişse zamandan"
  • Bizde tam gidecekken demişbaş olduk

bye bye mai
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

HOŞÇAKAL DH SİLKROAD FORUMU

Hadi len ordan sen nere gidionEvet hacı,sana katılıyorum...Gerçketen şu son 4-5 aydır paylaşım olmuyor gibi birşey...Ama olsun DH bu topicten ibaret değil sonuçta!Bende anca ara sıra gir-çık yapıyorum buraya bakalım konuşacak,düzgünce tartışıp geyiğe sonra geyiğe saracağımız bir topic var mı diye ama malesef yok...Ben burayı bırakalı çok oluyor...Hadi diyorum ulan yazayım bir şeyler ortam çıksın...Ama bir bakıyorum foruma küfür edenler,yok şu guild bize daldı,daha sonra Türkler Türkü kesemez diye ortalıkta anlamsızca bağırp çağıran kişilerin topicleriyle karşılaşıyorum ve hevesim kalmıyor.Malesef artık burası eskisi gibi değil.Bende bu forumda mayıstan beri takılıyorum.Ama hala sık kullanılanların kuyu bir köşesinde yeri var.Çünkü eğer bir gün yine o güzel muhabbetleri yakalarız diye,yine forumda Murder Story'den girip Buildlerden daha sonrada uptdelerden konuşuruz diye bakıyorum.Zaten son formatımdan sonrada Silkroad Online diye bir oyun yok pc'imde.Ama Silkroad Online diye bir konu var.Çünkü bu forumda edindiğim arkadaşlıklar,iyi ve sağlam dostluklar ve az da olsa konuşmayı,yeri gelince geyik yapmayı,yeri gelince bilgi paylaşmayı bilen insanlar var .Ne kadar sanal olsada dostluk dostluktur.Yeri geldi biz burda birbirimize belki hakaret ettik,yeri geldi birbirimizi savuduk.Ama şu son 3-4 aydır olan şeyler ben kendimi saymasam bile çoğu üyeyi bu forumdan soğutmuş durumda.Onun için Mai olm bak sert çıkm sert yersin Bıraktım falan diyerek kendini kandırıyorsun.Gün gelir yine bi topic açılır yine millet toplanıp başlarsa mevzuuya sende gelisen oraya sana direk yapıştırım bunu c/p olarak haberin olsun...
    Anlatmak istediğimi anlayan anladı.Gerisi daha forumu bırakmak için can atanlara kalmış.Evet bende bıraktım bu forumu ama bıraktım diyerek burdaki arkadaşlıklarımı dostluklarımı ,paylaştığım şeyleri unutmadım.Benim bu forumda tanınmamı ve arkadaş edinmemi sağlayan A Murder Story'i ne kdar ben bu siteye bağışlasamda, o hikaye günün birinde çalındığında bu forumdaki arkadaşlarımın gidip o hikayeyi kendi adıyla yayınlayan adamın sitesini bastığı günü unutmadım.Daha çok yazılacak şeyler var ama şimdlik bu kadar yeter.
    Herkese İyi oyunlar.

yaw hoca tamam iyi güzelde ne paylaşalım ? herşey rehberde var yani olmayan pek bir bilgi yok zannediyorum üst konularda falan ki bu durumda paylaşacak tek birşey var o da bot sanırım

yanlış anlama cevabı başka yerlere çekme rica edicem sonra 2 saat cevap yaz düşüne düşüne

• quote:

yanlış anlama cevabı başka yerlere çekme rica edicem sonra 2 saat cevap yaz düşüne düşüne

Ne diyorsun?
  • quote:

git ve dönmee

yafs abarttın sende yafs tek sewmediğim huyun botçu olmandı ama yine de bye bye

edit bb ın yarısı çıkmamış =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 25 Aralık 2006; 15:56:23 >
  • böle fazla sanallaşmamamk gerek mali hade canım güle güle AYRICA DONANİMHABER 1 NO LU FORUM SİTESİDİR

Bİ DE ABUK ZUBUK LUKL YAPAN KARDEŞİM SENSİN NEDEN DERSEN Bİ isy kesersiniz lvl 49 ya da 50 çarla emulator oldunu bilmios sanki milleti kandırmaya çalışmayın yolun açık olsun
  • quote:

git ve dönmee

Yaw kardeş manyaq mısın?? Mai Mai iyi player bir çok şey öğretti ban şahsen...
  • quote:

git ve dönmee

böylelerini banlamak lazım
  • mai mai bende senin durumuna baska bir forumda düşmüştüm
    terk etmek en güzel secim
    herkes aynı tepkiyi koyarsa forum yöneten adminler biraz daha dikkatli ve duyarlı olurlar
    forum sonucta bizler icin
    biz olmassak hic bi işe yaramaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.