Şimdi Ara

TEŞEKKÜRLER RIEKERINK ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya saçmalayamayın adam değişiklik yapmayı bilmiyo yaptığı değişikliklerle satıyodu maçı az daha 2.yarı kendi yarı sahamızdan çıkamadık hala boş boş kalsın diyenler var hey Allahım ya
  • takımın en büyük sorununun, yazın bu takıma hiçbir hazırlık yaptırılmamış olduğunu söylemiştim sıklıkla.
    bakın sonbaharı lider götüren değil, ilkbaharı kaldırabilen takımlar şampiyon olur. galatasaray son şampiyonluğunu, ligin ikinci yarısını kaldıracak fiziki durumu kaldığı için kazanmıştı. fenebahçe, beşiktaş art arda puanlar kaybederken, 1-0'la da olsa maçlar kazandık, mücadeleyi bırakmadık.

gel gelelim bu yaz inanılmaz saçma bir hazırlık dönemi geçirdik. hamza'nın açıklamalarını tekrar tekrar anıp da burada sinirlerinizi hoplatmak istemyiorum. groskreuts, transferinin tamamlanamaması, melo'nun gitmesi, forvet alınmaması... skandallar!

hepsinden daha zararlısı, takıma çok yükleme yapılmasına karşı olmasıydı beyimizin. sonucunda ne oldu? winner'lığın şartı olan ilkbaharı kaldırmanın gereksinimi kondisyonu takıma veremedi. bırakın ilkbaharı, takım kasım ayında mücadele edemez hale geldi. chedjou, sneijder, denayer, sinan vs... zaten çok fazla olmayan önemli oyuncularımız sürekli sakatlandı. tek sol bekin carole de öyle. hep fiziki yetersizlik, kas sakatlığı...

bir bu kadar etkili zarar, takımın hiç organizasyonunun olmaması. yani topu rakip yarı alana getirdikten sonra ne yapacağını bilmeyen bir futbol oynadık uzunca bir süre. bu mustafa denizli ile de devam etti. ileride tam bir kaos yaşadık. üzerine forvetsizlik de eklenince art arda maçlar kaybedildi.

geçen yıla göre yine daha fazla gol attık, ama çok daha fazla gol yedik. takım savunması yapacak oyuncun olmadı. bir melo'n yoktu. geçen yıl melo'nun yokluğunda idare eden hamit'in de yoktu tabi.

riekerink geldiğinden beri takımın kondisyonu yavaş yavaş arttı, ancak hala 90 dakikayı kaldıramıyoruz.
    hücumda daha iyi top yapıyor, topu nereye, nasıl taşıyacağımızı daha iyi biliyoruz. bu takımda gerçek bir forvet yok, işe yarar kanat yok. gerçek bir ön libero yok. kenardan girip skoru değiştirecek oyuncu yok. ben de riekerink'in bazı tercihlerine kızdım, ama adamın başka çaresi var da o mu yapmıyor? takımın pilinin yavaş yavaş bittiğini gördüğünde mantıklı bir şekilde değişiklikler yaptı. her ne kadar sağ bekte semih'in oynamasına anlam veremesem de, volkan'a karşı daha ofansif bir bekle çıkmayı doğru bulmamış olmasına da hak veriyorum.

gidip saçma sapan bir adama paralar dökeceklerse gelecek yıl, riekerink ile devam edebiliriz.

• Saçma sapan bir adamla anlaşacağımıza kalsın daha iyi. Teknik direktörlük tecrübesi pek olmadığı için hatalar yapması olasıdır ancak kaldıkça kendini geliştirir diye düşünüyorum.
  • 2. Yarı takıma defans yaptırmak zorunda kaldı. Gs'ın hazırlık kampları o kadar boş o kadar kötü geçmiş ki çoğu maçta 2.yarılarda çöküyor takım hatta çoğu maç değil her maç. Adamın elinde olan birşey değildi futbolcularının 2.yarıda aynı tempo ile oynayabileceğine inansa oynatırdı diye düşünüyorum. Ayrıca adamın futbolu bildiği belli, geldiğinden beri umut bir kere 11 de başlamadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Sapan saçma hele de yerli bir hoca gelmesinden ziyade hocanın kalmasını tercih ederim. Zaten seneye Avrupa yok. En azından hocayla tünelin sonunda bir ışık görünüyor topçular soğuk davranmıyor hocaya aralarında bir bağ oluşmuş Bruma, Telles belki Melo gelecek onlarla birlikte uyumu nasıl olur görmek isterim.

Sapanlar cok sacma

• G.Saray gibi büyük bir camia teknik direktör yetiştirme, tecrübe edinme kurumu değildir. Tamam sempatik hoca, heyecanı hiç bitmiyor. Son maçlardaki mantıklı oyuncu seçimleri, kendi kararından ziyade, Orhan Atik hoca ve diğer yardımcılarında katkısı var. Yoksa seneye sonumuz Trabzonspor'dan bile beter olabilir.
  • bence hatalı kararları çok hiç bir zaman hücum oyuncu olması olan yerleri defans oynatan adamlardan hayır gelmez. misal sağ bek oraya linnes, sabri olur hatta yasin bile koy lafım olmaz ama semih olmaz.
    orta saha sneijder çıkıyorsa bilal kısa girer chedjou almak intihar ( zaten uzun süre oynamıyor).

Galatasaray'ın özelliği atak oynarsa rakip gelemez pozisyon vermez, Galatasaray defans oynamaz net! bunu aklından çıkarmayacak adam lazım bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Ya saçmalayamayın adam değişiklik yapmayı bilmiyo yaptığı değişikliklerle satıyodu maçı az daha 2.yarı kendi yarı sahamızdan çıkamadık hala boş boş kalsın diyenler var hey Allahım ya

Hocam Sneijder sakatlanmıştı mecbur çıkacaktı. Fenerbahçe zaten duran toplarda ve yanlardan gelen ortalarda çok etkiliydi. Hakem de sürekli ceza sahası çevresinden faul verip durduğu için mecbur hava toplarında etkili bir oyuncu alması gerekti. Yoksa emin olun hoca da Sneijder çıkınca Bilal'i almak ister. Yine bana kalırsa Sneijder sakalanmasa bile Fenerbahçe yine bu kadar atak bulurdu çünkü takımın kondisyonu aşırı yetersiz.

Hatalı değişiklik sadece Emre Çolak yerine Bilal'i daha erken alabilirdi. Onun dışında hatalı olduğunu düşünmüyorum. Elindeki malzeme ile çok çok kısa bir süre de birkaç ayda iyi iş yaptı. Bana kalırsa şans verilebilir. Gelen yabancı hocaları da yerlileri de gördük. Bir tek Fatih Terim zamanında takım böyle oynuyordu(ilk yarılardan bahsediyorum) ve diğer hocaların daha iyi kadrosu vardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle kalmamalim

Kotu oldugundan falan degil. Adam altyapi uzmani bize orada daha cok lazim.

• Takım isteyince oynuyor Riekerink değil başkası olsa gene oynardı ama başarısı yadsınamaz iletişimi vs çok iyi sevdim ben adamı
  • Başarı sarhoşluğuna kapılmayın arkadaşlar.

Galatasaray dün iyi miyi oynamadı. İlk yarı ara sıra kısa süreli oynanan oyunlardan bahsediyorsanız, 2012-2014 arası Galatasaray maçlarını çok çabuk unutmuşsunuz demek. 2012'deki 2-2 biten, son saniye de Baroş'un direkten dönen topuyla Saraçoğlu'nda galibiyeti kaçırdığımız maçı tekrar bir izleyin, Galatasaray nasıl oynamalı tekrar hatırlayın. Yada Real Madrid'e karşı Arena'da taraftara 4 tezahüratı yaptıran maçın tekrarını bir izleyin.

Dünkü Galatasaray'ı ikinci yarı olarak ele alın. Bir Sneijder'e mahkum olan takım. Sneijder olmadan 3 top yapamayan, ilerde çoğalamayan, top tutamayan bir takım.

Bu başarının da Riekerink ile de ilgili olduğunu sanmayın. Zaten 2 aydır dün için hazırlanılıyordu, oyuncularda kendilerini dün için hazırlıyordu.

Bu Galatasaray, 2011'den sonraki tarihin en kötü Galatasaray'ı. 5 yıl önce kurulmuş, artık miladını yitirmiş, yeniden yapılanma gerektiren bir takım.

En çok korktuğumuz şeyin gerçekleşmesine, bu başarının tüm başarısızlıkları perdelemesine izin vermeyin. Bu takım bu sene 3 maç dışında tüm maçlarda gol yedi, lig sonuncularını yenemedi, öne geçtiği maçları bitiremedi, üstüne üstlük mağlup bitirdi.

Baştan aşağı olmasa da, pek çok oyuncuyla veda edilip, yeni bir iskelet kurulmalı. Bu hocayla falan da yeni sezona başlamayı düşünmeyin, düşünen varsa futbol cahilidir.

• teşekkürler owen wilson

TEŞEKKÜRLER RIEKERINK !
  • yalnız çok net bir şekilde hatırlıyorum, prandelli geldiğinde bölümde "çok babacan bir adama benziyor, çok temiz yüzü var.." hatta onuda aşıp "bu adamdan çok iyi enerji aldım şampiyon yapcak bizi" gibi bi sürü saçma sapan başlıklar görmüştüm. tabi bende çok sevdim riekering'i hayırlı olacaksa kalsın. lakin Hamza tipinde, yönetime yalakalık yapayim surekli ki gittiğim yere kadar gideyim kafasında ise hiç kalmasın. bize vizyonlu bir t.d lazım. leicester City bu sene piyasada seçilebilecek en losser hocayı getirip şampiyonluğu yaşadı. aslında bu mucize değildi, bir vizyondu..

• Valla helal olsun bende tebrik ediyorum bence kalmalı hak ediyor bu sezon daha iyi kadroyla 3. olur galatasaray,bunu başaracağına inanıyorum riekerink'in
  • Valla Adam bence başarılıydı oynattığı futbol iyiydi kim ne derse desin bu kadroyla anca bu kadar.
  • kaşı gözü ayrı oynuyor ama çok sempatik adam sevdim bu adamı ne yalan söyliyim
  • Bu senenin vizyoncuları toplanmış konuya. Bazıları Prandelli'yi falan övüyorlar. He he Prandelli yazın kondisyon yükledi o yüzden şampiyon olduk.

Riekerin niçin geldiyse buraya onu yapacaktır, iyi bir teknik direktör getirilip sağlam transfer yapılması şart. Hayallerde yaşamayın.

• Yeni hoca geldiğinde takımı tanıyana kadar antrenmanlarda kalmalıdır sonrasında alt yapının başına geçmelidir.Bu adam ne yıldızlar çıkardı belki bizde de bir şeyler başlatabilir.O yüzden alt yapıya geri dönmelidir.
  • Riekerink miymiş ismi.
  •  TEŞEKKÜRLER RIEKERINK !
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.