Şaka bir yana hoşgelgin Elif, umarım her daim forumda bulunursun. Eminim zamanla sende seversin burayı.. Al senin için.. :P
@simurg : yok canım quote:Orjinalden alıntı: akuastra hoşbulduk İnsan bi teşekkür eder, Msn'de demediğini bırakmadın bana.
quote:Orjinalden alıntı: akuastra teknik açıdan belki olabilir. Akaras'ı tanımıyorsun daha, gerçi bende tanımıyorum ama olsun, simurg tanıtır bize şimdi ya da akaras gelip tanıtır..
quote:Orjinalden alıntı: TechIn quote:Orjinalden alıntı: akuastra teknik açıdan belki olabilir. Akaras'ı tanımıyorsun daha, gerçi bende tanımıyorum ama olsun, simurg tanıtır bize şimdi ya da akaras gelip tanıtır.. Akaras'ın ne kadar iyi birisi olduğunu PHI'ya sorabilirsiniz
quote:Orjinalden alıntı: simurg quote:Orjinalden alıntı: TechIn quote:Orjinalden alıntı: akuastra teknik açıdan belki olabilir. Akaras'ı tanımıyorsun daha, gerçi bende tanımıyorum ama olsun, simurg tanıtır bize şimdi ya da akaras gelip tanıtır.. Akaras'ın ne kadar iyi birisi olduğunu PHI'ya sorabilirsiniz soralım, nasıl birisi ????