Şimdi Ara

TEŞEKKÜRLER RIEKERINK ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Denis Cheryshev

İkinci yarı 45 dk defansif oynatıp 1-0 a yatmak nasıl bir zihniyettir. Fenerbahçeden anlamsız yere korktu ikinci yarı. Ve oyuncu değişiklikleri rezalet kimse kusura bakmasın. Yardımcı hoca olarak kalsın bende çok sempatik buluyorum ama TD olamaz malesef.

ilk yarıdaki oyun HH'nın GS'ı ikinci yarıdaki oyun Denizlinin GS'ı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

Vitora teşekkür etmeyi unutmayın arkadaşlar.

Evet Galatasaray adına sahanın yıldızıydı. Bence Gs ile olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatmak lazım
  • Takıma 50 dk 1-0a yattı diyenler olmuş ama şunu unutmayın takımın halen 90 dakikayı çıkaracak kondisyonu yok hele yedek kulübesinden katkı yapacak takımı geri götürmeyecek oyuncu hiç yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

Vitora teşekkür etmeyi unutmayın arkadaşlar.

Asıl teşekkür büyük başkana asıl. Onun başkanlığı dönemindeki 21. mi 22. kupa mı ne oldu.
  • altyapi hocasi olmasi avantaj bizim takimdakiler cocuk gibi zaten 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de 1 sezon denenebilir, en kötü ihtimalle UEFA'ya gideriz bir sonraki sene. Zaten önümüzdeki sezon para bayılmadan gerçekten iyi olan bir hoca alamayız.
    Adam da cidden sempatik ve takıma yavaş yavaş yükleme yapmış ve bence takım bu sezonun en iyi topunu oynadı Rikerink döneminde. Hatta Selçuk'u bile beğendim Fenerbahçe maçında.

• Ben biraz olsun takımın toparlanmasını yumurta dayanma mevzusu ve oyuncuların hedefsizlikten kurtulmasına bağlıyorum. Hedef olmadan hiç bir şey yapamazdık zaten. Takımda kendine avrupa kupalarına katılma gibi reel bir hedef koyunca toparlandık.

Ayrıca;

Ak gezen gibi adam maşallah! Dün bir ara yakın çekim yaptılar game of thrones başladı sandım.

Hocamızında payı var elbet teşekkürler Riekerink!
  • Bence yardimci antrenor olmali ya da altyapida devam etmeli oralarda ise yarayacak adamlara ihtiyacimiz var. Sezonun en iyi oynadigimiz zamani onun donemi olsa da yeterli tecrubede degil. Kendi de diyor zaten benim isim altyapida diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yves Didier Drogba kullanıcısına yanıt
    bu adam küçümsenecek son kişi ajax ta sneijder dahil bir çok yıldız kazandırdı altyapıdayken, hamza la falan kıyas edilemez hamza gitsin merter,jem karacan,bilal gibi adamlarla uğraşsın
  • Bence 2. yarı değişiklikleri iyi, takımın kondisyon olan düşeceğini bildiği için daha defansif oyuna döndü ve aslında geldiği günden beri takım savunma anlamında iyi, bence buna güvendi. Ayrıca bir Türk gibi çok babacan yaklaşıyor oyunculara, kısacası tam bizden biri gibi, bu yüzden yerli yabancı oyuncuların performansı o geldiğinden beri arttı.
  • Adam iyi hoş, kadro oluştururken güzel şeyler düşünüyor ve uygulamada da verim alıyor (Emre nin orta sahada oyun kurucu olması). Oyuncu değişiklikleri hatalı olabiliyor (dün akşam, emre yi ileri atıp orta sahayı kaptırması ve semih den sağ bek oluşturma cabası gibi), yani maçın heyecanı ile oyunu okumakta zorlandığı kesin. Ama Kimi getirirsen getir, benzer durumlar olacaktır. Takımı taktik organizasyon olarak çok ciddi çalıştırdı kesin. Son zamanlarda GS da böyle duran top organizasyonu görmemiştim.

Bu adam kalacaksa yardımcıları iyileştirilmeli, sezon kampında adam gibi yükleme yapmaları lazım bu takıma. Takımın pili Hamza yüzünden 30 dk gidiyor.

Hiç yoktan iyidir gene, teşekkürler.
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    150 milyon tl nereden geldi?Burada yaklasik 50 milyon dolardan bahsediyoruz.

• Herkes Rieyi şuan ovuyor ama ikinci yarı bir gol yeseydik bu sefer herkes Sneijder değişikliği yüzünden elestirecekti. Bence rie gitmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Herkes Rieyi şuan ovuyor ama ikinci yarı bir gol yeseydik bu sefer herkes Sneijder değişikliği yüzünden elestirecekti. Bence rie gitmeli.

Sneijder değişikliğinde sanırım Sneijder sakatlanmış o yüzden değiştirdi diye duymuştum bir yerlerden; ama haklısınız, vasat bile değildi değişiklikleri.
  • Adamın futbol bilgisi Umut Bulut'u geldiğinden beri oynatmamasından zaten ortada.

• adamın çene yapısı iyi birisi olduğunu gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob Seger

150 milyon tl nereden geldi?Burada yaklasik 50 milyon dolardan bahsediyoruz.

1 sene daha Avrupaya gidemeseydik anlamında söylenmiş sanırım.
    Gerçi 1 yılda Avrupadan 50m$ civarı gelir gelir mi o belli değil (maç geliri, sponsorluk vb düşünülünce gerçi çok da yalış sayılmaz)
  • Ben takımda antrenör olarak kalsın isterim. Çünkü takıma belli taktik idmanlar yaptırmış belli. Vr bu konuda baya iyi. Ama gelelim maç başladığında oyun okuma sıfır. 3 değişiklik de yanlış. Bir çok maçta böyle. Takımı maça iyi hazırlıyor ama maç esnasında oyuna müdahale edemiyor. Uyumlu çalışabileceği bir teknik direktörle kalsın isterim. Çünkü kişilik olarak, taktik bilgi olarak ve karakter olarak çok sevdim bu adamı. Elinden geleni yaptı ve çok önemli bir kupa kazandırdı. Teşekkürler.

• suphion kullanıcısına yanıt
    Biz en son ne zaman senelik 5 milyon dolara sponsorluk imzaladikki.

Turk takimlari dengesiz ne yapacaklari belli olmayan takimlar.O yüzden avrupaya gitsekte adam gibi bi sponsor bulabilecegimizi düşünmüyorum.

Ligimizde popüler bir lig degil.Rvp nani artik dede olacak Eto geldi diye gecen yaz kiyameti kopardilar.Ama dunyada bu futbolculari pek takan kalmadi artık.

Bizde istikrar olmadikca yabanci firmalar iyi sponsorlarla anlasma imzalayamayiz.Siz dua edin bu yaz bir insaat firmasi forma sponsoru olmasin resmen rezillik.

Biz zor sponsor buluruz.

• Formda olana formayı veriyor. Yalnız dünki değişikliklerde geç kaldı. Ve Sinan'ı çıkarması hataydı..

Bence saçma sapan birine milyonlar vereceğimize kalmalı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.