Tmm iyi gsl eferim de bunu neden bu kadar büyüttük HOŞGELDİ(N)
hosgeldin sefalar getirdin
Hemi yeni geldin, hemi de konunu doğru yere açtın. BAşımın üstünde yerin var. Hoşgeldin. Forumumuzun 1500. masajına ulaşmış olup ta hala nereye konu açacağını bilmeyen üyelerine ithaf olunur. Hazır üyelik alımı da durmuşken bi temizlik mi yapsak ne
hosgelldın
quote:
Orjinalden alıntı: Nømad
Hemi yeni geldin, hemi de konunu doğru yere açtın. BAşımın üstünde yerin var. Hoşgeldin. Forumumuzun 1500. masajına ulaşmış olup ta hala nereye konu açacağını bilmeyen üyelerine ithaf olunur. Hazır üyelik alımı da durmuşken bi temizlik mi yapsak ne
beni yolla mesela şaka sroyla beraber vakit gerçirdğim tek yer
Hoşgeldinn..
Ya konuyla alakasız ama senin avatarı çözemedim ben yaf orda ne var bi açıklasana Hayır saçma ama gece uyuyamıyom ondan sonra
quote:
Bunu duyan ben miyim ? millete veririm gazı bak nasıl üyelik alıyolar.
Hoşgeldin.
H.g =)
quote:
Hemi yeni geldin, hemi de konunu doğru yere açtın. BAşımın üstünde yerin var. Hoşgeldin. Forumumuzun 1500. masajına ulaşmış olup ta ; hala nereye konu açacağını bilmeyen üyelerine ithaf olunur. Hazır üyelik alımı da durmuşken ; bi temizlik mi yapsak ne
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme