Şimdi Ara

TEŞEKKÜRLER RIEKERINK !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler hocam galatasaray tarihine geçtin 1 yılımızı kurtardın

• Unutulmaz bu adam onu söyliyim.
  • Yalnız bende çok sevdim bu adamı çok sempatik cana yakın.

Ropörtaj yapıcaktı spikerle.Spiker farkında değil yayında olduğunu riekerink spikere sinyal çaktı anlasın diye. Bu tip hareketler hoşuma gidiyor. Bir insanın temiz kalpli adam gibi adam olduğunu bunun gibi ufak şeylerle anlıyoruz.
  • Vitora teşekkür etmeyi unutmayın arkadaşlar.
  • Şuan basın açıklamasını dinliyorum maç sonunda da izledim oyuncular tarafından sevilen sempatik birisi. Eğer sportif td olarak ft gibi sağlam bir isim gelirse bu adam güzel işler yapabilir. Md gibi boş bi adam getirmek yerine riekerink kalması daha iyi bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapan saçma hele de yerli bir hoca gelmesinden ziyade hocanın kalmasını tercih ederim. Zaten seneye Avrupa yok. En azından hocayla tünelin sonunda bir ışık görünüyor topçular soğuk davranmıyor hocaya aralarında bir bağ oluşmuş Bruma, Telles belki Melo gelecek onlarla birlikte uyumu nasıl olur görmek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevat Güler vol2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hamza gibi çapsız biri hocalık yaptıysa bu adam da yapar kariyeri altyapı diye adamı küçümsüyorlar bence kalabilir.
  • Ben de seviyorum, belki de teknik direktörümsü -ya da teknik direktör- olarak bu sene gördüğümüz ilk kişi olduğu için olabilir. Bazı hamlelerini anlamsız bulsam da duran top hücumunda baya çalışılmış pozisyonlar izledik geldiğinden beri. Durmasın duracaksa, bence Riekerink de dursun, daha iyisini getirebileceklerini sanmıyorum.
  • En kötü gelen hocanın yardımcısı olmalı en azından uyum sürecinde faydası olur oyuncuları tanıyor kimin ne cacık olup olmadığını çözmüştür. orhan atik altyapıyla ilgilensin gereken zamanda onada yardımcı olur.
  • ikinci yarı oynattığı ve yaptığı yapmadığı değişiklilerine tüküreyim, tez zamanda kapı önüne koyula...
  • gs nin ufaktan fena oynamama sebebi hoca değil bence, oyuncuların azcık kendine gelmesi.

ikinci yarı takım kanser etti, 1-0 a yatıp 50 dk defans yapılır mı arkadaş. oyuncu değişiklikleri de ap ayrı bi konu. ayrıca seneye gitti diye bişey yok, şampiyon olmak için oynamak lazım.
  • Rikerink hocam
  • beyler kupayı alamasak aldığı oyuncular yüzünden şimdi adama sövüyo olurdunuz bence oyuncu değişiklikleri vasattı.
  • 2.yarı yaptığı değişiklikler felaket ötesiydi. Skor farklı olsaydı bugün kapının önüne konulmuştu. 2.yarı tüm sezon olduğu gibi takımımdan utandım.
  • alıntı

''GS geleceği için Riekerink'i getirdiğinde herhalde bunu düşünmemişti. Fakat adam kelimenin tam anlamıyla GS'ın geleceğini kurtardı.''

harbiden adam geleceğimizi kurtardı ya
  • İkinci yarı 45 dk defansif oynatıp 1-0 a yatmak nasıl bir zihniyettir. Fenerbahçeden anlamsız yere korktu ikinci yarı. Ve oyuncu değişiklikleri rezalet kimse kusura bakmasın. Yardımcı hoca olarak kalsın bende çok sempatik buluyorum ama TD olamaz malesef.
  • Wesley Sneijder'in bize hediyesi...
  • Kaşlarıyla gözleriyle gol attıran adam. Adamın dibi Riekerink.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldığı maaş 15 bin euro ama gs ye 150 milyon tl kazandırdı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.